1 ile 30 arası toplam 119 sonuç

Konu: Fm2009-2010 Güncelleştirmesi

Hybrid View

kardesim dosyanı indirdim hakkaten çok gzl olmuş eline sağlık yalnız bı sorum var,, fenerbahçeyle yeni sezona başladım ama Aykut Kocamanı bu oyunda nasıl kullanıcaz, yani gerçekteki gibi brezilyaya yollayamıormuyuz veya takım hakkında bilgiler alamazmıyız?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bugra41 View Post
    kardesim dosyanı indirdim hakkaten çok gzl olmuş eline sağlık yalnız bı sorum var,, fenerbahçeyle yeni sezona başladım ama Aykut Kocamanı bu oyunda nasıl kullanıcaz, yani gerçekteki gibi brezilyaya yollayamıormuyuz veya takım hakkında bilgiler alamazmıyız?
    Beğendiğine sevindim..
    Ben Aykut Kocaman ı futbol direktörü olarak ayarlamıştım gözlemci olarak değil. Gerçekte de Fenerbahçe deki görevi futbol direktörü olduğu için...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by kal el View Post
    gardaşım be Güncelleme tarihi verebilecen mi ? seni bekliyrum gerçekten 1 haftadır.
    Kardeş tatilden bu akşam döndüm hemen oturdum çalışmaya.. kesin bir tarih vermiycem fakat hafta başına kadar yayınlamaya çalışıcam.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by franklin001 View Post
    Teşekkürler
    Beğenirsin umarım...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ozidnz View Post
    Oldukça güzel bir çalışma olmuş, tebrik ederim. Şu an Beşiktaş ile oldukça eğlenceli bir kariyer yaşıyorum.
    Eyw saolasın. Beşiktaş çok başarılı gerçekten. Bursasporla bir kariyer yaptım 2 sezonda 2 şampiyonluk aldı. Nihat ı da çok iyi bir fiyata satabiliosun.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by raptors View Post
    Kardeşim bu değişiklikleri nasıl ayrlıyorsun söyleyebilirmisin editör programı mı var ?
    Oyunun kendi editöründen birader.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by yavuzozden View Post
    Oyuncuları başka kulüplere transfer statüsünde önermeme rağmen takımlar kiralık teklifi gönderiyor. Daha önce böyle bir sorun yoktu. Neden olabilir?
    Yeni transfer edilen veya yeni kontrat yapılan bir oyuncuysa takımlar transfer yanaşmaz. Genelikle kiralık teklifi yaparlar. benim bildiğim böle. Güncellemeden yansıyan yeni bi transfer ise ancak böyle kaynaklanabilir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by thenerd View Post
    Hocam sabırsızlıkla bekliyorum ve kesinlikle bekliyoruz.7-8 arkadaşımla beraber sağlam, güncel kadrolarla kapışmak için bize senin Güncelleştirmen lazım
    Eyw. Hazırlıklar sürüo 1-2 gün daha sabredin
    Last edited by *(DEFOE)* : 25.Temmuz.2009 at 03:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri