1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Uzun bir suredir oynamamis bir oyuncuyu hangi performansini goz onunde tutarak degistirmek gerekli?
    quote=Enterokinaz;1489035]oynamayan topçuyu neye göre yargılıyorsun ?[/quote]

Bende onu diyorum iste 2 senedir oynamayan bir oyuncu neden bu kadar abartılır ? Hangi performansı göz önüne tutularak bu profil verilir ? Guiza icin abartı olmus diyenler Ugur Ucar abartı degil mi ?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by lavezzi1907
    Bende onu diyorum iste 2 senedir oynamayan bir oyuncu neden bu kadar abartılır ? Hangi performansı göz önüne tutularak bu profil verilir ? Guiza icin abartı olmus diyenler Ugur Ucar abartı degil mi ?
    Oynadığı zaman verilmiş bir profil işte.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Oynadığı zaman verilmiş bir profil işte.
    Bende onu diyorum iste 2 sene önce oynamıstı dogru düzgün en son..FM 2007 olsa kabul ederim ama 2009'da hangi performansıyla bu profili aldı onu diyorum..
    R.I.P Tupac

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Lavezzi1907 View Post
    Hayir degil.

Guiza son yili sakat gecirmis olsa ve oynamamis olsa Guiza'nin abartili oldugunu belirten mesajlari gozardi edecegimiz gibi, Ugur'un abartili oldugunu soyleyen mesajini da gozardi etmemiz gerekli.

Bu sakatlik asamasinda tek ele alinabilecek ozellikler natural fitness ve de injury proneness. Bunlardan ilki dustu, ikincisi ise yukseldi bu surec icinde. Ugur en azindan 10-15 adet resmi mac oynamadan herhangi bir degisiklik olmasi sozkonusu degil.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Hayir degil.

Guiza son yili sakat gecirmis olsa ve oynamamis olsa Guiza'nin abartili oldugunu belirten mesajlari gozardi edecegimiz gibi, Ugur'un abartili oldugunu soyleyen mesajini da gozardi etmemiz gerekli.

Bu sakatlik asamasinda tek ele alinabilecek ozellikler natural fitness ve de injury proneness. Bunlardan ilki dustu, ikincisi ise yukseldi bu surec icinde. Ugur en azindan 10-15 adet resmi mac oynamadan herhangi bir degisiklik olmasi sozkonusu degil.
    Tamam abi siz daha iyi bilirsiniz..Sadece ögrenmek istedim.. Cevap icin tssekkürler.
    R.I.P Tupac

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lavezzi1907 View Post
    Tamam abi siz daha iyi bilirsiniz..Sadece ögrenmek istedim.. Cevap icin tssekkürler.
    Yanlış yerden girdiniz, bu tür durumlarda tartışılması gereken esasen PA olması gerek, özellikleri görmeden bilemezsiniz.Bıraktığı yerde de olabilir, daha geri gitmiş de ama ilerlemediği tabi gerçek.

Tartışmak isteniyorsa esasen artık yaşı itibari ile ne kadar ileri gidebileceğini konuşabilirsiniz.Uğur hakkında fikir sahibi değilim, sadece açıklamak istedim.En doğru değerlendirmeyi zaten araştırmacısı yapacaktır.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri