arkadasm öncelikle emegine saglıkk sormam gereken super ligte nasıl değişimler yaptın? Fenerbahce Gs Bjk Ts özellkle transfer bütceleri cok düşük ayrıyeten garip garip adamlar alıorlardııı bunlarla ilgili bi girşimin oldu mu =)
arkadasm öncelikle emegine saglıkk sormam gereken super ligte nasıl değişimler yaptın? Fenerbahce Gs Bjk Ts özellkle transfer bütceleri cok düşük ayrıyeten garip garip adamlar alıorlardııı bunlarla ilgili bi girşimin oldu mu =)
Teşekkürler.
Bu güncellemede Turkcell Süper Ligindeki takımların belirtilen tarihe kadarki transferleri yapıldı. Kulüp bazında çok fazla değişiklik olmadı transferler dışında.
Türkiye deki hiç bir takımın transfer bütçesine dokunmadım bu versiyonda. Fakat gelecekteki versiyonda bu konuda birazda olsun bir iyileştirme yaptım çok fazla değil tabiki. Çünkü Türkiyedeki hiç bir takım transfer sezonundaki transfer bütçelerini açıklamadılar bu yüzden çok büyük oynamalara girişemedim.
Türkiyede en fazla iyileştirmeyi Kayserispor( Mehmet Topuz=>7.5 milyon euro) - Gençlerbirliği ( İsmail köybaşı=> 5.5 milyon euro ) olarak yapıldı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben winrar a direk db dosyası olarak atmışım. 9.0.3 yamasını yükledikten sonra Belgelerim=> Sports Interactive=> Football Manager 2009=> db dosyasının içerisine winrar dan çıkardığın db dosyasını atarsan yine oyuna başlangıç panelinde güncelleme dosyasını göremezsin. Winrar ın içerisinden çıkan dosyanın içerisindeki dosyayı belgelerimdeki db nin içerisine at.
Last edited by *(DEFOE)* : 15.Temmuz.2009 at 16:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)