1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: Paşa Paşa [9.0.3]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Usta bence sampiyon olmak önemli degil. İlk senede cıkarsan TSL ye hem maddi olarak iyi olur hem de manevi
    TariboWest

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Usta bence sampiyon olmak önemli degil. İlk senede cıkarsan TSL ye hem maddi olarak iyi olur hem de manevi
    Maddi yönden inanilmaz refah icindeyim 30k transfer bütcesi 800k oldu baskan her ay para veriyor anlamadim gitti

Yoksa sayin Basbakan bize kiyak mi geciyor

Hakan Yazici ( DMC-MC, 20 ) Bedelsiz olarak transfer edilmistir hayirli olsun.

Lorenzo Calabrase (AMC-FC, 20) Bedelsiz olarak Klubumuze transfer olmustur. Cok mükemmel bir transfer basardik. Klubumuze katilir katilmaz degeri 2.200.000 € oldu.. Potansiyeli cok yuksek bir oyuncu..

Baris Genctürk(ST, 17) Bedelsiz olarak takimimiza katilmistir. Hayirli olsun.
    Müthis bir regeni kadromuza kattik. Cok guzel gelisecegini umuyorum..

Böylece Transferi Bitirmis olduk.
    Kadrodaki yabanci oyuncu sayimiz 4 e cikti. 2 yabanciyi göndermeyi düsünüyorum..

Kadromuzun son hali.

Ikinci Devrenin ilk Macinda rakip güclü Güngören Belediyespordu.

Karsilasma boyunca üstün olan takim bizdik ve maci hakettigimiz skorla tamamlayarak 3 puanin sahibi olduk.
    Müthis regenimiz Baris kariyerindeki ilk resmi macinda golunu atti.. Insallah hep böyle devam eder

Takimimizin 10 numarasi Moritz'e Brezilyadan görücü var..

TRANSFER ACIKLAMASI

Klubumuz Belcikada forma giyen Türk oyuncu Sinan Bolat ile ciddi sekilde ilgilenmis, oyuncunun klubuylede anlasma saglanmis fakat oyuncu ikna edilememistir.
    Sinan, teklifimize tesekkür edip kariyerini yurt disinda devam ettirmeyi istedigini klubumuze bildirmistir.
    Kamoyuna Duyurulur.
    Kasimpasa Spor Klubu.

TRANSFER ACIKLAMASI

Deneyimli oyuncumuz Hüseyin Kartal, gelecek yil Sakaryaspor formasi altinda mücadele verecek. Oyuncumuza basarilar dileriz.
    Kasimpasa Spor Klubu

Taner Taktak KASIMPASA'da.!!

Buyuk bir gizlilik icinde transfer döneminin bitmesine sayili saatler kala Fortuna Sittard takiminin yildizi Taner Taktak Klubumuze gelmeyi kabul etmistir.
    Kendisine basarilar diliyoruz...

Ve Büyük Mac !

En Büyük takipcim Caykur Rizespor'a deplasmanda konuk ediyoruz.
    1 Puan farkla liderim ve rahatlamak acisindan cok onemli bir mac olacak.

..

Mac Sonu

Mükemmel bir oyunla rakibimizi dize getirdik ve liderlikteki yerimizi koruduk !!

Lider Kasimpasa Adanasporu kendi evinde agirladi.

Ezici üstünlük kurdugu karsilasmadan 3 puanla ayrilan Kasimpasa
    Liderlikteki yerini korudu

BugunLuk bu kadar.
    Zaten benim forumu takip etmek, görüs bildirmek yasak

Hadin sooonra görüsürük gari ^^

Mesaj Yetkileri