Bence kolpadır.Bu teklif çok fazla çünkü.Bir de Chelsea yıllardır transfer yapmıyo artık yapmaları şart yani.Takım çok yaşlı.
Defans takviyesi lazım herşey atak değil..! Benjani , bellamy, caicedo satılmalı ched evans ta kiralık verilmeli bence![]()
Football is simple,but Football Manager is not
benjaniyi porstmouth iken çok begeniyodum burda oynayamadı artık hiç oynayamazileri 3lüsü harika olmus bide arkalarında barryli elanolu orta saha var çok iyi takım yapıyolar artık transferi defansa yada orta sahaya yaparlar herhalde
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Tevez'i bitiren Manchester City, bu kez David Beckham'la ilgileniyor. İngiliz yıldız, kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, Premier League'e geri dönebileceğini söylemişti.
Manchester City, transfer piyasasını kızıştırmaya başladı. Carlos Tevez'i renklerine katan City takımı, bu kez LA Galaxy'nin İngiliz yıldızı David Beckham'ı gözüne kestirdi. City'nin bu transferi istemesinin nedenleri arasında, pazar payını arttırma arzusu da bulunuyor.
Goal.com'a ulaşan bilgiye göre Beckham'ın menajerleri şu anda, bazı İtalyan ve İngiliz takımlarıyla temas hâlindeler. Ancak bu kulüpler arasından Manchester City'nin bir adım önde olduğu ifade ediliyor. Beckham, daha önce yaptığı açıklamada, Premier League'e geri dönmeyi isteyebileceğini söylemişti.
Pullen üstü kapalı doğruladı
City'nin Pazarlama Direktörü David Pullen'sa, bu söylentileri üstü kapalı olarak doğruluyor. Futbolcu ismi vermemeyi tercih ettiğini belirten Pullen, Goal.com'a yaptığı açıklamada, "Mark Hughes iyi bir strateji geliştirdi ve bazı büyük transferleri gerçekleştirdi. Şimdi aynı hızla, heyecan verici yeni imzaları attırmak amacıyla, kulübün sahipleriyle birlikte çalışmalarını sürdürüyor" diye konuştu.
City'nin Abu Dhabi merkezli sahiplerinin, kulübün dünya üzerindeki taraftar sayısını arttırmak için büyük çaba harcadığını kaydeden Pullen, bu nedenle de en üst düzey futbolcuları takıma kazandırmaya devam edeceklerini ifade etti.
Son yıllarda Real Madrid, Los Angeles Galaxy ve Milan takımlarında forma giyen Beckham, 1993 yılında oynamaya başladığı Manchester United'dan 2003 yılında ayrılmış ve o yıldan bu yana Premier League'e geri dönmemişti.
Goal
Yürü be City.Kim tutar seni (:
beckhamı alsınlar city o ligde ikinci takımım olur![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Orda dur City.Beckham daha bu gün İngiltere'ye dönmel istiyorum ama ManU dışında hiç bir takımda forma giymem dedi.Bide Milan Beckham'ı Beckham'da Milan'ı istiyomuş bakalım ne olcak.
real ve city bu transfer sezonunun flaş takımları acaba lig başlayınca nasıl bir performans göstercekler çok merak ediyorum ama city defansı sağlamlaştırmazlarsa isterlerse beckhamıda alsınlar pek başarılı olucaklarını zannetmiyorum başarı derkende ilk 4 gerisi başarısızlık
City Arap'lardan bulduğu parayla iyi transferler yapmaya çalışıyor. Gerçi Tevez bonservisi elinde geldi. Man. United için büyük bir kayıp diye düşünüyorum.
Tevezin bonservisi elinde degildi, bi sirkete aiti![]()
Menajer Mark Hughes, yeni takımında 32 numaralı formayı giyecek Tevez için, "Kendisi istediğimiz hedeflere ulaşmamızı sağlayacak harika bir futbolcu. Belki çok teknik sayılmazama her zaman güvenebileceğimiz bir golcü" ifadelerini kullandı.
Vurun beni...
tevez gibi topçuya yakışmadı. paranın gözü çıksın.
Milan'ın 2 yıldır yapamadığını Manchester City 2 günde yaptı. Parası olan düdüğü çalar. Arsenal'dan Adebayor'u da aldılar. Carlos Tevez transferinden iki gün sonra bir bomba daha. 30 milyon euro bonservis yazılıyor. Arsenal ona 4 milyon euro bonservis ödemişti. Londra'da yılda 1.750 kazanıyordu 2008'de. Bu sezonun piyasasında Adebayor için 30 milyon normal bir rakam. Arsene Wenger yerini kimle doldurur bilmem, bildiğim Arsenal ilk üçe giremez.
Aceto Balsamico
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
çok doğru söylüyor aceto...eğer Wenger yıldız bir forvet alamazsa bırakın şampiyonluğu ilk 4'e bile giremez...
Paranın gözü kör olsun..
Arsenal'in başında Wenger var.Bir Adebayor daha çıkartır.Man City'de her sene bomba transfer yapıyor ama nasıl oluyosa ilk 10 da filan yer alıyo.Avrupa Kupasına bile gidemiyo.Nasıl iş bu ben anlamıyorum.
0-3-7 oynarlar böyle giderse.Forvetleri toplasan 11 çıkar (: Güzel ama gereksiz bir transfer.Defansı düşünmeleri lazım biraz da.
Sağlam geliyor City.
takımda kaç forvet oldu şimdi?
Nasıl Aldılar Ya Helal Olsun
Arsenal en iyi oyuncularından birini kaybetti ama kadroları çok genç ve gelecek vaad ediyor. Bu yüzden Arsenal'e bir sempatim var. Ancak transfer piyasasındaki para gücü orta sınıf takımlarını zora sokmuş durumda. Real Madrid, ve Manchester City gibi para durumları yüksek düzeyde ve yıldız oyuncu alma merakı olan klüpler yüzünden piyasa alt üst oluyor. 90 milyon euro ya bu krizde bir oyuncu alınabiliyorsa bu işin içinde bir iş vardır.
Bu paraların ne kadarı temiz para acaba diye düşünesi geliyor insanın.
şu araplar futboldan hiç anlamıyor