Kazım Kazım..![]()
Kazım Kazım..![]()
Nasil Kazim kim? Colin Kazim.. koskoca Türk Milli Takimi'nda forma giyen bir futbolcuyu nasil tanimazdan gelirsin hayret..
o Trabzon'da ki Gökhan zannetti sanırım.
Arkadas yazmiski sportif direktor ise yararmi diye, bende bugun Aykutan iyi bi ornek gosterdim. Fenerbahceli futbolculari baristirdi
Bende ondan yola cikarak Unal Karamaninda bizim icin iyi isler yapcani soyledim.
Trabzonspor, Rothen'e yöneldi
Sabah Gazetesi'nin haberine göre Trabzonspor yabancı transferinde rotayı Jerome Rothen'e çevirdi. Fransız kulübü Paris Saint Germain forma giyen 31 yaşındaki oyuncuyu bordo mavili takıma Song'un menajeri tavsiye etti.
11.Tem.2009 11:13:21
![]()
Fransa: Jerome Rothen (Paris Saint Germain)
Goal.com
2004 yılından itibaren Paris Saint Germain formasını giyen Rothen'in, kulübüyle sözleşmesi 2011 yılında sona eriyor. Orta sahada çok yönlü olarak görev yapabilen Fransız futbolcu, özellikle sol kanatta çok etkili. Fransa Milli Takımı'nın formasını 26 kez giyen Rothen'in bonservis bedelinin 4 milyon euro olduğu öğrenildi.
Konuyla ilgili olarak Sabah'a konuşan başkan Sadri Şener, "Bu oyuncu listemizde olan bir isim. Hocamız Broos ile görüşüp harekete geçeceğiz. Ekonomik olarak da kulübümüzün şartlarına uyarsa transfer edebiliriz" yorumunu yaptı. Trabzon bu futbolcu için hafta başında Fransa'ya çıkarma yapacak.
Bu arada Goal.com'a ulaşan bilgiye göre yöneticilerin Rothen ısrarı sürerken, Teknik Direktör Hugo Broos ise bu oyuncuyu istemiyor. Belçikalı çalıştırıcının Rothen konusuna olumsuz bakmasındaki ana nedenin, Fransız futbolcunun sorunlu kişiliği olduğu ifade ediliyor.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Ferhat yillardir kadroda kendini pek gelistiremedi.
Isaac ise buyuk yetenek deniliyodu ama ben ofsaytan ciktigini hic gormedim Trabzonspordaki doneminde.
ikisinide basarilar
Isaac kiralik gitmis Ferhat bedavaya gitmis sözlesmesi bittigi icin.
Isaac için kendini geliştirmesi açısından çok uygun bir klüp trabzonda pek istediği şansları alamadı ama bence manisada başarılı olucaktır
Sadri Şener'i çok beğendim dünkü programda , çok espirili , kibar ve takım aşkı üst seviyede olan bir başkan...
Song-Borre takası!
Trabzonspor'da gözden çıkarılan Song'un, Broos'un eski öğrencisi ile yer değiştirmesi için düğmeye basıldı.
15/07/09 09:45
GAZETE HABERTÜRK / HALUK AYILDIZ
Yeni sezon hazırlıklarının 2. etabını Hollanda’da sürdüren Trabzonspor’da transfer harekatı da devam ediyor. Geçen sezon izinsiz olarak İtalya’ya gittiği için gözden düşen ve Davraz kampına da geç katılan Song’un teknik direktör Broos’un eski öğrencisi Vanden Borre ile takası için düğmeye basıldı.
Süreç, sağ beke takviye isteyen Broos’un Anderlecht’i çalıştırdığı dönemde 16 yaşındayken altyapıdan A takıma aldığı ve 17 yaşında Belçika Milli formasını giyen Demokratik Kongo asıllı futbolcunun alınmasını istemesiyle başladı. Yapılan araştırmada, halen İtalya Seri A takımlarından Genoa’da oynayan 22 yaşındaki Belçikalı futbolcunun menajerinin, Song’un da menajerliğini yapan Bruno Heiderscheid olduğu bilgisine ulaşıldı. Yapılan görüşmede iki tarafın da bir taşla iki kuş vuracağı takas formülü ortaya çıktı.
