inş hep cıkısta olursun![]()
inş hep cıkısta olursun![]()
Hmm neyse artık oda güzel
Transferlerde regenlere yönel
Başarılar gelecek sezon
Ss'leri bekliyoruz
İnşallah
Gelecek ssler
BEKİR İRTEGÜN SAKARYASPOR'A MI ?
Futbol kulislerinin gündemine bir transfer söylentisi daha bomba gibi düştü transferde büyük çıkış yapmak isteyen SAKARYASPOR'un Fenerbahçe'nin stoper oyuncusu Bekir'i istediği bu transfer için 4 trilyonu gözden çıkardığı söyleniyor . Ayrıca transferi SAKARYASPOR teknik direktörü Yunus'un da çok istediği biliniyor ...
Last edited by sitte : 18.Temmuz.2009 at 19:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İBBspor'dan iyi regenler cıkıyor bak istersen
Regen transferlerimi büyük ölçüde tamamladım yine de sağol
UĞUR İNCEMAN SAKARYASPOR'DA
SAKARYASPOR transferde ilk bombasını patlattı ve Beşiktaş'tan bonservissiz şekilde Uğur İnceman'ı kadrosuna kattı ve Uğur'la 2 yıllık sözleşme imzaladı Uğur İnceman'ın 31 yaşında olması bombanın az etki yapmasına neden oldu
Baslik Cok güzel ama..
basarilarinin devamini diLiyorum kardesim.
Ligi bitirdiğin konum hiç de fena sayılmaz.Uğur çok iyi transfer. Bekir de gelirse süper olur.
![]()
Güzel Transferler Başarılarının devamını dilerim
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Ugur İnceman transferi güzel olmus. Eger Bekiri de alırsan mutlaka faydalı olur.
TariboWest
Dedim ya hedef yeni sezoda başarılı olmak
Sağolasın dostum ayrıca kariyerimin 100.mesajını attığın için teşekkürler
İnşallah Bekir için de zorluyoruz ...
YENİ SEZON HAZIRLIKLARI BAŞLIYOR
Transferde suskunluğunu Uğur'la bozan daha sonra ise susan SAKARYASPOR'da yeni sezon hazırlıkları başlıyor yeni sezonda önce Fransa'ya gidilecek orada bir TÜRK takımı olmak üzere 3 maç yapılacak ardından İtalya'ya geçecek olan SAKARYASPOR , İtalya'nın önemli ekipleriyle hazırlık maçı yapacak son olarak Doğu'nun da sevgisini kazanan SAKARYASPOR , Doğu turuyla yeni sezon hazırlıklarını tamamlayacak ve yeni sezon için yapacağı bir kaç daha hazırlık maçıyla sezona merhaba diyecek
Dinarspor yönetimi yeni sezonda başarılar diler...![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Yunus bayagı yol yapacaksın. Peki transfer var mı yurtdısından?
TariboWest
hazırlık kampı eğlenceli ve yararlı geçecek gibi. bu sene avrupa kupalarına katılmanı bekliyorum...
SAKARYASPOR,KARDEŞ KULÜP DİNARSPOR'A ŞAMPİYONLAR LİGİ YOLUNDA BAŞARILAR DİLER...
Yol yapacaksın derkenÇalışmalar hem yurt içinde hemde yurt dışında sürüyor ...
Eğlencenin doruğuna çıkarmaya çalışıyoruzAvrupa Kupalarına katıldık bir daha katılmak hedefimiz ...
FRANSA TURU TAMAMLANDI ( AMA BİSİKLET DEĞİL)
Fransa turuna A.Gücü maçıyla başlayan SAKARYASPOR bu maçta 4-0 geriye düşmesine rağmen maçı 4-4 e getirmesini bildi . Fransa da 2.ve 3. maç güçlü ekiplerleydi Monaco karşısında direnemeyen SAKARYASPOR'umuz Lyon'a da mağlup oldu ve taraftarlarını üzen bir hazırlık kampı ortaya çıktı . Ayrıca TATANGALAR'la yaptığımız röportajlarda taraftarlar takımlarından İtalya'da daha başarılı bir kamp bekliyorular...
