Yabancı basın Hernenes için 11 m teklif ettiğimizi yazmış.
Yabancı basın Hernenes için 11 m teklif ettiğimizi yazmış.
(/s)
Milan'ın 15 teklif ettiği de söyleniyor..
Hernanes ya da Cristinanın gelmesini istiyorum bugünkü macta gördük ki Bekir ve Bilica araya cok fazla adam kacırıyorlar...
2 gün önce sabah'ta vardı 11 milyonlu teklifler. onlarda bizden görmüş olmasın![]()
Milan'ın öncelikli hedefi bir forvet. 15 m teklif etselerdi Fabiano için ederlerdi. O haber yalan olabilir.
(/s)
Artık sabaha artık bir transfer açıklanır insallah ya![]()
Bu senede zor gibi , pek umutlu değilim açıkçası ama inşallah olur..
bu kadar beklettiklerine göre alacakları adamlar iyi bari olsalarda bizde vaybe bekledik ama deydi desek
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu konunu üstüne gitmek istemiyorum ama m.topuz u,bilica yı özer i ,bekir i nasıl aldılar hoca gelmeden? çok fazla pembe bakıyorsunuz.Yarın takım 3-5 maç kötü gittimi daum diyecekleri belli yeni takım kurduk yabancı oyuncular takıma geç katıldı biraz sabır.
Last edited by murat taşlı : 19.Temmuz.2009 at 13:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
poulseni istedigimiz zamanlar deniliyoduki poulsen yem çok daha büyük bi oyuncu dünya çapında bi oyuncu ile ilgileniliyo o yüzden bu kadar gecikti transfer ama şimdi hiç bunlar söylenmiyo yine brezilyalılar getirilecek gibi duruyo umarım 2 transfer yapacaksak en azından biri avrupalı olur
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Fenerbahçe artık şu yabancı transferini yapsa da biz de kurtulsak
Şaka bir yana baya bir geç kaldı Fenerbahçe bir an önce transfer yapıcaksa yapmalı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
_______________Az önce NTV Spor da Loran canlı yayında;
Aykut Kocaman Brezilya'ya gidiyor. Hernanes ve Mauricio ile ilgileniliyor. Hernanes için Milan 8 milyon euro veriyor. Aykut Kocaman görüşüyor. Takımın İstanbul´a dönüşünden sonra yabancı transferlerinin netleşmesini bekliyoruz dedi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
spor sitelerinde yine kuranyi haberi yazmaya baslamıslar4-5 yıldır hep yazılıyo galiba
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Aziz Yıldırım'ın revizyon anlayışını anlamadım. Ben Aziz Yıldırım bunu diyince, "Tamam artık dökülen yabancı oyuncular gidiyor" sanmıştım. Böyle birşey olmadığı gibi geçen sezonun en hırslı adamı LUGANO takımdan ayrıldı. Bravo vallahi yönetim, ben yapılacak yabancı transferden de bir hayır beklemiyorum.
Senelerdir Güney Amerika sevdası bilhassa da Brezilya. Avrupa'da koşan takımlar iş yapıyor, teknik adamlar değil. Zaten Aziz Yıldırım'da Lig şampiyonluğu sözü verdi. Avrupa ile ilgili birşey demedi, zaten bu sene Avrupa'dan da büyük başarılar beklememek lazım. Vizyon yanlış, transferler yanlış kısacası hep yanlış hep yanlış.
bencede bi çok yanlış var yine son yıllarda sürekli hata yapılıyo ve tekrarlanıyo 2 yıldır kazanabildigimiz sadece bi lig süper kupası o kadar.Sonuçta aziz başkan yıllardır 2010a kadar bi avrupa kupası deyip durmuyo muydu o sözün gerçekleşebilmesi için son yıl bu yıl ama şu anki kadroyla avrupada kesinlikle kupa alamayız
Takımın geçen seneden bana göre tek farkı Mehmet Topuz ve Özer transferidir. Lugano gitti, Blica geldi. Edu zaten sakat. takım geçen seneye nazaran bana göre daha kötü.
bekliyoruz, bakalım yönetim ne gibi bir transfer politikası izleyecek.
Edu sakat Bilica ve Bekir araya çok kaçırıyor Lugano gitti Poulsen gelmedi. Takımda savascı hırslı çok adam kalmadı Emre'den başka.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Edu sakat Bilica ve Bekir araya çok adam kaçırıyor Lugano gitti Poulsen gelmedi. Takımda savascı hırslı çok adam kalmadı Emre'den başka
Eksik kelime var![]()
Last edited by HooijDonk07 : 19.Temmuz.2009 at 19:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Getirdikleri oyuncular tamamen fos cikacak demedi demeyin
Borowski'den son nokta!
Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Alman orta saha oyuncusu Tim Borowski ile ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Almanya Ligi takımlarından Werder Bremen'in teknik direktörü Thomas Schaaf yaptığı ZDF'ye yaptığı açıklamada Bayern Münih'te oynayan Borowski ile yeniden anlaşma sağlamak üzere olduklarını söyledi. Schaaf, "Borowski'nin ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu herkes biliyor. Uzun süre bizim için hizmet verdi. Kendisini takımımda yeniden görmek istiyorum. Şu anda transfer için görüşüyoruz" dedi. Ayrıca bu durumu Bayern menajeri Uli Hoonees de doğruladı.
19.07.2009Kaynak : Sporx.com dış haberler
Tek kelimeyle fantastik bir futbolcu.
Forma satışlarında inanılmaz patlama yapar, şahsen gidip anında formasını alırım. Taraftarı çok heyecanlandırır.
Egemen abi Hernanes mi Borowski mi.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Tabii ki Hernanes
Her iki ayağını da çok iyi kullanan, şutları, pasları, mücadelesi yerinde olan bir futbolcu. Türkiye liginde onun gibi futbolcu yok. Rakibe korku salar, yetenekleri çok üst düzeyde. Alınması çok zor görünüyor, peşinde Milan da var ama alınması halinde yönetime ettiğim tüm laflar için özür diler, gidip Hernanes forması alırım![]()
Şuan turnuvada yönettiğim takımın yıldızı Hernanes.İnanılmaz savaşçı oyunun iki yönünü hairka oynuyor...
hernanes konfederasyon kupası kadrosunda mıydı hatırlamıyorum oynadıgını ama fm'e ve yorumlarınıza bakılırsa iyi oyuncu yinede ramiresi alabilseydik keşke transfer olmadan önce
Hernanes yoktu galiba kadroda...
Ramires,Silva,Kleberson,Melo gibi ön liberolar vardı Brezilya kadrosunda...
bugün ki maç kadrosunda Hernanes yokmuş..
Trt2‚ alt yazı:
Fenerbahçe´nin Bayern Munich´li oyuncusu Tim Borowski ile buyuk ölcüde anlasma sagladigi bildirildi...