Quote Originally Posted by nannar View Post
başarılar dilerim...
Quote Originally Posted by 3842 View Post
Abi diyaloglarına ve sunuşuna bitiyorum :
GŞ: Haldun Başkan, hangi takımları çektin?
HÜ: Sorma hoca, Inter, Bayern ve CFR Cluj çıktı.
GŞ: Yuh, daha zorunu çekemedin herhalde!?!
HÜ: Konuşma laaayn, çok biliyordun da kendin çekeydin o zaman. Bu gruptan çıkacan arkadaş, onu bunu bilmem.
GŞ: Dur başkan bakalım bi!?!

Bu arada iyi başlamışsın abi.
Teşekkür ederim

BÜYÜK ZAFER

Başabaş mücadele verdiğimiz Inter'i Barış Özbek'in mükemmel golüyle sarstık, Hulk'ın müthiş vuruşuyla hizaya soktuk, Rakitic'in penaltısıyla dize getirdik. Maç sonu görüşlerim:

GŞ: Tüm takım çok iyi çalışıyoruz, yönetim-futbolcu-taraftar herkes müthiş bir özveriyle çalışıyor. Bugün Barış Özbek'in 30 metreden attığı şahane golü görünce yedek kulübesinde kolbastı oynadık, hatta Assulin, Khelifa ve Zuculini bile katıldı bize, her ne kadar 3ü çarpışıp beyin travması geçirse de... Arda'nın hafif sakatlık geçirdiğini gören kulüp doktoru kalp krizi geçirdi. Yardımcı antrenör bana atılan şişeyi görmüş, son anda önüme fırladı, şişe başını yardı. İşte bu takımdaki ruhu gösteriyor, gençlerle kurduk takımı, hırslıyız ve tüm kupalara talibiz...

Gördüğünüz gibi çeşitli isimler telef oldu, hastanede ayakta tedaviyle sağlıklı hale döndüler ve kulübe hizmete devam ediyorlar.(Kalp krizine ayakta tedavi nasıl oluyorsa artık )