Sayfa 129 / 896 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon
3,841 ile 3,870 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    ismini bile hatırlamadığım bir takımla oynadığımız maçta 2 asist yapması çok önemli değil bence onun bölgesinde oynayan herhangi biri yapabilirdi bunu Alex'in büyük futboldcu olduğunu ben de biliyorum , seviyor ve saygı da duyuyorum ama artık bizim futbolcumuz olmamalı diyorum daha önce de söylemiştim , madem savaşıcaz bu takımda yanından geçen topu,adamı seyreden adam olmamalı...
    Söylediklerinde haklılık payı var, geçenlerde FB TV'nin her gün olduğu gibi gece yarısında eski maçlardan Fenerbahçe - Manchester United maçını izliyordum. 3-0 Fenerbahçe'nin yendiği. Alex'e dikkat ettim, attığı çalımlar verdiği arapaslar. 3 Manu futbolcusunu çalımlıyordu üstüste, can alıcı noktalara paslar atıyor, duran topları harika kullanıyordu. Şimdi ise bunları yitirmiş gibi, ya artık yaşlandı ve yaşlılıkla birlikte gelen bir yorgunluğu var. Ya da o eski hırsından artık uzak.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Alex takımdan niye gitsin ki 11 de olmasa bile kadroda olması gereken oyuncu ama bu bizde olmuyor maalesef alex in de buna karşı çıkamamsı lazım karşıdaki takımın duruma göre gerekirse yedek gerekirse 11 başlamalı herkesde buna saygı göstermeli

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

dün maçım ikinci yarısına yetişebildim ben önder i çok beğendim kendine güven gelmiş gibi çok enteresandır birde ali bilgin i beğendim aslında çok tutmam kendisini ama takımda uğur ve deived değişmeli bence alex rakibe göre alınmalı bence 3 iyi adam gelirse takımın çehsesi baya bir değişir.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

volkan babacan = daha çok genç ama iyi kaleci olabilir--------------------------------------------------------g.gönül = vazgeçilmez-----------------------------------------------------------------------------------------r.carlos = inşallah neden varsın demeyiz.---------------------------------------------------------------önder = iyi bir çıkış bekliyorum.--------------------------------------------------------------------------bilica opla iyi ama zorlayan rakipler karşısında bakmak lazım----------------------------------u.boral =kadroda olması bile hata------------------------------------------------------------------------deived =+2 den biri olur------------------------------------------------------------------------------------a.bilgin =rakip zayıf olduğundan olabilir baya iyiydi ama topla daha az oynarsa daha iyi---emre =bu sene onun senesi olabilir--------------------------------------------------------------------alex =beyni ve tekniği ile sahanın en iyisi fiziği tam tersi rakibe göre oynamalı----------semih = gösterişsiz ama faydalı tek forvetli sistemin tek adamı şu anda----------------------maçın sadece ikinci yarısını seyrettim izlenimlerim bunlar, ama bu sene için umutlandım doğrusu.

Nesil
    2006

58 Sivas'ın plakası mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Fenerbahçemiz'in Sportif Direktörü Aykut Kocaman, hafta sonunda gittiği Brezilya'ya, yeniden gitmek üzere yola çıktı.

DHA ekibinin edindiği bilgiye göre, bugünkü akşam antrennanından sonra apar-topar Brezilya'ya hareket eden Aykut Kocaman, Brezilya Ligi'ndeki futbolcu takibine devam edecek.

Akşamki çalışmadan sonra otele dönüp takım elbiselerini giyen ve yola çıkan tecrübeli futbol adamı, Brezilya'da yeniden futbolcu izledikten sonra raporunu teknik direktör Christoph Daum ve yönetimle paylaşacak. Gerek Aykut Kocaman'ın, gerekse de Aziz Yıldırım'ın söylediği gibi, iki transfer yapmayı planlayan Sarı-lacivertli kulüp, bir ön liberoya, bir de sol kanat veya stoper mevkiine futbolcu transfer edecek.
    Kaynak: DHA

