Hocam bank asyya çıkacaz gibi![]()
Yarı Finalde Elenir
Final Oynar
Kupayı Alır
Hocam bank asyya çıkacaz gibi![]()
valla bu da iyi sonuç... adamlar seyirci ortalaması olarak çok sağlamlar...yani desteklenen kulüp....
onu gözleme aldım ama şu anda beni istemiyor....
bitirecez turgay bitirecez...
valla inşallah çıkarız yawwzevklendi baya lig.... ilk sezonda bu kadar iyi olacagımızı beklemiyordum ama iyi gidiyoruz
bir konuya açıklık getireyimBuraya SS koyması kolay ama kazandıgım puanları çok kolay kazanmıyorum.Genelde maçta 10 takla atıyoruz öne geçtikten sonra gol yemeyelim diye... rakibin dizilişine,taktiksel anlamdaki değişikliklerine ve maçın istatistiklerine göre sürekli taktiksel anlamda hamleler yapıyoruz... Bunu açıklamamın sebebi bazı arkadaşlar benimt aktiği indirip 90 dk aynı şekilde kullanarak başarısız olur sonra bana gelip "sen nasıl yapıyorsun ?"falan diyorlar
giriş taktiği çok önemli değildir benim için... giriş taktiğinde en önemli unsurlar hücumda çoğalma ve savunmada çoka z adamla yakalanmama için gerekli bir diziliş, topun bende kalmasını sağlamak ve yeterince gol posizyonu üretmek... ama işte bu şekildeki bir taktik bile her maçta her takıma karşı ya da her stadda aynı işlemiyor... bazen 1-0 geriye düşünce anında müdahale etmezseniz fark 2ye 3 e çıkıveriyor... ya da ne bileyim öndeyken bazı tedbirler almazsanız adamlar bastırıp 2 gol birden atıveriyorlar... takım kalitesi falan da mutlaka önemli ama CA'sı 65 ile 100 arası değişen Dinarspor'da bile dogru hamlelerle maç kazanılabiliyorsa hazır taktikleri indirip kullanmak yerine , indirip inceleyerek kendi mantalitenizi sahaya yansıtmak sizin için tecrübe olacaktır diye düşünüyorum... bu önerin FM'e yeni başlayan (2-3 yıllık) arkadaşlara... "2-3 yıllık adama yeni mi denir hocam?" demeyin sakın
Bence FM'i biliyorum demek için en az 4-5 sene oynamış olmak lazım
kariyere devam ediyoruz....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc