Sayfa 7 / 11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 326 sonuç

Konu: Fenerbahçe Hazırlık Kampı 2009-2010

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Almanya`da sürdüren Fenerbahçemiz, sabah saatlerinde yaptığı dayanıklılık antrenmanından sonra Bad Wörishofen'den 7 km. uzaklıktaki Skylinepark'da eğlence dolu saatler yaşadı. Tam takım olarak saat 14.30'da otelden otobüsle ayrılan oyuncularımız yardımcı teknik direktör Ayhan Tumani yönetiminde Skylinepark'a vardı. Türkiye'den gelen medya mensuplarının da takip ettiği aktivitede en çok ilgiyi yerden 50 metre yükseklikte dünyanın en büyük adrenalin treni olarak adlandırılan SKY Wheel çekti. Başta kaptanımız Alex olmak üzere bir çok oyuncumuzun arka arkaya kullandığı SKY Wheel seyahatinden sonra medya mensupları oyuncularımız yaşadıkları heyecanı anlatmalarını istedi. "Cesaretinizi ölçmek istemez misiniz" sloganıyla hareket halindeyken 90,180,ve 360 derece dönebilen SKY Wheel sonrasında zaman zaman eğlenceli görüntüler ortaya çıktı. Parkın bir diğer eğlenceli aktivitesi de 2 kişinin binebildiği SKY Shot denilen yuvarlak bir aracın 90 metre yüksekliğe fırlatılması ile yaşanan çoşku idi. Bazı oyuncularımız Sky Shot'da keyifli dakikalar yaşadı. 90 metreye çıkmak istemeyen oyuncularımız için su oyunları, çarpışan arabalar ve lunapark oyunlarının biraz gelişmiş halleri adrenalin yükseltmek istemeyen oyuncularımız için biçilmiş kaftandı. 3 saate yakın bir süre Skylinepark'ta kalan oyuncularımız daha sonra otele döndü. Takımımız yarın sabah saat 10.00'da Bad Wörishofen'deki spor merkezi'nde çalışmalarına devam edecek.

Yahu insan bunları görünce bile mutlı oluyor

ne güzel kaynaşmışlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bi tek Selcuk neseli degil
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

hayat onlara güzel..

Daum ve teknik ekip farkını hissetirmeye başlıyor.Bu sene başarının öncelikli anahtarlarından biri olan takım ruhu geri dönüyor.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by KaF KeF View Post

Bu çalımdan sonra Deivid'e tries trick ppm si eklenir
    Last edited by Sheriff : 17.Temmuz.2009 at 23:12

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Aragones'le bu görüntüler hayaldi

Bu arada futbolcuların doğum gününde hepsine şampiyonluk kupası veriliyo. Koch bütün futbolcuları şampiyonluk havasına sokmak istiyo.

Nesil
    2006

Verilen kupa aslında Türkiye Kupası. Eğer ben ölene kadar bu kupayı alamassak mezarıma, Türkiye Kupası göremeden gitti yazdıracam.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu aletin keşke kilidi bozulsa da hiç açılmasa.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Alex muhabiri nasıl ittiriyor öyle.Deniz'in araba kullanışına da dikkat

Default "UEFA’da final oynamak istiyoruz”

Oyuncumuz Gökhan Gönül, bugün çekilecek UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu kuralarında Fenerbahçe'yi çok zorlu rakiplerin beklemediğini, ancak futbolda tüm rakipleri ciddiye almak gerektiğini söyledi. Avrupa Ligi'nde bugün belirlenecek rakipten çok, daha büyük hedeflere sahip olduklarını belirten Gönül, "İnşallah bu sene UEFA'da final oynamak istiyoruz" dedi. Gökhan Gönül, ayrıca çalışma temposundan takımın uyumuna, takım içindeki forma rekabetinden gelecek planlarına kadar bir çok konuda açıklamalar yaptı.
    Takımımızın bugün yaptığı sabah antrenmanı sonrası, oyuncumuz Gökhan Gönül, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

