Kardeş bende 9.0.3 te yüklü olmasına rağmen dediğin gibi Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2009\db klasörüne attım ama yeni oyun diyince görükmüyor
Kardeş bende 9.0.3 te yüklü olmasına rağmen dediğin gibi Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2009\db klasörüne attım ama yeni oyun diyince görükmüyor
Ben winrar a direk db dosyası olarak atmışım. 9.0.3 yamasını yükledikten sonra Belgelerim=> Sports Interactive=> Football Manager 2009=> db dosyasının içerisine winrar dan çıkardığın db dosyasını atarsan yine oyuna başlangıç panelinde güncelleme dosyasını göremezsin. Winrar ın içerisinden çıkan dosyanın içerisindeki dosyayı belgelerimdeki db nin içerisine at.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
saolasın... umarım memnun kalırsın.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
saolasın uyardığın için. Arkadaşlar şuanda şehir dışında tatildeyim. Olan transferlerin birkaçından haberim var gün gün aktarmaya çalışıorum zaman buldukça güncellemeye tatilden döndükten sonra 1-2 hafta içerisinde yayınlıycam.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
1-2 hafta içerisinde...
Last edited by *(DEFOE)* : 20.Temmuz.2009 at 01:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)