Sayfa 367 / 492 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467 ... SonSon
10,981 ile 11,010 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Lavezzi1907 View Post
    Kanatları güclendirmeleri lazım..Süper transfer yaptılar Tevez'i almakla..Ferguson nasıl Berbatov icin Tevez'le papaz oldu anlamıyorum..
    Aslında Tevez Manuya uyan bir oyuncu değil.Çünkü Rooney ile aynı tip forvet ikisi de hızlı , adam geçen ama kısa boylu futbolcular.Rooney'in yanına Berbatov gibi fizikli ve bitirici bir adam lazımdı.Bence hem Manu hem de Man. City için çok iyi bir transfer oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bence kolpadır.Bu teklif çok fazla çünkü.Bir de Chelsea yıllardır transfer yapmıyo artık yapmaları şart yani.Takım çok yaşlı.

Del Piero_10 Misafir

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

puahahahaha supermiş sondaki taktik
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by omersal View Post
    Aslında Tevez Manuya uyan bir oyuncu değil.Çünkü Rooney ile aynı tip forvet ikisi de hızlı , adam geçen ama kısa boylu futbolcular.Rooney'in yanına Berbatov gibi fizikli ve bitirici bir adam lazımdı.Bence hem Manu hem de Man. City için çok iyi bir transfer oldu.
    ManU için nasıl iyi oldu yahu bedavaya gitmedi mi zaten
    Last edited by King_91 : 14.Temmuz.2009 at 15:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Defans takviyesi lazım herşey atak değil..! Benjani , bellamy, caicedo satılmalı ched evans ta kiralık verilmeli bence
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Benjani , bellamy, caicedo satılmalı ched evans ta kiralık verilmeli bence
    Caicedo fena oyuncu değil aslında, onunda kiralık verilmesi gerek. Benjani ve Bellamy'de bir hayır kurumuna bağışlarlar artık..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

benjaniyi porstmouth iken çok begeniyodum burda oynayamadı artık hiç oynayamaz ileri 3lüsü harika olmus bide arkalarında barryli elanolu orta saha var çok iyi takım yapıyolar artık transferi defansa yada orta sahaya yaparlar herhalde
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Default City durmuyor: Sırada Beckham var!

Tevez'i bitiren Manchester City, bu kez David Beckham'la ilgileniyor. İngiliz yıldız, kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, Premier League'e geri dönebileceğini söylemişti.
    Manchester City, transfer piyasasını kızıştırmaya başladı. Carlos Tevez'i renklerine katan City takımı, bu kez LA Galaxy'nin İngiliz yıldızı David Beckham'ı gözüne kestirdi. City'nin bu transferi istemesinin nedenleri arasında, pazar payını arttırma arzusu da bulunuyor.

Goal.com'a ulaşan bilgiye göre Beckham'ın menajerleri şu anda, bazı İtalyan ve İngiliz takımlarıyla temas hâlindeler. Ancak bu kulüpler arasından Manchester City'nin bir adım önde olduğu ifade ediliyor. Beckham, daha önce yaptığı açıklamada, Premier League'e geri dönmeyi isteyebileceğini söylemişti.

Pullen üstü kapalı doğruladı

City'nin Pazarlama Direktörü David Pullen'sa, bu söylentileri üstü kapalı olarak doğruluyor. Futbolcu ismi vermemeyi tercih ettiğini belirten Pullen, Goal.com'a yaptığı açıklamada, "Mark Hughes iyi bir strateji geliştirdi ve bazı büyük transferleri gerçekleştirdi. Şimdi aynı hızla, heyecan verici yeni imzaları attırmak amacıyla, kulübün sahipleriyle birlikte çalışmalarını sürdürüyor" diye konuştu.

City'nin Abu Dhabi merkezli sahiplerinin, kulübün dünya üzerindeki taraftar sayısını arttırmak için büyük çaba harcadığını kaydeden Pullen, bu nedenle de en üst düzey futbolcuları takıma kazandırmaya devam edeceklerini ifade etti.

Son yıllarda Real Madrid, Los Angeles Galaxy ve Milan takımlarında forma giyen Beckham, 1993 yılında oynamaya başladığı Manchester United'dan 2003 yılında ayrılmış ve o yıldan bu yana Premier League'e geri dönmemişti.