Gelirken Futbolcularla dönecek herhalde Aykut hoca
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    “Alacağımız orta saha Brezilyalı olacak” diyen Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman'ın bahsettiği ismin, Liverpool’un 22 yaşındaki ön liberosu olduğu öğrenildi.
    Fener Bahçemiz, Poulsen dosyasının üzerini kapatıyor.. Bir aydır 'Gelmeyeceğim' demesine rağmen 29 yaşındaki oyuncu üzerinde büyük baskı kuran sarı-lacivertlilerde Sportif Direktör Aykut Kocaman, Juventuslu yıldızın artık F.Bahçe'ye gelmesinin çok zor olduğunu belirtti.
    SARI-LACİVERTLİ yetkilileri, özellikle de Asbaşkan Ali Koç'u uzun süre meşgul eden Poulsen'den umut kesilmesinin ardından çizilen yeni rotayı da yine Kocaman açıkladı: “Alacağımız orta saha oyuncusu Brezilyalı olacak.” Bir süredir Samba diyarında görüşmeler yapan Kocaman'ın bahsettiği Brezilyalı'nın da Liverpool'un genç ön liberosu Lucas Pezzini Leiva olduğu öğrenildi.

6.7 MİLYON EURO
    İNGİLTERE Premier Lig ekibinde geçen sezon 39 maça çıkmasına rağmen (20'si ilk 11), teknik direktör Benitez'in kadroda düşünmediği Brezilyalı futbolcuya Liverpool'un biçtiği fiyat da 6.7 milyon Euro... 22 yaşında olmasına rağmen Brezilya Milli Takımı'na kadar yükselme başarısı gösteren Lucas'la temasa gecen sarı-lacivertliler, bu transferde kadrodaki Brezilyalı bolluğuna ve R.Carlos'a güveniyor. Yönetimin aklındaki plan Türkiye'yi tanımayan Lucas'a R.Carlos'un ismiyle ‘reklam' yapmak..
    Fakat sarı-lacivertliler, transferi için uğraştıkları Hamit'ten olumlu sonuç alamazsa, Lucas'ı bitirseler bile bir isim daha almaya kararlı. Kanarya bu hakkını da sol açıkta kullanmak istiyor..

Kaynak: Vatan

http://transfermarkt.co.uk/en/spiele...as/profil.html

Lucas hala Liverpool'un oyuncusu
    Last edited by KaPaLı : 16.Temmuz.2009 at 01:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Lucas belki iş yapabilir ama fenerin daha güçlü ve yırtıcı ön liberoya ihtiyacı var.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Alican dün Emre'yi Defansın önünde oynattı. Büyük ihtimalle hucum - defans hattında adam alacak Fenerbahçe

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Oyunu iki yönlü diyorsun İso da ön libero dedigin agresif olmalı defansif yönü daha kuvvetli olmalıdır bana göre cok diri bir rakibe karsı emre vasat kalabilir yetişemez yani bu yeni ön libero nun yanına emre monte edilirse iyi bir iş olur o zaman.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Forma Numaraları [ Resmi Site ]

Mehmet Topuz - 66
    Özer Hurmacı - 20
    Bilica - 58
    Bekir - 15
    Abdülkadir - 18
    Ali Bilgin - 17
    Güiza - 9
    Mehmet Topuz 38 giyecek diye duymuştum ama 66dan vazgeçeçmiş heralde

Aykut Kocaman bir iki gün içinde Brezilya'dan yeni transferi alıp Almanya kampına gelecek sanıyorum, hepimizin beklentisi ve temennisi bu yönde.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

F.Bahçe'nin Brezilya'dan alacağı adam Kleberson olabilir mi acaba?

Sheriff Misafir

Yok sanmıyorum. Kleberson bir kez şansını denedi burda, ikinci kez geleceğini sanmam Türkiye'ye..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

kleberson olsa fena karsılamam bence iyi bi orta saha oyuncusu besiktasta da fena degildi sanki
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Tutumlu Aurelio konusunda açıklamalarda bulunmuş.

