-
2. sezona girerken artık hedefler büyüktü. Geçen sene kılpayı kaçan kupada en azından çeyrek final oynamak istiyoruz. Geçen sene hedefimiz sadece gruplara ulaşmaktı, finale çıktık. Bu sene neden kazanmayalım o kupayı 

Böyle bir hazırlık dönemi geçirdik. İlk iki maçta tüm oyuncuları denemek istedik. Son maçta ise kafamızda şekillendirdiğimiz ilk 11'i koyduk sahaya. Adımız Chelsea fatihi oldu iyice, 3 maç 3 galibiyet 
Transfer döneminde geçen yıldan arttırdıklarımız ve Şampiyonlar Ligi'nden kazandıklarımızla çok iyi bir paraya sahip olduk, kulübün ekonomisi artık rich seviyesinde. İyi bir transfer bütçesiyle girdik transfer dönemine.
Milan Baros, Harry Kewell ve Fernando Meira ile karşılıklı görüştük. İşte detaylar:
GŞ: Beyler bu sene biliyorsunuz iyi işler yaptık, iyi yerlere geldik, sizin payınız da bu işte gerçekten çok büyük.
MB, FM, HK: Eyvallah hoca.
GŞ: Ben siziyollamak istiyorum beyler.
MB: Hocam insan alıştıra alıştıra söyler.
GŞ: Ne yani ben hayvan mıyım lan!?!
HK: Hocam ben gitmek istemiyorum.
GŞ: Bana ne olm gidecen işte, çattık ya!
FM: Beni zaten az oynatıyodun hoca ben gitmek istiyordum zaten.
GŞ: Açgözlü kocaoğlan, 40 maç oynadın yetmedi mi.
GŞ: Herneyse kısacası kendinize kulüp arayın gençler, sizi uygun fiyata bırakırız.
İşte 3 yıldız oyuncuyla bu şekilde vedalaştık. Sonra Adnan Polat'a da bu kararımızı bildirdik.
GŞ: Adnan Baba, yolla bunları takımdan, revizyona gidecem ben.
AP: Bu ne samimiyet lan, ben adamı yerden yere çarparım.
GŞ: Adnan Başkan, hatırlatırım, Amerikan Güreşi uygulamayacaktın bana.
AP: Ulan!?!
Yeni transfer sezonunda yollanacak isimler tek tek belirlendi, lüzumsuz olan isimlerle yollar birer birer ayrıldı. İşte o isimler:

Yeni sezonda revizyon demiştik, bunun için güzel transferler şarttı. Görüştüğümüz isimler için toplam 22,5 milyon pound harcandı. Yabancılar baştan aşağı yenilenmiş oldu, ayrıca gençleştirme operasyonu da tamamlanmış oldu.
Bu isimler için Haldun Üstünel ile görüşüldü. İşte görüşmenin detayları:
HÜ: Ne var yine hocam ya?
GŞ: Haldun Baba, git bana Agüero'yu, Gattuso'yu, bir de Thierry Henry'yi getirsene.
HÜ: Birincisi bu ne samimiyet lan!?! Askerliği birlikte mi yaptık??? İkincisi oha hocam, ben bunları nasıl getirecem Allah için?
GŞ: Haldun Başkan para var, sen görüş bunlarla, olmadı ikinci plana geçeriz.
HÜ: İyi bir deneyelim bakalım.
3 oyuncuyla da gerçekten görüşüldü. Thierry Henry ve Gattuso'nun takımları ile 15'er milyon pound karşılığında anlaşıldı, fakat oyuncular "Sen kimsin kardeşim, ben napayım senin kulübünde?" şeklinde tersleyince bir araba dayak yediler.
Agüero için 30 milyon pound civarı bir paraya anlaşıldı kulüple, fakat Agüero problem çıkardı. Zaten bizim de 30 Milyon pound'umuz yoktu, blöf attık sadece 
İkinci planda olan oyuncular ise hiç düşünmeden kabul ettiler teklifleri, işte o oyuncular:

Bu şekilde revizyonu da tamamlamış olduk, takımın yaş ortalaması 21'e düştü. İşte taraftarın bu olaya tepkileri:
"Bu ne lan çoluk çocuk mahalle maçına mı gidiyorsunuz"
"Benim oğlanı da alın 12 yaşında Maradona gibi şerefsizim"
"Gençlik ateşi iyidir, bu çocuklar kaldırır o kupayı"
"Bir önceki yorumu yapanın alnını karışlarım, hadi lan oradan"
"Lan çoluk çocukla olmaz bu iş, bu mesaja cevap yazanın ......"
İşte bu şekilde ilginç tepkiler aldık. Hele son mesaj gerçekten müthiş bir gözdağı içeriyordu, bir anda acaba Milan'ın yaşlılardan birkaç tanesini alıp da gönlünü yapıp küfürden kurtulsak mı diye de düşünmedim değil. Bir de acaba cevabımızı sahada verince de son yorumu yapan kişinin küfürleri geçerli olur mu 
Birazdan yeni sezonun taptaze maçlarıyla buradayız...
Mesaj Yetkileri