Goal

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Yürü be City.Kim tutar seni (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

beckhamı alsınlar city o ligde ikinci takımım olur
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Orda dur City.Beckham daha bu gün İngiltere'ye dönmel istiyorum ama ManU dışında hiç bir takımda forma giymem dedi.Bide Milan Beckham'ı Beckham'da Milan'ı istiyomuş bakalım ne olcak.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

real ve city bu transfer sezonunun flaş takımları acaba lig başlayınca nasıl bir performans göstercekler çok merak ediyorum ama city defansı sağlamlaştırmazlarsa isterlerse beckhamıda alsınlar pek başarılı olucaklarını zannetmiyorum başarı derkende ilk 4 gerisi başarısızlık

City Arap'lardan bulduğu parayla iyi transferler yapmaya çalışıyor. Gerçi Tevez bonservisi elinde geldi. Man. United için büyük bir kayıp diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Tevezin bonservisi elinde degildi, bi sirkete aiti

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Menajer Mark Hughes, yeni takımında 32 numaralı formayı giyecek Tevez için, "Kendisi istediğimiz hedeflere ulaşmamızı sağlayacak harika bir futbolcu. Belki çok teknik sayılmazama her zaman güvenebileceğimiz bir golcü" ifadelerini kullandı.

Vurun beni...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    puahahahaha supermiş sondaki taktik
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

ManU için nasıl iyi oldu yahu bedavaya gitmedi mi zaten
    Manu için de tevez sorunu çözüldü işte.Zaten Manuda değil di ki bonservisi kiralıktı Oynatmayacağın bir yıldızı kiralarsan takımda her an sorun çıkartabilir.Bu önlenmiş oldu.

Enterokinaz Misafir

tevez gibi topçuya yakışmadı. paranın gözü çıksın.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default Adebayor Man City'de !

Milan'ın 2 yıldır yapamadığını Manchester City 2 günde yaptı. Parası olan düdüğü çalar. Arsenal'dan Adebayor'u da aldılar. Carlos Tevez transferinden iki gün sonra bir bomba daha. 30 milyon euro bonservis yazılıyor. Arsenal ona 4 milyon euro bonservis ödemişti. Londra'da yılda 1.750 kazanıyordu 2008'de. Bu sezonun piyasasında Adebayor için 30 milyon normal bir rakam. Arsene Wenger yerini kimle doldurur bilmem, bildiğim Arsenal ilk üçe giremez.

Aceto Balsamico

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

çok doğru söylüyor aceto...eğer Wenger yıldız bir forvet alamazsa bırakın şampiyonluğu ilk 4'e bile giremez...

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Paranın gözü kör olsun..

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Arsenal'in başında Wenger var.Bir Adebayor daha çıkartır .Man City'de her sene bomba transfer yapıyor ama nasıl oluyosa ilk 10 da filan yer alıyo.Avrupa Kupasına bile gidemiyo.Nasıl iş bu ben anlamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

0-3-7 oynarlar böyle giderse.Forvetleri toplasan 11 çıkar (: Güzel ama gereksiz bir transfer.Defansı düşünmeleri lazım biraz da.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Sağlam geliyor City.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

takımda kaç forvet oldu şimdi?

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Nasıl Aldılar Ya Helal Olsun

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    takımda kaç forvet oldu şimdi?
    11 tane sayabildim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    11 tane sayabildim.
    azmış, 7 tane de yedeğe gerekiyo sonuçta..

Arsenal en iyi oyuncularından birini kaybetti ama kadroları çok genç ve gelecek vaad ediyor. Bu yüzden Arsenal'e bir sempatim var. Ancak transfer piyasasındaki para gücü orta sınıf takımlarını zora sokmuş durumda. Real Madrid, ve Manchester City gibi para durumları yüksek düzeyde ve yıldız oyuncu alma merakı olan klüpler yüzünden piyasa alt üst oluyor. 90 milyon euro ya bu krizde bir oyuncu alınabiliyorsa bu işin içinde bir iş vardır.

Bu paraların ne kadarı temiz para acaba diye düşünesi geliyor insanın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Kaan Baytur View Post
    Arsenal en iyi oyuncularından birini kaybetti ama kadroları çok genç ve gelecek vaad ediyor. Bu yüzden Arsenal'e bir sempatim var. Ancak transfer piyasasındaki para gücü orta sınıf takımlarını zora sokmuş durumda. Real Madrid, ve Manchester City gibi para durumları yüksek düzeyde ve yıldız oyuncu alma merakı olan klüpler yüzünden piyasa alt üst oluyor. 90 milyon euro ya bu krizde bir oyuncu alınabiliyorsa bu işin içinde bir iş vardır.

Bu paraların ne kadarı temiz para acaba diye düşünesi geliyor insanın.
    Banka kredisi olduğu için tertemiz sen merak etme..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

şu araplar futboldan hiç anlamıyor

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Banka kredisi olduğu için tertemiz sen merak etme..
    O kredi birşekilde ödeniyor değil mi? Kredi ödemek bu kadar kolaysa alsın Fenerbahçe Ronaldinho'yu zaten forma satışı aksesuar satışı vs... ile çıkarır parasını. Herşey bu kadar kolay değil.

Mesaj Yetkileri