1 ile 30 arası toplam 746 sonuç

Konu: Adım Adım Zirveye / İskenderun DÇ / 6. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

TÜRKCELL SÜPERLİG 8.HAFTA KARŞILAŞMASI

İSKENDERUN DEMİRÇELİKSPOR - SİVASSPOR
    (5 Temmuz, Hatay)
    Hacettepe galibiyetiyle moral bulan İskenderun DÇ kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Sivasspor'u konuk ediyor. Gabi Huri ile arası çok iyi olan Sivas teknik direktörü Bülent Uygun maç öncesi meslektaşına övgüler yağdırdı.

İskenderun DÇ teknik direktörü Gabi Huri'de aynı şekilde karşılık verdi ve "iyi olan kazansın" dedi.

Maç öncesinde Bülent Uygun basın toplantısına katıldı.

Bülent Uygun (Sivasspor):

- Rakibin en etkili silahı olarak Simone Padoin gösteriliyor. Bu görüşe katılıyor musunuz?
    - Kesinlikle !

- Peki Padoin'i durdurmak için kimi görevlendireceksiniz?
    - Bu görevi Abdurrahman Dereli'ye vereceğim.

- İskenderun DÇ lige pek iyi başlayamadı ve bu maç öncesi 15.sıradalar. Bu maçı kazanmanız bekleniyor. Peki siz kazanma şansınızı nasıl görüyorsunuz?
    - Kendi oyunumuzu oynarsak kazanacağımızı düşünüyorum.

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

MUHTEŞEM MAÇ - SON DAKİKA ZAFERİ !

İskenderun'da bugün uzun süre unutlmayacak bir maç yaşandı. İnanılmaz zevkli ve tempolu geçen mücadelede zafer 90+5'te gelen golle ev sahibinin oldu.

Henüz 6.dakikada soldan Padoin'in arka direğe ortasında Benjamin Castets gelişine düzgün vurarak takımını 1-0 öne geçirdi. İki bek oyuncusunun ileri çıktığı bu pozisyonda golün ortasını sol bek, gol vuruşunu ise sağ bek oyuncusu yaptı.

İlk yarıda üstün ve baskılı oynayan İDÇ buna karşın ikinci golü bir türlü bulamadı ve soyunma odasına 1-0 önde girdi.

İkinci yarıda karşılıklı ataklarla maç iyice hareketlenirken konuk ekip 6 dakika içinde 2 gol bularak bir anda 2-1 öne geçti.

Önce 72.dakikada Kezman, ardından 78.dakikada İbrahim Dağaşan tribünleri sessizliğe boğan gollere imza attılar.

Bir anda şok yaşayan İskenderun DÇ, 84.dakikada Ville Terho'nun serbest vuruştan attığı muhteşem golle kendine geldi. 2-2

Maçın son bölümü ise adeta bir heyecan fırtınasıydı. Maç böyle bitecek derken 90+5'te sol kanattan gelişen atakta ileri çıkan İDÇ stoperi Djordje Tutoric ceza alanında topla buluştu. Son derece güzel bir vuruşla topu 90'a asan Sırp yıldız son saniyelerde takımını zafere taşıyan isim oldu.

Son iki maçında 4-1-3-2 sistemine geçen İskenderun DÇ yeni sistemle üstüste 2 galibiyet alarak büyük moral buldu.
    Maçın Kalite Notu : 9

Last edited by Walter Sakana : 17.Temmuz.2009 at 06:27
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Muhteşem maç sonrası her iki teknik adam da basın toplantısına katıldılar.

Önce İskenderun DÇ teknik direktörü Gabi Huri:

- Belkide farklı kaybetmeniz beklenen maçta muhteşem bir galibiyet aldınız. Sonuç için ne düşünüyorsunuz?
    - Skordan ve oynanan oyundan memnunum, böyle devam etmeliyiz.

- Benjamin Castets'in henüz maçın başında attığı gol sonrası, bugün maç iyi gidecek diye düşündünüz mü?
    - Evet, öyle denebilir.

- Castets bugün maçın yıldızı seçildi. Performansını nasıl değerlendiriyorsunuz?
    - Benjamin bugün çok iyi bir maç çıkardı ve aynı şekilde hatta performansını daha da arttırarak diğer maçlarda da devam etmesini bekliyorum.

- Sivasspor'da ise Murat Sözgelmez çok kötü bir maç çıkardı. Rakibinizden bir oyuncunun böyle kötü oynaması hiç kuşkusuz işinize geliyordur. Katılıyor musunuz?
    - Evet kesinlikle

Bülent Uygun (Sivasspor):

- Rahat kazanmanız beklenen bir maçtı. Sonuç için neler söyleyeceksiniz?
    - Şuan bu konuda birşey söylemek istemiyorum.

- Lehinize çalınmayan bir penaltı pozisyonu var. Sizce o pozisyonda penaltı kararı verilmeli miydi?
    - Hayır, bence hakemin kararı doğruydu.

- Peki karşılaşmanın hakemi sizce nasıl bir yönetim gösterdi? Skora etkisi oldu mu?
    - Evet, gösterdiği yönetimden memnun değilim. Skora etki etti maalesef.

- Benjamin Castets'in erken golü sonrası, bu maçın pek iyi geçmeyeceğini hissettiniz mi?
    - Açıkçası evet.

