1 ile 30 arası toplam 129 sonuç

Konu: Fenerbahçe Cumhuriyeti [5.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

hehe bulduklarını sanmasıda başarı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    İlker Bende Gözlemleyebilirim Sana Oyuncu İsteren Tabiki
    Hocam sen gözlemlemekle yorulma sen bu gözlemcilere ders ver adam olurlar belki biraz

Quote Originally Posted by nannar View Post
    benim Dinarspor'un gözlemcileri bile buluyor yaww ya da bulduklarını sanıyolar
    Quote Originally Posted by Haygary View Post
    hehe bulduklarını sanmasıda başarı
    Abi sorma seninkiler bence de sanıyoda benimkiler hiçbirşey yapmıyor balta girmemiş ormanlardan adam öneriyorlar bana amaçları neyse

30.Hafta

Bu maçın ardından TSL'de üst üste 4.kez şampiyonluğumuzu ilan ettik,ortada lig falan kalmadı artık futbolda ülkeye hakim olan takım biziz.Üst üste 4 sene namağlup şampiyon olduk (daha bu sezon bitmedi ama yenileceğimizi pek zannetmiyorum kolay maçlar kaldı)

FTK Yarı Final 2.Maç

Şampiyonluğunda gazı ile Trabzon'u Kadıköy'de yerle bir ettik.Lig maçında 4-4-2 ile sahaya çıkan Trabzon bu maçta 4-5-1 ile sahadaydı.

31.Hafta

Bu maçta Halil çok etkili oynadı savunmayı çok hırpaladı ardından gelenler golleri attı.

32.Hafta

Bu maç öncesi genç yeteneklerimiz milli takımlara gidince iyice çorba olmuş bir takım sahadaydı ama ne yapacaklarını biliyorlardı nitekim yaptılar kazanmaya devam.

FTK Finali

4'ü bulduktan sonra yine saldık oyunu haybeye 2 gol yedik Türkiye Kupası bir kez daha müzemize geliyor.

33.Hafta

Şampiyonluğu ilan ettiğimiz maçtn sonra bile bu kadar keyiflenmemiştim Denizli'yi yendik ve Denizli küme düştü

UEFA Kupası Finali: Lyon:1 - Liile:0
    Şampiyonlar Ligi Finali: R.Madrid:0 - Arsenal:2

Bizi eleyen ManU çeyrek finalde Arsenal'e toplamda 4-2 yenilerek elenmiş.

34.Hafta

Sezonun kapanışını Sivas'ta Halil Aydın yaptı.

Sezon Bilgileri

Yani bu yenilmezlik serisinin ardından bizi yenecek takım efsane olur Cardozo'yu ligde çok oytanmadım bu sezon Sercan'da coşunca gitti gol krallığı ama farketmez Cardozo gönüllerin kralı Formayı yine mümkün olduğunca eşit dağıtmaya çalıştım ama Hasan Erbey ve Sertaç Eren vasat bir görüntü çizdiler onlar gidecek yanlarında V.Babacan'da olabilir.

Önceki mesajda vermeyi unuttuğum Sanliurfa;

Mesaj Yetkileri