NOT:nannar Abi'nin 1 taktiğini denedim onun taktiğinde rakip 4-2-3-1 ile çıkarsa AMR ve AML yi MR ve ML yap diyor bu oyuncuları MR-Ml yapıca ileriye ok çıkaracak mıyız ben ok çıkarmadan Lyon maçını oynadım ve ilk yarıyı 0 atakla 2.yarıyı da 2-3 atakla bitirdim bu konuda nannar Abi'den cevap bekliyorum...
ileri ok verirsen elemanlar top sendeyken koşu yaparak savunmanın arkasına sarkmaya çalışrılar... lyon maçında versen iyi olurmuş...çünkü lyon'un bekleri de hücum edeceği için pozisyon bulursun... ileri ok verip kontratak işaretle bu tür maçlarda![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Hmm değişik olaylar olmuş Fransa turu falan
Lig başlasın bakalım
Ss'leri bekliyoruz
Başarılar...
Gelecek
SAKARYASPOR'DA İTALYA TURU
Fransa'daki hazırlıklarını tamamlayan SAKARYASPOR oradan özel uçakla İtalya'ya geçti
İtalya'da ilk maçında Albinoleffe'yi mağlup eden ekibimiz 2.maçında olağan bir skorla Juventus'a dağıldı . 3.maçında ise Palermo'ya dağılmasına rağmen ortaya konan oyun umutları arttırdı . SAKARYASPOR'un hazırlıkları Doğu turuyla devam edecek ancak Doğu turundan önce transferlerin bitmesi bekleniyor...
Hazırlık kampında pek galibiyetin yok.Ligte böyle olmaz inşallah
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
oh fransa italya gezkardeşim sen onların ayağına gideceğine onlar senin ayağına gelsin
![]()
Bayagı seyahat yaptın Yunus. Yeter artık yurda dön![]()
TariboWest
Yurda dönünce toprağı öp
Özlemişindir
Doğu ss leri ve trans. ss lerini bekliyoruz![]()
Dişimize göre olanları yendiğimizi düşünüyorum
Şimdi biraz yalakalık yapmamız lazım
Doğu turumuz var daha
Her gün öpüyoruz biz bu toprağı
SAKARYASPOR'DA DOĞU TURU
Yurt dışındaki hazırlıklarını tamamlayan SAKARYASPOR, yurda döndü yine özel uçakla () yurda dönen SAKARYASPOR , hız kesmeden Doğu'ya gitti ve Doğu turuna başladı ancak SAKARYASPOR kafilesinde yeni transferlerde göze çarptı işte SAKARYASPOR'un kafilesindeki yeni transferleri :
BRİAN ANDERSEN
Takımımıza 250 milyar bonservis bedeli ile Midtjylland takımından tansfer oldu .
KO SEUNG-JAE
Takımımıza 250 milyar bonservis bedeli ile Ulsan takımından transfer oldu ...
BARBOSA
Takımımıza Corinthians takımından 2 trilyon bonservis bedeli ile katıldı ...
VE DİĞER TRANSFERLERİMİZ
İŞTE GİDENLER
Takımımızdan ayrılan oyuncular genelde geçen sezon takımda yedek kalan oyunculardı o yüzden o konuda bir sıkıntım yok
Ayrıca transferlerimiz daha bitmedi elimde süper bir bütçe var bu bütçeyle TÜRK ve yabancı yıldızlar alma peşindeyim almayadabilirim garantisi yok
Maşallah doğu'da ki hazırlık maçlarınıda merak ediyorum
Transferlerde güzel olmuş maşallah
Başarılar..
Başarı Ss'lerini bekliyoruz![]()
Regenleri merak ediyorum Yunus. Sezon içinde ara sıra performansları hatırlat bize.
TariboWest
Hazırlık kampı gerçekten çok güzel oldu.Transferlerde güzel bu sezon başarı şart oldu![]()
Yeni sezonu bekliyoruz.
TariboWest