hehe bulduklarını sanmasıda başarı![]()
hehe bulduklarını sanmasıda başarı![]()
Hocam sen gözlemlemekle yorulma sen bu gözlemcilere ders ver adam olurlar belki biraz
Abi sorma seninkiler bence de sanıyodabenimkiler hiçbirşey yapmıyor balta girmemiş ormanlardan adam öneriyorlar bana amaçları neyse
30.Hafta
Bu maçın ardından TSL'de üst üste 4.kez şampiyonluğumuzu ilan ettik,ortada lig falan kalmadı artık futbolda ülkeye hakim olan takım biziz.Üst üste 4 sene namağlup şampiyon olduk (daha bu sezon bitmedi ama yenileceğimizi pek zannetmiyorum kolay maçlar kaldı)
FTK Yarı Final 2.Maç
Şampiyonluğunda gazı ile Trabzon'u Kadıköy'de yerle bir ettik.Lig maçında 4-4-2 ile sahaya çıkan Trabzon bu maçta 4-5-1 ile sahadaydı.
31.Hafta
Bu maçta Halil çok etkili oynadı savunmayı çok hırpaladı ardından gelenler golleri attı.
32.Hafta
Bu maç öncesi genç yeteneklerimiz milli takımlara gidince iyice çorba olmuş bir takım sahadaydı ama ne yapacaklarını biliyorlardı nitekim yaptılar kazanmaya devam.
FTK Finali
4'ü bulduktan sonra yine saldık oyunu haybeye 2 gol yedik Türkiye Kupası bir kez daha müzemize geliyor.
33.Hafta
Şampiyonluğu ilan ettiğimiz maçtn sonra bile bu kadar keyiflenmemiştimDenizli'yi yendik ve Denizli küme düştü
UEFA Kupası Finali: Lyon:1 - Liile:0
Şampiyonlar Ligi Finali: R.Madrid:0 - Arsenal:2
Bizi eleyen ManU çeyrek finalde Arsenal'e toplamda 4-2 yenilerek elenmiş.
34.Hafta
Sezonun kapanışını Sivas'ta Halil Aydın yaptı.
Sezon Bilgileri
Yani bu yenilmezlik serisinin ardından bizi yenecek takım efsane olurCardozo'yu ligde çok oytanmadım bu sezon Sercan'da coşunca gitti gol krallığı ama farketmez Cardozo gönüllerin kralı
Formayı yine mümkün olduğunca eşit dağıtmaya çalıştım ama Hasan Erbey ve Sertaç Eren vasat bir görüntü çizdiler onlar gidecek yanlarında V.Babacan'da olabilir.
Önceki mesajda vermeyi unuttuğum Sanliurfa;