başarılar dilerim.kullandıgın skin in download linkini verebilirsen sevinirim
Evet
Hayır
başarılar dilerim.kullandıgın skin in download linkini verebilirsen sevinirim
İnş Çıkarsın Kardeşim Başarılar Akinfeev'i geçebilirsen gerisi kolay![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Kardeş yorum yapıyoruz okumuon galiba anlamadım millet yorum yazmıyor die yakınır![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
başarılar dilerim...![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Sana tavsiyem İleri oku olan oyuncuların ileri oklarını büyük maclarda kapat
amc yede ileri ok verme genelde öyle olunca etkisiz kalıyolar macta
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Last edited by KaRaBükLü KraL : 17.Temmuz.2009 at 14:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ss'ler az sonra
Evimizde m.city ile 2-2 berabere kaldık.Bu Vagner tam sıkıntı 3 puanıma taş koydu
Maşallah
CSKA Moskova karşısında ağzım açık izlediğim maçı 5-1 kazandık.Takım UEFA'da fark atmayı seviyor.
Hull karşısında şok bir beraberlik aldık.Ligte yaralıyız.
Arsenal karşısında evimizde 2 kez öne geçmemize rağmen beraberlikle ayrıldık.Chelseanin uğursuzluğu ona yenileliden beri galibiyetim yok
Ligte stoke deplasmanından 2-0 lık skorla döndük.En sonunda kazandık
Yönetim 8.75 gibi çok iyi bir ek bütçe verdi devre arası yeni bombalar patlayabilir.Hazırlıklı olun.
Bu da puan tablosu biraz düştük ama hedef ilk 5
![]()
Last edited by KaRaBükLü KraL : 17.Temmuz.2009 at 17:56
Ligte West Ham'ı 4-0 la geçtik
Carling Cupta Liverpool'u derbide yine mağlup ettik.Takıma Liverpool maçlarında birşeyler oluyor.Ama kazandık önemli olan kazanmaktı.Bir sonraki turda rakip M.City
Newcastle'yi yenmek üzereydik.80.dkde Jonas'ın golüne engel olamadık.Önümüzdeki haftalara bakacağız.
Evimizde Middlesbrough'yu Jagielka'nın golüyle geçtik.3 puanı hanemizde yazdırdık.
UEFA Kupasında Partizan'a acımadık skor yine farklıydı ve 5-0 lık skorla rakibimizi Sırbistana yolladık.Kayserisporu eleyen bu takımın öcünü alıverdik
Bolton deplasmanında Yakubunun golüyle kazandık seri galibiyetler gelmeye başladı çok şükür
UEFA Kupasında Dnipro'yu da deplasmanda 3-1 yendik.Hem 3 te 3 yaptık.Hem gruptan çıkmayı garantiledik.Sevinçliyiz.Adım adım Saraçoğlu inşallah
Dipnot:2 genç oyuncuyla anlaştık.Ligte zirveyi kovalıyoruz.Yeni bomba transferler devre arasında sizlerle olacak.Tahminleri alayım(Yalnız zor bulursunuz söyleyeyimde![]()
Evimimizde W.B.A yı rahat bi oyunla 3-0 yendik.
Carling Cup çeyrek finalinde evimizde M.City'e 2-0 yenildikve elendik.City'e bir türlü şansım tutmuyor.Üzgünüz.Tüm taraftarlarımızdan özür diliyoruz.
UEFA Kupasında R.Wieni evimizde yenip 4 te 4 yaparak lider çıkıyoruz.Mutluyuz.Lider olarak çıktık.
Grup liderliğinin verdiği avantajla gittiğimiz kura çekilişinde rakip D.Bükreş oldu.Kuradan sevinçliyiz.
Takım Hakkında Bilgiler
İsviçrenin Nyon kentindeki röpörtajda T.D Ümit ERGÜL şunları söyledi
Gazeteci:Efendim öncelikle kura hakkındaki görüşlerinizi alalım
T.D:Çok sevinçliyiz ancak bir sonraki turda Ajax yada Tottenhamla eşleşecek olmamız biraz tedirgin ediyor.Ama transferlerimizi buna göre yapıp kupaya uzanacağız artık bundan sonra kolay-zor ayrımı yapmamız yanlış olur zaten.
Gazeteci:Lig ile ilgili görüşlerinizi alabilir miyiz?
