Sezon sonunda 23 yaş üzerinde olan tüm oyuncularını gönderip gençlerle yeniden yapılan, değişik bir heyecan yaşarsın, yaşatırsın.![]()
Sezon sonunda 23 yaş üzerinde olan tüm oyuncularını gönderip gençlerle yeniden yapılan, değişik bir heyecan yaşarsın, yaşatırsın.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Valla sağlık olsun gençler için herşey feda olsunYa bende gönderiyim gönderiyim diyorumda kıyamıyorum adamlara tarihe geçti bu adamlar hele bir sene sonu gelsinde.Gignac'ın suyu ısınıyor zaten 2 sezondur memnun değilim performansından ama takım ve camia çok seviyor onu göndersem başıma iş alırmıyım,bilmiyorum.Ama dediğin 2 sezon sonra kesin olur tamamiyle gençlere dönme işi daha sağlam bi takım yaratacak kadar genç yok ortada
FTK Grup
Yine grubumuzda sıfır çeken bir takım varya anlamıyorum bir maçta defansa kapansan yine bir beraberlik çıkarırsın tuhaf yani
FTK Çeyrek Final 1.Maç
Beklenildiği gibi rahat bir galibiyet aldık.
18.Hafta
Galatasaray'ı Kadıköy'den çıkartmadık.Muazzam futbolumuz vardı yine her büyük maçta olduğu gibi.
FTK Çeyrek Final 2.Maç
Rövanşta da ellimizi kolumuzu sallayarak maçı alıyoruz.
Aydın Yılmaz bu maçtan 1 gün sonra antrenmanın ardından odama geldi ve hocam ben oynamak istiyorum bana yeterli şansı vermiyorsunuz dedi.Bende yeterli şansı verdim sana ama çokta kullanabildiğini söyleyemeceğim,ben ne zaman oynamana karar verdiğimde çıkar oynarsın ama durumdan şikayetçi olacaksan tercih senin dedim.O da hocam oynamak istiyorum ben eğer düzenli forma giyemeyeceksem gitmek istiyorum dedi.Gidecem diyene kal demeyiz uğurlar ola dedim ve Aydın satılık listesinde geçen sezon avrupa klupleri izliyordu kendisini sezon sonunda bir alıcı buluruz inş. ayrıyeten kontratı bitecek olan Emre Belözoğlu ile de sözleşme yenilemeyeceğim henüz bir yere imza atmadı onada kariyerinin kalan kısmında başarılar diliyorum.
19.Hafta
Antep'i sahadan sildik form durumumuz oldukça iyi yine yaklaşan ManU maçı öncesi bizim için iyi haber bu.
Takımın neredeyse tamamı milli oyunculardan kuruluda bu sefer işin cılkı çıktı 32 oyuncu birden milli takımlara gitti sakatlık falan yaşamadan dönerler inşallah zaten Gökhan Gönül sakatlandı 1 ay yok.
20.Hafta
Gençleri saldık sahaya rakibi doğal olarak ezdik ama 2 stoperimiz Sertaç Eren ve Hasan Erbey ayaklarından birer kere rakibe topu verdiler onlarda attı performanslarından sezon başından beri memnun olduğum söylenemez inanılmaz bir hata yapıp gol yediriyorlar toparlamazlarsa ikiside yolcu.Aynı şeyler V.Babacan içinde geçerli.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
O riski önümüzdeki sene almayı pek düşünmüyorum işin aslıkadro zaten genç 3 tanede iyi oynama şansı bulan regen var bunların yanına 3 tanede seneye eklesek 2 sene sonrası için sağlam bir ekip olur o zaman revizyona gidebilirim.Zaten mümkün olduğunca Türk oyuncular ile oynamak istiyorum.
![]()
Last edited by iLkeRisT : 14.Temmuz.2009 at 21:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)