HERKESİN SORUMLULUK ALMASI LAZIM
    İlk olarak çalışmalara hakkında konuşan Gökhan Gönül, ağır tempolu idmanları İstanbul'da yaptıklarını, burada nispeten hafif tempolu antrenmanlar yaptıklarını söyledi. Gönül, "İyi bir takım kurup maçları iyi başlamak istiyoruz. Hoca bizimle toplantılar yapıyor. Çeşitli konuları kendi aramızda paylaşıyoruz. Tabii ki herkesin saha içinde sorumluluk alması lazım. Futbol, bireysel bir oyun değil, takım oyunu. Herkes, takımın isteğine göre hareket etmeli. Çünkü herkes takımın bir parçası. Takım olmak için buradayız. Geçen yıl hocayla futbolcular arasında bir uyuşmazlık vardı. Bunu herkes görüyordu. Bu, dışarıdan da görülüyordu. Bu sene ise beraberlik ve uyum var. Her şey bir program içinde. Ben bunu tercih ederim. Çünkü takım olmak gerekiyor" dedi.

KİM HAK EDİYORSA, O OYNAR
    Takım içindeki forma rekabeti hakkındaki soruları cevaplandıran Gönül, kendisinin de bu rekabetin içinde olduğunu belirterek, "Bu takım oyunu. Kim hak ediyorsa, uyum sağlıyorsa, kim takıma bir şey katıyorsa, hoca onu oynatacak. Benim için Kazım oynamış, Mehmet Topuz oynamış fark etmiyor. Önemli olan takımın kazanması. Takım kazanıyorsa, benim yedek kalmam da önemli değil. Çünkü Başkanımızın verdiği büyük sözler var. Bunlar için mücadele edeceğiz" dedi.

SADECE BENİM BAŞARIM DEĞİL
    Kendi başarısında takım arkadaşlarının da büyük rolü olduğunu belirten Gökhan Gönül, "Bu sadece benim başarım değil. Benim önümde, arkamda, kalede oynayan oyuncular bunu sağladı. Önümde oynayan Deivid, oyun içinde bana yardımcı oldu. Bu sadece benim değil takım arkadaşlarımın başarısı" diye konuştu

CİDDİYE ALMALIYIZ
    Gökhan Gönül, UEFA Avrupa Ligi'nde bugün çekilecek kuralarla ilgili olarak ise, "Bu turda bizi çok zorlu rakipler beklemiyor. Ama futbolda tüm rakipleri ciddiye almalısınız. Biz de tüm ciddiyetimizle grup maçlarına sorunsuz gitmek istiyoruz. Bugün çıkacak rakipten çok, inşallah bu sene UEFA'da final oynamak istiyoruz" dedi.

EKSİKLERİMİ TAMAMLAMAK İSTİYORUM
    Fenerbahçe'yi çalıştıran her hocanın önem verdiği oyunculardan biri olduğu hatırlatılması üzerine Gönül, "Her gelen hocanın benim üzerimde durması, bana tabii ki olumlu yansıyor. Hocanın bir oyuncuya güvenmesi, o oyuncuda özgüven oluşturuyor. Antrenmanlarda ve maçlarda daha rahat hareket ediyorsunuz. Ben de gençken, A Takıma ilk çıktığım yıllarda elim ayağım titriyordu. Bu da sizde stres yaratıyor. Hocanız size güvenirse, size de oynamak kalıyor" dedi. Eksikleri olduğunu kabul eden Gönül, "Fenerbahçe hem başarıları hem de ekonomik olarak dört dörtlük bir kulüp olsa da; benim hiç eksiksiz olsaydım, Real Madrim Ronaldo yerine beni alırdı her halde. Demek ki eksiklerim var. Eksiklerimi tamamlamak için çalışıyorum. Dünyada bakarsanız, daha çok transfer yapan ve daha yüksek ücretlere oynayan oyuncular, orta saha ve forvet oyuncularıdır. Defans oyuncuları daha az transfer yapar ve daha az paralara oynar. 'Avrupa'ya transfer olup, Fenerbahçe'ye para kazandıracak mısınız?' derken, ben belki de burada bırakmak istiyorum. Benim açımdan, kulüp açısından her şey olumlu gidiyorsa, ben de burada bırakmak isterim. Ama her şey var. Sakatlık var. Kulüp beni isteyecek mi? Ama ben isterim. Benim iki yıl daha sözleşmem var. Kulübüm isterse, seve seve yeni sözleşme imzalarım" diye konuştu.