- Castets bugün çok iyi bir maç çıkardı ve maçın yıldızı seçildi. Siz nasıl değerlendiriyorsunuz onun performansını?
    - Evet katılıyorum, bence de çok iyi bir maç çıkardı.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar çok teşekkürler. Kusura bakmayın yorumlarınıza cevap yazamadım henüz, maçları eklemeye çalışıyorum. Son bir maçım kaldı

sağolun yorumlarınız için
    Last edited by Walter Sakana : 16.Temmuz.2009 at 22:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

TÜRKCELL SÜPERLİG 9. HAFTA KARŞILAŞMASI

KOCAELİSPOR - İSKENDERUN DEMİRÇELİKSPOR
    (İsmet Paşa, Kocaeli)
    Son iki maçını kazanarak moral bulan İskenderun DÇ, zorlu Kocaeli deplasmanına çıkıyor. Kupadaki Beylerbeyi maçı ile birlikte gözle görülür bir toparlanma gösteren konuk ekip son 4 maçında yenilmedi ve bu seriyi sürdürmek istiyor. Kocaeli ise ilk 8 maçı sonrası ligin en çok berabere kalan takımı olarak dikkat çekiyor. Şu ana kadarki maçlarda 4 beraberliği bulunan ev sahibi, 2 galibiyet 2'de mağlubiyet aldı.

Her iki takımın teknik direktörleri de basın toplantısı düzenlediler.

Metin Tekin (Kocaelispor):

- Amir Megahed performansıyla beğeni topluyor. Bu övgüler oyununu nasıl etkileyecektir?
    - Yorum yok, bunu ona sorun

- Taraftarlarınız Amir Megahed'in formundan çok memnun. Size göre de şu an formunun zirvesinde mi?
    - Buna katılmıyorum, görevini yapıyor çok daha iyi olabilir.

- Bir maça her yönden hazırlanmak kuşkusuz ki çok önemli, sizde rakibinizi iyice analiz etmişsinizdir ve nasıl oynayacaklarını tahmin ediyorsunuzdur. Bugün size karşı herhangi bir taktiksel sürpriz hazırlamış olabilirler mi?
    - Bilemiyorum, yorum yok. Biz önlemlerimiz aldık.

- İDÇ ligdeki yerinden memnun değil ve 8.sırada , ancak son 3 maçtır yenilmiyorlar ve biraz toparlandılar gibi. Bugünde savaşacaklar hiç kuşkusuz ama takımınız bugün İsmet Paşa'da onların bu formuna son vermeyi umuyor olmalı?
    - İşler umduğumuz şekilde giderse şansımız yüksek

- Hiç kuşkusuz ki oyuncularınıza güveniniz tam. Peki en güçlü bölgeniz neresi sizce?
    - Forvet hattı.

Gabi Huri (iskenderun DÇ)

- Son Sivas maçından bu yana geçen 10 günlük boşluk oyuncuları nasıl etkiler?
    - Maçtan öncesine değil maça konsantre oluyorum.

- Son Sivas maçında gayet iyi oynadınız. Bu takımı nasıl etkileyecektir?
    - Olumlu etkileyecektir.

- Defansif oynama ihtimaliniz nedir?
    - Aksine dikkatli bir şekilde ofansif oynayacağız.

- Rakibin en tehlikeli ismi olarak Kerim Zengin gösteriliyor. Katılıyor musunuz?
    - Hayır, pek katılmıyorum.

- Peki sizce kim?
    - Amarildo Cela

- Andre Moritz takımınızın beklenenin altında performans segilediğini düşündüğünü açıkladı. Katılıyor musunuz?
    - Kesinlikle

- Peki toparlanmak için gerekenleri oyuncularınıza aşılamak için, oyuncularınızla bir toplantı yapmayı düşünüyor musunuz?
    - Evet, yüksek ihtimalle bunu yapacağım.

- Bu durumda daha tecrübeli oyuncuları kadroya almanız beklenebilir mi?
    - Evet bu mümkün.

- Caner Şen bir süredir ayrılmak istiyor. O'nu takımda tutma şansınızı nasıl görüyorsunuz?
    - Bence gayet yüksek bir ihtimal, kalmasını istiyorum.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

İZLEYENLERİ SIKTILAR !

Kocaeli İsmet Paşa'da bitse de gitsek modunda bir maç oynandı.

7. dakikada Sylla'nın sağdan ortasında Andre Mortiz kafayla topu ağlara gönderdi ve konuk ekibi 1-0 öne geçirdi.

Tüm maç boyunca orta alan mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada, ev sahibi ekip 61. dakikada skora denge getiren golü buldu. Savunmanın arkasına sarkan Amarildo Cela düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Maçtan önce Gabi Huri'nin en çekindiği isim olan Arnavut golcü, İDÇ teknik direktörünün bu çekincesini boşa çıkarmamış oldu.

Kalan bölümde de net pozisyonlar bulamayan iki ekip puanları paylaşarak sahadan ayrıldı.

Maçın Kalite Notu : 4

Bu maç sonrası oluşan puan durumu şöyle

Last edited by Walter Sakana : 16.Temmuz.2009 at 23:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Sizlerle ligde 2 alandaki istatistiği paylaşmak istiyorum.

Yenilmezlik serisi ve üstüste gol atılan maç serisi. Karşılaştığımız rakiplerimizin gücü hakkında daha iyi bir fikir verebilir

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri