CL 1.Eleme Turu 1.Maç

Öne geçtiğimiz maçta oyun olarak fena değildik ama Emre Güngör ve Marcelo'nun ortak hatası hatta çok sinirlendim ortak eşşeklikleri golu yedirtti bize.Gignac kaçırdıkları ile çıldırttı herkesi suyunu kendi kaynatıyor.2 topumuzda direkte patlayınca sahadan beraberlik çıktı turdan umutsuzum Cardozo'nun yanında Gignac'ta Laurito'da çok formsuz Semih ve Halil kalıyor geriye ne yapacam bilmiyorum.Bu sene CL maceramız erken son bulacak gibi.

Maç sonu basın toplantısına Mendiondo'yu gönderdim ( ya onuda kovamadım bi yönetim tazminatı yüksekdiyoe göndermiyor adamı ) geçen sene artistlik yaptığı Sir için bu sefer saygı duyduğum bir teknik adam falan gibi açıklamalar yapmış kuyruğunu toplamış yani tırsak adam insan takımı ateşler biraz.Bala aldılar beraberliği falan demeyi becerememiş.

21 ve 22.Hafta Maçları

G.Birliği kaleye isabetli şut atmadan Emre Güngör'ün kendi kalesine attığı golle öne geçti 88'de "Cesur Yürek" sahneye çıktı maçı aldık.Altay'da 1 kere geldi golu buldu nasıl beceriyorlar 1 kere gelerek hatta bazen hiç gelmeyerek gol bulmayı anlamıyorum bir de ben becerebilsem şunu deplasmandaki ManU maçında lazım olur

23.Hafta

Rakip az ve öz geldi yine "Cesur Yürek" 90'da gençleri fecii bir fırçadan kurtardı yatıp kalkıp dua etsinler balta sapını hazırlamıştım.

FTK Yarı Final 1.Maç

Bu seferde bunlar 3 şutta 2 gol attı Gençlerimiz ciddi bir maçı bekliyorlarmış demekki iyi oynadık Semih abileride 2 nefis gol attı ardı ardına sonra ardı ardına 2 şaka gibi gol yedik bu kadar basit golleri bir biz atamıyoruz çıldırıcam ya oyun bize karşı herhalde

Bu gece yeniden uğraşamayacağım,uykuda bastırdı artık herkese iyi geceler...