Ümit ERGÜL:Lige başlamadan önce hedef ilk 5 ti ama rakiplerin ekmeğimize yağ çalması bizi şampiyonluk yada en kötü ilk 3 için heyecanlandırmaya başladı.
Gazeteci:Saolun efendim
Ümit ERGÜL:Siz sağolun
Not:Bir sopnraki turda yukarıda da belirttiğim gibi Ajax-Tottenham eşleşmesinin galibi ile oynayacağız.
Kura ve gidişat ile ilgili yorumları alabilir miyim???
Fulham ile evimizde berabere kaldık deplasmanda görüşmek dileği ile
TARİH BÖYLE YAZILIR.M.UTD. DEPLASMANINDA GERİYE DÜŞTÜK MAÇI ÇEVİRDİK BU SEFERDE 10 KİŞİ KALDIK AMA BIRAKMADIK 3.GOLÜDE ATTIK.ROONEY'NİN 2.GOLÜ YETMEDİ VE KAZANDIK
fa cup'Ta zayıf rakibimizi 5-0 la geçtik.Bir sonraki turda rakip CHELSEA
Tootenham karşısında öne geçtik ama son dk.lerde r.keane atınca bize 1 puan gözründü.
Olmadı ezeli rakibimiz bizi ezdi.Allahtan Asenjo süperdi 1-0 la kurtardık.Önümüze bakacağız artık.
İtalyan genç forvet Macheda 1.1 MİLYON EURO karşılığında klübümüze transfer olmuştur.
Tim Cahill Liverpool takımına 6.75 milyon avro karşılığı transfer olmuştur.Kendisine başarılar dileriz
Bükreşi Elersin Çok İyi Gidiyorsund
cahiili satman cok kotu olmus ayrıca cok ucuza satmısın ben hata yaparak sattım ama 30 mn sterline
onun yerinne yeni ve onun kadar iyi bir transfer yaptım şimdi açıklıyıcam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Cahill'in yerine kaliteli bir AMC ararken Rakitic aklıma geldi ve 10 milyon euro karşılığında bize transfer oldu.Bu transferden çok mutlu olduğumu belirteyim
2.isim ise Leonardo Ponzio oldu asıl mevkii sağ bek olmayan oyuncularla yarım sezon geçirdikten sonra Coloccini'nin bir benzeri olan R.Zaragoza'lı PONZİO'yu 3 mn+gol bonusu+sonraki satıştan pay anlaşması ile kadromuza kattık
![]()
Last edited by KaRaBükLü KraL : 18.Temmuz.2009 at 02:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Rkaitic cahill'in yerini tutamaz bence
Tim Cahill 15 ten aşağı gitmezdi pazarı çok düşürmüşsün![]()
Football is simple,but Football Manager is not
ahh KArdesim Yav Sende Cahill De Hata Yapmıssın İnş. Pişman oLmazsın. Bu arada Ligde iyisin Ve Avrupada Fırtına Gibi Esiyosun![]()
Last edited by KaRaBükLü KraL : 18.Temmuz.2009 at 03:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Avrupa maçlarını çok begendimrahat ve farklı galibiyetler gelmiş... ligde ise umulmadık takımları yenmişsin... Gidişat bence son derece iyi... devamını dilerim... Turgay'ın dediğini es geçme
ileri ok her zaman sana yarar sağlamaz...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
neden kullanmayın diyosan eger kısa bir acıklamaya yapayım
dikkat edersen ileri ok oldugunda top sendeyken adamların ileride oluyo ve atılan toplar arkalarında kalıyo ve kontradan daha cok gol yiyosun![]()
ssler şimdi geliyor...
Evimizde Sunderland'a karşı rahat bir galibiyet aldık.
Portsmouth'u deplasmanda zorda olsa yenerek güzel gidişatı devam ettirdik.
Fa Cup maçında evimizde Chelsea ile berabere kaldık.2.maça deplasmana gideceğiz.
Blackburnu 2-1 yendik.İyi gidiyoruz.Son dkde atııkları gol ise teselli golü oldu
Olmadı FA Cupta Chelsea'ye karşı deplasmanda 2-0 geriye düştük.Saha'nın golü takımı ateşledi sonuna kadar mücadele ettik olmadı.SAĞLIK OLSUN
Bu da puan tablosu güzel gidiyoruz.İnşallah sezon sonuda böyle bitiririz.
Yorumlar LÜTFEN![]()