Sayfa 135 / 896 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235635 ... SonSon
4,021 ile 4,050 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Yabancı basın Hernenes için 11 m teklif ettiğimizi yazmış.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Milan'ın 15 teklif ettiği de söyleniyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Hernanes ya da Cristinanın gelmesini istiyorum bugünkü macta gördük ki Bekir ve Bilica araya cok fazla adam kacırıyorlar...

2 gün önce sabah'ta vardı 11 milyonlu teklifler. onlarda bizden görmüş olmasın

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Milan'ın öncelikli hedefi bir forvet. 15 m teklif etselerdi Fabiano için ederlerdi. O haber yalan olabilir.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by enforcer View Post
    2 gün önce sabah'ta vardı 11 milyonlu teklifler. onlarda bizden görmüş olmasın
    açıkcası bizim basından almış olabileceklerinden korkuyorum ben de
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Artık sabaha artık bir transfer açıklanır insallah ya

Quote Originally Posted by wawe1001 View Post
    Artık sabaha artık bir transfer açıklanır insallah ya
    yıllardan beri hep 19.07 lafı döner bir sefer de gerçek olsun değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Bu senede zor gibi , pek umutlu değilim açıkçası ama inşallah olur..

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

bu kadar beklettiklerine göre alacakları adamlar iyi bari olsalarda bizde vaybe bekledik ama deydi desek
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Şu an transferde izlenilen yol Daum ve Kocamanın yolu , Aragonesin gideceği belliydi , Lugano da kalacak veya gidecekti hadi gideceği biliniyodu az çok diyelim , hoca olmadan oraya nasıl transfer yapılmasını beklersin ki ? Hoca takımın başında , transferi de Aykut Kocamanla beraber yürütüyor eksik yerleri belirlemiş kendi listesini hazırlamış şimdi de görüşülüyor işte ... Yönetimin yaptığı bir şey yok yani yönetime gidip söylenecek şey hoca bunu istiyor , şu kadar paraymış yönetim de varsa o kadar parası alır oyuncuyu getirir bu kadar.
    bu konunu üstüne gitmek istemiyorum ama m.topuz u,bilica yı özer i ,bekir i nasıl aldılar hoca gelmeden? çok fazla pembe bakıyorsunuz.Yarın takım 3-5 maç kötü gittimi daum diyecekleri belli yeni takım kurduk yabancı oyuncular takıma geç katıldı biraz sabır.
    Last edited by murat taşlı : 19.Temmuz.2009 at 13:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

poulseni istedigimiz zamanlar deniliyoduki poulsen yem çok daha büyük bi oyuncu dünya çapında bi oyuncu ile ilgileniliyo o yüzden bu kadar gecikti transfer ama şimdi hiç bunlar söylenmiyo yine brezilyalılar getirilecek gibi duruyo umarım 2 transfer yapacaksak en azından biri avrupalı olur
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fenerbahçe artık şu yabancı transferini yapsa da biz de kurtulsak

Şaka bir yana baya bir geç kaldı Fenerbahçe bir an önce transfer yapıcaksa yapmalı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Az önce NTV Spor da Loran canlı yayında;

Aykut Kocaman Brezilya'ya gidiyor. Hernanes ve Mauricio ile ilgileniliyor. Hernanes için Milan 8 milyon euro veriyor. Aykut Kocaman görüşüyor. Takımın İstanbul´a dönüşünden sonra yabancı transferlerinin netleşmesini bekliyoruz dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

spor sitelerinde yine kuranyi haberi yazmaya baslamıslar 4-5 yıldır hep yazılıyo galiba
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Aziz Yıldırım'ın revizyon anlayışını anlamadım. Ben Aziz Yıldırım bunu diyince, "Tamam artık dökülen yabancı oyuncular gidiyor" sanmıştım. Böyle birşey olmadığı gibi geçen sezonun en hırslı adamı LUGANO takımdan ayrıldı. Bravo vallahi yönetim, ben yapılacak yabancı transferden de bir hayır beklemiyorum.

