Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Turğay Yetkin bundan sonraki yaşantısında başarılı olabilecek mi?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Evet

8 57.14%
  • Hayır

2 14.29%
  • Kararsızım

0 0%
  • Bekleyip görmek lazım

4 28.57%
1 ile 30 arası toplam 1068 sonuç

Konu: Milli Takım : İspanya ; Takım : ReaL Betis ; [11.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Ceyrek finalde Man U ile eslesmen gercekten cok kotu olmus.

Lig ve FTK icin zaten soylenecek birsey yok. Love ve Kierrison diyorum baska birsey demiyorum

Ben Arfa muthis transfer ama Alpaslani serbest gondermeni begenmedim. O oyuncu Hakan Balta'dan daha kaliteli seviyede olabilecek bir oyuncu, Ayni sekilde Cem Sultan ida gondermemeliydin, cok saglam bir yedek olabiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Ceyrek finalde Man U ile eslesmen gercekten cok kotu olmus.

Lig ve FTK icin zaten soylenecek birsey yok. Love ve Kierrison diyorum baska birsey demiyorum

Ben Arfa muthis transfer ama Alpaslani serbest gondermeni begenmedim. O oyuncu Hakan Balta'dan daha kaliteli seviyede olabilecek bir oyuncu, Ayni sekilde Cem Sultan ida gondermemeliydin, cok saglam bir yedek olabiliyor.
    Valla MALi Oyunun bugumudur nedir. rooney tevez beni bitirdi o macta helede vidicin 2 goldede aynı sekilde atması oyunun baska bugu..

alpaslana gelince sattım cünkü elimde malik fathi ve hakan balta var free olmus sorun degil maliyetten kurtulduk
    cem sultana gelince
    ilk takımda oynamak isteyip kadro uyumunu bozuyodu ..
    elimde alternatif deniz naki ile sercan yıldırım var sen olsan napardn

arfa'ya gelince messi bir türlü kabul etmedi bize gelmeyi bende onu aldım sırf yıldız olsun kombine satılsın diye. iç maçlarda avrupada baska oynuyoruz . ve bu sene takımın en etkili silahı olacak
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Galatasaray Hazırlık Dönemini Bitirdi

Last edited by MoNToLiVo_ : 16.Temmuz.2009 at 13:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Mesaj Yetkileri