Heiderscheid’in “Song İtalya’da oynamak istiyor” diyerek yaptığı takas önerisi Trabzon tarafından da kabul görünce, teklif Vanden Borre’a iletildi. Yıldızı Broos ile parlayan Belçikalı futbolcu, eski hocasının da devreye girmesi üzerine “Evet” dedi. Bunun üzerine, bordo-Mavili yönetim menajer Heiderscheid aracılığıyla İtalyan ekibinin kapısını çalıp Song-Borre takası için teklifte bulundu. Kısa süre önce Ferrari’yi Beşiktaş’a satan Genoa, takas koşullarını belirlemek için süre istedi.
Ustune ne kadar para isticekler bakalim![]()
Broos'un İspanyol aşkı!
Atletico Madrid'in elden çıkarmayı düşündüğü 31 yaşındaki İspanyol futbolcu Luis Garcia'nın teknik direktör Hugo Broos'un gönlündeki orta saha oyuncusu olduğu idda edildi.
Cuma günü başkan Sadri Şener ile birlikte Hollanda da bir araya gelerek transfer raporunu sunacak olan Broos'un yönetimden İspanyol orta saha oyuncusu Luis Garcia'nın alınmasını isteyeceği öğrenildi.
2007'de 5 milyon euro'ya transfer olduğu Madrit'de gösterdiği kötü performans nedeniyle gözden düşen Garcia'nın ,kulübüyle olan sözleşmesi 31 haziran 2010 da doluyor.
Ukrayna kulübü Zenit'in de talip olduğu ve henüz imza attırmadığı 31 yaşındaki futbolcu Luis Garcia'nın ,gönlünde İngiliz kulüplerinin yattığı öğrenilirken,Zenit'in bu futbolcuya talip olmasının yanı sıra Garcia'nında İngiltere'de futbol hayatını sürdürmeyi planlaması transferi zora sokuyor.
Last edited by Sekopej : 16.Temmuz.2009 at 17:02
nasıl bir haber eklemişssin![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Duzenliyemiozki![]()
Borre ve Luis Garcia isimleri yalan bence belki girişim yapılır falan ama sonuç alınamaz.
Fati'te pahalı gelmiş klubün finansına göre oda olmayacak sanırım.
başkan fatihin transferinden vazgeçtiklerini açıkladı
Geçen sene Karadenizspor için neredeyse 15 trilyon para harcandı.O 15 trilyona geçen sene 3 eksik bölgemize çok iyi adam alınabilirdi.Şimdi ise Fatih'e 2 milyon euro verilemiyor.Bu seneyi daha transfer yapmadan kapatırsak hiç şaşırmam.
Bu sezon transferde sönük kaldı maalesef Trabzonspor Fatih Tekke gelseydi çok iyi olurdu diğer yapılan transferlerde pek umut göremiyorum açıkçası..
Bizim taraftarlardan da bazı kesimler öyle diyor ama geçen sene ki iskelet kadrodan 7-8 tane oyuncuyu yeni transfer etmiştik.. Oturmuş bir takım ve bu sene alınan Ferhat,Tjikuzu,Engin ve Zafer Yelen de iyi transferler..
Bana göre mevcut kadro yeterli fakat madem Isaac gönderildi yerine mutlaka bir santrafor alınmalıdır ki yönetim de bunun hesaplarını yapıyordur. 3 Kulvar Gökhan ve Umut ile yürümez elbet.
Fatih Doğru Transfer programına katıldı ve yönetimden fazla para istemediğini söylüyor kim yalancı anlamadım.
Başkan Fatih'i almak istemiyor mu anlmadım gitt.
Evet Batuhan ile ciddi ciddi ilgileniliyor..Umarım gerçekleşir transfer..Yetenek olarak tartışılmaz..Disiplin sorunu önemsizgollerini atsın istediğini yapsın
Sergen misali
![]()
Kiralık istiyor sanırım. Bjk bonservisi ile vermez. Kiralık da olursa Batu Esesde kalır bence. Röportajında Bjk ve Esesten başka yerde oynamam diyordu. Tabi bu tür söylemler cok çiğnendi ya neyse![]()
Ekişehir Youla,Ü.Karan,M.Yılmaz ve Burak'tan sonra vazgeçti sanırım...
Şu aşamada bonservisiyle vermeyiz Batuhan'ı...
Batuhan'ın ilk tercihi Avrupa'da bir takımda kiralık oynamak.Bakalım neler olacak...
son dakika Trabzonspor hajduk split takımının sol açığı Drago Gabric anlaştı başkan Şener yarın oyuncuya imza attırmak için Hırvatistana gidiyor
kaynak :Trabzon tv