TEMPO ANLAMINDA SORUNUMUZ YOK.
    İstanbul'da çok iyi bir çalışma yaptıklarını yineleyen Gönül, "Orada günde 3 idman yaparak ağır bir şekilde çalıştık. Yani sezona tüm arkadaşlarım açısından iyi başladık. Tempo anlamında kimsenin bir sorunu yok. Ufak tefek koordinasyon sorunları olabilir. Bunları da zamanla aşarız" dedi.

fenerbahce.org

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Her maçta kaptanımız değişecek dedi Daum. Bu sayede o sorumluluk duygusunu herkes tadacak ve daha bilincinde olacaklardır dedi.

Değişik bir uygulama olacak, acaba numara sırasına göre mi değişecek kaptanlık?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Öyle birsey demedi tercüman yanlis tercüme etti. Keske kaptanlik pazu bandini her mac farkli futbolculara verebilsem fakat bu mümkün degil yinede bütün oyunculardan Alex'e yardim olmasini bekliyorum dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Öyle olsa enterasan olurdu o zaman diyeyim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

özeeee gel baba bu alex cok eglenceli bi adam aslında
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Deivid attı 1-0..

Emre'nin saclar guzel olmus

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Carlos kaptan çıktı..

Gattuso Emre..

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

İlk yarı 2-1 sona erdi . Deniz ve Uğur çok vasat oynuyorlar.Genel olarak paslaşmalarımız iyi.Özellikle Alex ve Semih müthiş verkaç yapıyorlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Deivid güzel attı 3-1.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bir Deivid klasiği...

3-2 oldu..

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Nürnberg attı 3-2 oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

3-3 sona erdi karşılaşma...

Daum geçen sezonki sistemde ısrar ediyor.İlk tercihi bu olacak heralde...

------------------Volkan---------------

Gökhan------Yabancı---Bilica------Carlos

-------------Yabancı---Emre------------

Deivid/Özer--------------------------Topuz/Uğur

--------------------Alex-----------------

-----------------Guiza/Semih------------

Bence bu sistem fena değil F.Bahçe kadro yapısı için.Ancak yabancı yazdığım yerlere mutlaka kaliteli isimler şart...

Daum 2 maçtada yabancı yazdığım yerlerde Bekir-Önder,Selçuk-Deniz isimlerini deniyor.Bence transferler buralara yapılacak.Sol taraftaki boşluk M.Topuz,Özer,Uğur,Vederson gibi isimlerle doldurulacak...

Yalnız alınacak stoperin çabuk ve pozisyon bilgisi iyi olmalı.F.Bahçe'nin geçen seneden kalma savunma arkasına adam kaçırma zaafı devam ediyor çünkü...

Orta sahaya alınacak ismin kesinlikle savaşçı,mücadele gücü üst düzey,çevik,top kapması çok iyi olan tam manasıyla bir önlibero olması gerekiyor.Borowski,Hamit vb isimler F.Bahçe'nin eksiğini kapatmaz.Öyle çift yönlü Emre,M.Topuz,Özer gibi isimler zaten var kadroda.F.Bahçe'ye Aurelio,Poulsen,Zokora,M.Topal tipinde bir adam lazım.Bu Emre'nin performansınıda pozitif etkileyecektir.Geçen sezon Emre sadece top kapan,koşan,ileriye fazla çıkmayan,ekstra işler(gol,asist,dribling) yapmayan bir görünüm çizdi.Buda yanında oynayan Selçuk,Maldonado,Josico gibi yetersiz isimlerden kaynaklandı.Emre orta sahada mücadele etmekten yeteneklerini sergileyemedi.Söylediğim tarzda adam alındığı taktirde Emre'den de daha iyi yararlanılacaktır...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

