Gayet guzel gidiyorsun.
Lider Portsmouth uda yenmissin. Cikarsin artik EPL ye![]()
Gayet guzel gidiyorsun.
Lider Portsmouth uda yenmissin. Cikarsin artik EPL ye![]()
Tesekkürler. Benim Wigana gelme amacım fenerbahcenin basına gecmeyi beklerken bos bos beklememekti Su an Bülent Uygun sallantıda. Her an Fenerbahcenin basına gecebiliriz. Ama sene sonuna bırakabilirim teklifi. Su Wigan Epl görsün bari
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TRANSFERLER
Sadece devre arası transferleri benim. Ligin 14. haftasında gecmiştim Wiganın basına..
FA CUP 3. TUR
FA CUP 3. TUR TEKRAR MACI
27. HAFTA
28. HAFTA
29. HAFTA
30. HAFTA
31. HAFTA
32. HAFTA
33. HAFTA
34. HAFTA
35. HAFTA
PUAN DURUMU
![]()
Last edited by GeorgeWeah : 16.Temmuz.2009 at 17:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TariboWest
Son maç yakışmamış.Foresti yenmişsin çok mutlu oldum küme düşmelerini istiyorum
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Ümit güzel gidiyorsunda bişey sorcam.Bu kadar transfer yapınca kadro çok şişmiyo mu.O zaman en yapıyosun.Ben pek transfer yapmıyorumda böle
.Pilot takıma filan yolluyon sen galiba
Tolga üstte acıklamayı yapmıstımAma bir daha yapayım. Ben takımı 14. haftada aldıgım için sezon bası transferler benim degil. Ben sadece devre arasında 2 tane oyuncu aldım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Zaten Oguz o macı alsaydım 2. liğe oynayacaktım.
Last edited by GeorgeWeah : 16.Temmuz.2009 at 18:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TariboWest
Vay be takp etmeyel önemli şeyler olmuş
Hemen başlayayım
Wigan'a gitmen hem iyi hem kötü
İyi : Çünkü.. EPL'ye çıkarsın itibarın artar
Kötü : Çünkü.. Aziz başkana ayıp ettin Aziz baba bunları duymuştur
Fenerbahçe'ye gitmeni daha çok isterdim
Neyse..
Maçlar güzel geçiyor
Başarılar..
Ss Bekliyoruz
Ümit bir dikiş tutmadı..Premier Lig'ten teklif gelirse kaçırma..
kötü olmuş... nasip...seneye artık
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Şanssızlığa bak, kıl payı kaçırmışsın. Neyse sağlık olsun...
"YÜCE ATATÜRK"
Neler Olmuş Neler Bu Kadar Süratli Gitme Ya Takip Edemiyorum Bir Girmiyorum 2Takımdan İstifa Etmişin Ne Hız Hocam
Fener İnşallah Teklifini Kabul Eder Canım Ama Zor Görünüyor Kulübü Bırakıp Gittiğin İçin![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Normal Bişey Canım Ya Ya Uzun Bir Zaman Başka Takımlarda Devam Edecen En Az 3 Sezon Yoksa Kabul Etmezler Ama Başarılı ve İyi Bir Sezon Geçireceksin En Az 3 Sezon Ben Denemiştim
Yada Feneri Altık Almayacaksın Başka Takımla Oyunu Sonuna Kadar Götüreceksin Aslında Fenere Falan Bence Takma Bu Kadar Şöyle Sağlam ve Heyecanlı Bir Takıma Git Orda Güzel İşler Başarİtibar Artar Daha Sonra Geçme Şansın Çok
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Sevilla'da basarılar..
R.I.P Tupac
Sevilla'da başarılar..Güzel takım![]()
Yeni Takımında Başarılar Ümit
İyi takım.Şampiyon olma potansiyeli var.Başarılar.Ümit sendie yavaş yavaş Ali gibi olmaya başladın
.