-
12.Temmuz.2009, 02:54
1-0 maglup olduk.
2. yarı daha dengeli bir oyun oldu. İlk yarı onlar bariz üstündü. Emre Çolak’ın performansı gercekten çok iyiydi. Ugur da yavas yavas kendisini toparlıyor. Rakibe korkmadan dalabiliyor, bilindik ortalarını acmaya baslıyor yavas yavas. Alpaslan da bugün çok iyiydi bence. Soldan bindirmeleri etkiliydi.
Mustafa Sarp her sene yaptıgımız 1 kötü transferden biri. Dedigim gibi, gecen sene Ferdi, bu sene Mustafa. Eger mümkünse takımda tutulmasın diye düşünüyorum. Erhan da bana kalırsa A takımda kalacak kapasitede degil henüz, Yaser daha yırtıcı, daha cok işe yarar görünüyor. Erhan tekrar kiraya gönderilebilir. Serdar konusunda emin degilim, herşey olabilir. Özgürcan kesin yollanacak sanırım, bugün kadroda dahi yoktu. Volkan Yaman da yollanmalı diye düşünüyorum.
İyi bir kamp gecirdik diye düşünüyorum. Emre gibi bir oyuncuyu kazandık herşeyden önemlisi. Frikikleri cok iyi kullanıyor, uzaktan şutları fena degil. Top sürme, adam gecme ve pasları zaten en önemli özellikleri. Kamptaki en büyük kazanç şüphesiz.
Tam kadro oldugumuzda ve sistemi tam anlamı ile oturttugumuzda herşey daha da güzel olacak.
Mesaj Yetkileri