forvette guizayı stoperde ve on liberoda da yabancı oynattıgımızı düsündügümüzde 7 yabancı oluyo deivid mi kesik yiyecek acaba yoksa guiza mı yada bu iki pozisyondan birinde turkler mi oynayacak forma mucadelesi cekismeli olacak gibi
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Oyuncumuz Gökhan Gönül, bugün çekilecek UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu kuralarında Fenerbahçe'yi çok zorlu rakiplerin beklemediğini, ancak futbolda tüm rakipleri ciddiye almak gerektiğini söyledi. Avrupa Ligi'nde bugün belirlenecek rakipten çok, daha büyük hedeflere sahip olduklarını belirten Gönül, "İnşallah bu sene UEFA'da final oynamak istiyoruz" dedi. Gökhan Gönül, ayrıca çalışma temposundan takımın uyumuna, takım içindeki forma rekabetinden gelecek planlarına kadar bir çok konuda açıklamalar yaptı.
    Takımımızın bugün yaptığı sabah antrenmanı sonrası, oyuncumuz Gökhan Gönül, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

HERKESİN SORUMLULUK ALMASI LAZIM
    İlk olarak çalışmalara hakkında konuşan Gökhan Gönül, ağır tempolu idmanları İstanbul'da yaptıklarını, burada nispeten hafif tempolu antrenmanlar yaptıklarını söyledi. Gönül, "İyi bir takım kurup maçları iyi başlamak istiyoruz. Hoca bizimle toplantılar yapıyor. Çeşitli konuları kendi aramızda paylaşıyoruz. Tabii ki herkesin saha içinde sorumluluk alması lazım. Futbol, bireysel bir oyun değil, takım oyunu. Herkes, takımın isteğine göre hareket etmeli. Çünkü herkes takımın bir parçası. Takım olmak için buradayız. Geçen yıl hocayla futbolcular arasında bir uyuşmazlık vardı. Bunu herkes görüyordu. Bu, dışarıdan da görülüyordu. Bu sene ise beraberlik ve uyum var. Her şey bir program içinde. Ben bunu tercih ederim. Çünkü takım olmak gerekiyor" dedi.

KİM HAK EDİYORSA, O OYNAR
    Takım içindeki forma rekabeti hakkındaki soruları cevaplandıran Gönül, kendisinin de bu rekabetin içinde olduğunu belirterek, "Bu takım oyunu. Kim hak ediyorsa, uyum sağlıyorsa, kim takıma bir şey katıyorsa, hoca onu oynatacak. Benim için Kazım oynamış, Mehmet Topuz oynamış fark etmiyor. Önemli olan takımın kazanması. Takım kazanıyorsa, benim yedek kalmam da önemli değil. Çünkü Başkanımızın verdiği büyük sözler var. Bunlar için mücadele edeceğiz" dedi.

SADECE BENİM BAŞARIM DEĞİL
    Kendi başarısında takım arkadaşlarının da büyük rolü olduğunu belirten Gökhan Gönül, "Bu sadece benim başarım değil. Benim önümde, arkamda, kalede oynayan oyuncular bunu sağladı. Önümde oynayan Deivid, oyun içinde bana yardımcı oldu. Bu sadece benim değil takım arkadaşlarımın başarısı" diye konuştu

CİDDİYE ALMALIYIZ
    Gökhan Gönül, UEFA Avrupa Ligi'nde bugün çekilecek kuralarla ilgili olarak ise, "Bu turda bizi çok zorlu rakipler beklemiyor. Ama futbolda tüm rakipleri ciddiye almalısınız. Biz de tüm ciddiyetimizle grup maçlarına sorunsuz gitmek istiyoruz. Bugün çıkacak rakipten çok, inşallah bu sene UEFA'da final oynamak istiyoruz" dedi.

