ARA TRANSFER DÖNEMİ.
İSKENDERUN DÇ ARA TRANSFERE HIZLI BAŞLADI !
1. BOMBA
GÖKDENİZ KARADENİZ İDÇ'DE
Ara transferin ilk gününde İskenderun DÇ sürpriz bir transfere imza attı. Rusya'nın Rubin Kazan takımında forma giyen 31 yaşındaki milli oyuncu GÖKDENİZ KARADENİZ artık İDÇ forması için ter dökecek.
62 kez milli formayı giyen yıldız oyuncunun transferi kentte büyük coşku yarattı.
2. BOMBA
DAVID OBUA İDÇ'DE
İskoçya'da Hearts forması giyen Obua'da artık İDÇ için ter dökecek. 27 yaşındaki Uganda'lı yıldız sözleşmesinin resmi bitiş tarihi 8 ocakta İskenderun'da olacak.
35 kez giydiği Uganda milli takımı formasıyla 10 golü bulunan David Obua'nın İDÇ'ye transferi sonrası Hearts taraftarları klüp binasını basarak oyuncunun elden kaçırılmasına büyük tepki gösterdi.
Oyuna iyi konsantre olması ve soğukkanlılığıyla tanınan Obua ayrıca uzaktan etkili şutları ve frikikleriyle de son derece faydalı olacağa benziyor.
Hem defansif hem ofansif özellikleri yüksek olan Ugandalı tam bir joker oyuncu.
3. BOMBA
ÖZBEKLERİN DÜNYA FUTBOLUNA SUNDUĞU YILDIZLARI
ERKIN GOFUROV İDÇ'DE
Gofurov'un en büyük avantajı yerli oyuncu statüsünde oynayacak olması.
GELECEĞE YATIRIM
ROMENLERİN YENİ CHIVU'SU SANDOR JURCA
İDÇ DAHA DA İLERİYİ DÜŞÜNÜYOR
RUBEN
İSPANYOL YILDIZ 1 SENE SONRA TAKIMA KATILACAK
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ölü toprağı attıkta hala yeterince iyi değiliz. İkinci yarı daha zor ama son transferler iyi oldu.
Sylla'yı artık ömür billah satmamyaw adam oynadımı izlemeye doyum olmuyor, olmayacak golleri atıyor nasıl satayım ben onu
neyse ikinci yarıya gene aynı zorlu fikstürle başlıyoruz, bakalım inşallah bu sefer daha iyi sonuçlar alırız
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teşekkürler canım kardeşim, zor ama inşallah başarabiliriz![]()

O Kadroyla Nasıl Öyle
Ben İlk Aldığımda Onların Çoğunu Şutlamıştım Hocam
O Maçdan 3 Puan Çıkarmak Lazımdı.