Senelerdir Güney Amerika sevdası bilhassa da Brezilya. Avrupa'da koşan takımlar iş yapıyor, teknik adamlar değil. Zaten Aziz Yıldırım'da Lig şampiyonluğu sözü verdi. Avrupa ile ilgili birşey demedi, zaten bu sene Avrupa'dan da büyük başarılar beklememek lazım. Vizyon yanlış, transferler yanlış kısacası hep yanlış hep yanlış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bencede bi çok yanlış var yine son yıllarda sürekli hata yapılıyo ve tekrarlanıyo 2 yıldır kazanabildigimiz sadece bi lig süper kupası o kadar.Sonuçta aziz başkan yıllardır 2010a kadar bi avrupa kupası deyip durmuyo muydu o sözün gerçekleşebilmesi için son yıl bu yıl ama şu anki kadroyla avrupada kesinlikle kupa alamayız

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Takımın geçen seneden bana göre tek farkı Mehmet Topuz ve Özer transferidir. Lugano gitti, Blica geldi. Edu zaten sakat. takım geçen seneye nazaran bana göre daha kötü.

bekliyoruz, bakalım yönetim ne gibi bir transfer politikası izleyecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Edu sakat Bilica ve Bekir araya çok kaçırıyor Lugano gitti Poulsen gelmedi. Takımda savascı hırslı çok adam kalmadı Emre'den başka.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by wawe1001 View Post
    Edu sakat Bilica ve Bekir araya çok kaçırıyor Lugano gitti Poulsen gelmedi. Takımda savascı hırslı çok adam kalmadı Emre'den başka.

Edu sakat Bilica ve Bekir araya çok adam kaçırıyor Lugano gitti Poulsen gelmedi. Takımda savascı hırslı çok adam kalmadı Emre'den başka

Eksik kelime var
    Last edited by HooijDonk07 : 19.Temmuz.2009 at 19:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Getirdikleri oyuncular tamamen fos cikacak demedi demeyin

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Borowski'den son nokta!

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Alman orta saha oyuncusu Tim Borowski ile ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Almanya Ligi takımlarından Werder Bremen'in teknik direktörü Thomas Schaaf yaptığı ZDF'ye yaptığı açıklamada Bayern Münih'te oynayan Borowski ile yeniden anlaşma sağlamak üzere olduklarını söyledi. Schaaf, "Borowski'nin ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu herkes biliyor. Uzun süre bizim için hizmet verdi. Kendisini takımımda yeniden görmek istiyorum. Şu anda transfer için görüşüyoruz" dedi. Ayrıca bu durumu Bayern menajeri Uli Hoonees de doğruladı.

19.07.2009
    Kaynak : Sporx.com dış haberler

Tek kelimeyle fantastik bir futbolcu.

Forma satışlarında inanılmaz patlama yapar, şahsen gidip anında formasını alırım. Taraftarı çok heyecanlandırır.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Egemen abi Hernanes mi Borowski mi .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Tabii ki Hernanes

Her iki ayağını da çok iyi kullanan, şutları, pasları, mücadelesi yerinde olan bir futbolcu. Türkiye liginde onun gibi futbolcu yok. Rakibe korku salar, yetenekleri çok üst düzeyde. Alınması çok zor görünüyor, peşinde Milan da var ama alınması halinde yönetime ettiğim tüm laflar için özür diler, gidip Hernanes forması alırım

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Tabii ki Hernanes

Her iki ayağını da çok iyi kullanan, şutları, pasları, mücadelesi yerinde olan bir futbolcu. Türkiye liginde onun gibi futbolcu yok. Rakibe korku salar, yetenekleri çok üst düzeyde. Alınması çok zor görünüyor, peşinde Milan da var ama alınması halinde yönetime ettiğim tüm laflar için özür diler, gidip Hernanes forması alırım
    Aslında önemli olan takıma ayak uydurabilmesi. Güiza'da alındığında İspanya Gol Kralı'ydı. Ama Fenerbahçe'ye ancak sezonun sonlarında ısınabildi. Bence transferde birinci etmen bu olmalı.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Şuan turnuvada yönettiğim takımın yıldızı Hernanes.İnanılmaz savaşçı oyunun iki yönünü hairka oynuyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

hernanes konfederasyon kupası kadrosunda mıydı hatırlamıyorum oynadıgını ama fm'e ve yorumlarınıza bakılırsa iyi oyuncu yinede ramiresi alabilseydik keşke transfer olmadan önce

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Hernanes yoktu galiba kadroda...
    Ramires,Silva,Kleberson,Melo gibi ön liberolar vardı Brezilya kadrosunda...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hernanes yoktu evet...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

bugün ki maç kadrosunda Hernanes yokmuş..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Trt2‚ alt yazı:
    Fenerbahçe´nin Bayern Munich´li oyuncusu Tim Borowski ile buyuk ölcüde anlasma sagladigi bildirildi...

Mesaj Yetkileri