Kimse Aurelio’nun Türkiye ya da İspanya’da futbol oynamasını engelleyemez. Sakatlıktan çıktı ve beklediğimizden daha kısa bir süre sonra sahalara dönecek. Fenerbahçeli yöneticiler Ali Yıldırım ve Şekip Mosturoğlu’yla görüştük. Şartlar uygun olur ise Fenerbahçe’ye dönebilir, ama bu konuda açıklama yapmak istemiyorum. Türkiye’de düşünüldüğünün aksine 5 milyon 250 bin dolarlık ceza konusu da bizi fazla düşündürmüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Mehmet Topuz 38 giyecek diye duymuştum ama 66dan vazgeçeçmiş heralde
    http://www.fenerbahce.org/futbola/de...tCategoryID=17
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ertuğrul A takıma çıkmış
    Yeni bir kaleci daha geliyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Paf takımı as kalecisi kendisi.
    Last edited by Cengo : 16.Temmuz.2009 at 04:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Kalecisi açısından uzun yıllar sıkıntı yaşamayacağız.Volkan Babacan'ın yanı sıra Mert Günok ve Ertuğrul Taşkıran da gelecek vaadeden kalecilerimiz.Eminim ki uzun yıllar milli takımımızın kalesi Fenerbahçe'den çıkacak.

bir de alper var kaleci olarak... kiraya göndersek kendisini 5 kaleci de fazla...

Nesil
    2006

Lucas olursa çok iyi olur, genç bir futbolcu burada kendini kanıtlayıp tekrar Premier Lig'e gidebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aurelio bonservisini cebinden ödeyip bedelsiz gelirse belki Fenerbahçe tazminattan vazgeçebilir. Tabi gidiş şekli pek hoş değildi, Tutumlu ile çalışmaya devam ettiği sürece gelmesi sıkıntılı olabilir, gelirse taraftarın gönlünü alabilmesi için geçmişten daha iyi performans sergilemeli.

Belki Aurelio'nun dönme ihtimali de düşünülerek Brezilya'dan genç bir isim getirilebilir, gerektiğinde +2'de de kullanılabilecek bir isim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bugün acıklanacaktı Aurelio nun o cezası.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Lugano teklifi reddetmiş ve Lugano defteri kapanmış..
    Alex'in önüne tek forvetli sistem düşünüyormuş Daum.
    Deniz Joker oyuncuymuş.Sol bek,stoper heryerde kullanabiliriz dedi.
    Alınacak oyuncu sıradan değil kaliteli olması için çalışılıyormuş..
    Aurelio söz konusu değil dedi..

Lugano yerine bir stoper arayışı var anladığım kadarıyla. Stoper ve ön libero alınacak gibi görünüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Alman gazetecinin '' Bayern'den futbolcu alacakmısın? '' sorusuna ;
    Alabiliriz,isim söylemek istemiyorum dedi..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by KaF KeF View Post
    Alman gazetecinin '' Bayern'den futbolcu alacakmısın? '' sorusuna ;
    Alabiliriz,isim söylemek istemiyorum dedi..

Breno - Borowski - Schweinsteiger ( kendm yazdım valla ) - Lucio - Van Bommel benim aklıma gelenler. Brezilya'dan alınacaksa savunmacı Sao Paulodan Miranda olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Aziz Yıldırım Arena'da 2 yabancı transfer yapacağız.Birisi orta sahaya,diğeride duruma göre ya stopere ya da sol tarafa olacak dedi.Durum dediği Lugano'nun durumu olsa gerek.O teklifi kabul etmediğine göre stopere transfer yapılacak,sol tarafta M.Topuz,Uğur,Özer,Vederson gibi alternatiflerle yola devam edilecek anlaşılan...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Lucio İnter'e gitti bu arada...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bundan sonra kimseyi yazmıcam yaa. Kimi yazsam bir kulup alıyo. Rıdvan - Nihat - Keita - Lucio hepsi biyerlere gitti. Ne şom ağızlı adamım ya

Daum önemli açıklamalar yaptı. Bayern'den oyuncu alabileceğimizi söyledi, acaba kim bu isim? Hamit mi Lucio mu Toni mi Sosa mı? Merakla bekliyoruz, en kısa zamanda resmiyet kazandırılsın artık.

Mesaj Yetkileri