EKSİKLERİMİ TAMAMLAMAK İSTİYORUM
    Fenerbahçe'yi çalıştıran her hocanın önem verdiği oyunculardan biri olduğu hatırlatılması üzerine Gönül, "Her gelen hocanın benim üzerimde durması, bana tabii ki olumlu yansıyor. Hocanın bir oyuncuya güvenmesi, o oyuncuda özgüven oluşturuyor. Antrenmanlarda ve maçlarda daha rahat hareket ediyorsunuz. Ben de gençken, A Takıma ilk çıktığım yıllarda elim ayağım titriyordu. Bu da sizde stres yaratıyor. Hocanız size güvenirse, size de oynamak kalıyor" dedi. Eksikleri olduğunu kabul eden Gönül, "Fenerbahçe hem başarıları hem de ekonomik olarak dört dörtlük bir kulüp olsa da; benim hiç eksiksiz olsaydım, Real Madrim Ronaldo yerine beni alırdı her halde. Demek ki eksiklerim var. Eksiklerimi tamamlamak için çalışıyorum. Dünyada bakarsanız, daha çok transfer yapan ve daha yüksek ücretlere oynayan oyuncular, orta saha ve forvet oyuncularıdır. Defans oyuncuları daha az transfer yapar ve daha az paralara oynar. 'Avrupa'ya transfer olup, Fenerbahçe'ye para kazandıracak mısınız?' derken, ben belki de burada bırakmak istiyorum. Benim açımdan, kulüp açısından her şey olumlu gidiyorsa, ben de burada bırakmak isterim. Ama her şey var. Sakatlık var. Kulüp beni isteyecek mi? Ama ben isterim. Benim iki yıl daha sözleşmem var. Kulübüm isterse, seve seve yeni sözleşme imzalarım" diye konuştu.

TEMPO ANLAMINDA SORUNUMUZ YOK.
    İstanbul'da çok iyi bir çalışma yaptıklarını yineleyen Gönül, "Orada günde 3 idman yaparak ağır bir şekilde çalıştık. Yani sezona tüm arkadaşlarım açısından iyi başladık. Tempo anlamında kimsenin bir sorunu yok. Ufak tefek koordinasyon sorunları olabilir. Bunları da zamanla aşarız" dedi.

Bana kalırsa "UEFA'da final oynamak istiyoruz" gibi bir cümle çok ucuz olmuş. Eğer final oynama gibi bir hedefin varsa kupayı alma olmalıdır o hedef direk. Finale kadar gelince "Hedefimiz zaten buydu, çıkalım oynayalım alamazsakta hedefimizi gerçekleştirdik" mi diyecekler?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Daum denemeler yapıyor, Vederson orta sahada oynadı, Emre'nin yedeği mi olacak acaba? Uğur'da ısrar edeceğime Onur'da ısrar ederim, daha iyi.

Deivid 2 gol attı ama Topuz ve Özer'in dönmesiyle yedek kulübesine gitme şansı en yüksek olan oyuncu. Sol kanada transfer yapılmazsa orada da denenebilir.

Takımın hem ağır idman yapıp hem maç yapması onları zorluyor. Mücadele gücü yüksek bir maç olmadı.

Şu anda sakatları ve gelmeyenleri de düşünürsek Daum'un aslında pek alternatifi yok. Güiza olsa belki çift forveti deneyebilirdi ama yok. 4-5-1 ligde Alex ile faydalı olabilir, kanatlar forvete sık sık destek verirse, 3 forvet ve arkalarında yer alacak Alex ile, en azından yıllardır küçük maçlarda gördüğümüz puan kayıplarını görmeyiz.

Dünkü maç da pek bize birşey vermedi, Hoffenheim maçını daha ciddiye alırlarsa görebiliriz son durumu.

Carlos da ilk defa sahaya kaptan olarak çıktı, üstelik Alex, Semih ve Volkan kadrodayken.

Bugün gençlerin maçı vardı 11.00'de, acaba teleivzyon veriyor mu?
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bugün gençlerin maçı vardı 11.00'de, acaba teleivzyon veriyor mu?
    SV Aindling maçı,saat 12.00'de.FBTV naklen yayınlayacak.

Nesil
    2006

Bu arada dünkü maçı hangi kanal verdi? D-Smartta bir türlü bulamadım.

Sayfa 7 / 11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri