Hayırlı olsun bu futbolcu hakkında bilgisi olan filan var mı ?
Hayırlı olsun bu futbolcu hakkında bilgisi olan filan var mı ?
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Hiçbişey anlamadım![]()
Al işte düzenle butonu yok .. şu videoları düzenleyebilir mi yöneticiler ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
[YOUTUBE]OLC1AV6bjic[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]iWABXE4rOa4[/YOUTUBE]
Last edited by shamur1 : 21.Temmuz.2009 at 03:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hayirli olsun Trabzonspor'a.
Karsı karsıya cok güzel goller atıyor kacırmıyor![]()
Robben stilinde bir oyuncu .. çok beğendim umarım bu transfer kesinleşir.. Hırvat olması da takıma adapte olmasında çok büyük bir artı.. keza Cale ile iyi anlaşırlarF.Tekke'ye o kadar bonservis verilip alınsaydı günü kurtarabilirdik sadece ama böyle genç bir oyuncuyu almak en akıllısı.
Yattara,Alanzinho,Engin,Barış gibi çok iyi kanat oyuncuları + Serkan,Colman varken niye bir kanat oyuncusundan yana kullanılır yabancı tercihi?
Kanattan ziyade orta saha oyuncusu gibi geldi videolardan bana..
Anilton,Hoca takıma sol açık isteyip duruyordu..Alanzinho'yu 10 Numara oynattı son Leige maçında zaten..Demek Engin'i yeterli görmedi..Barış ise 11 için henüz çok erken..Bana kalsa bu sene şöyle bi anadolu yaptırırım ona
Videolardan izlediğim kadarıyla tipik bir kanat oyuncusu izlenimi vermiyor. Ofansif anlamda her yerde kullanabilinirKaldı ki Alanzinho'da sol kanat değil o saydığın isimlerden sadece Yattara sağ kanat , Engin sol kanat Barış'ın zaten pişmesi lazım.
Orta saha sağ sol orta maşallah![]()
Drago Gabric-Hajduk Split
Ülke-Hırvatistan
D.Tarihi-1986
Mevki-Ortasaha
Hajduk Split bu sene Hırvatistan Ligi'nde kendinden beklenen performansı göstermeye başladı.Özellike iyi bir hücum hattına sahipler Kalinic, İbricic ve Drago Gabric takımın en önemli silahları.
Gabric takımı İbricic'le beraber yönlendiren bir isim.Özellikle Dinamo Zagreb maçında çok iyi bir oyun sergiledi iyi bir pasör olmasının yanında gol yollarında da etkili olan bir oyuncu.Sol ayağını etkili kullanıyor.Ligde 5 asist ve 5 golle en iyi oyuncular arasında yer alıyor.
Mart ayında taraftar sitesinde yazılmıştı yetenek avcıları tarafından hadi hayırlısı
Sezonu 8 gol 7 asist ile tamamlamış ..
Bir ortasaha oyuncusu için oldukça iyi bir istatistik,umarım hayırlı olur bu transfer Trabzonspor'a.
Bi kapalı kutu aldık.Umarım takıma faydalı olur.Gerçi formayı giymeden inanmam geldigine..
Hayırlı Olsun....
Vidyolara bakarsak kaliteli kumaşa sahip bir isim ama uyamazsa bize sorun olabilir.
Bu haberide şimdi duydum ha.
Hajduk'un resmi sitesindeki haber
http://www.hajduk.hr/?otvori=vijest&vijest=69
Transfer gerçekleşir mi gerçekleşmez mi bilinmez ama resmi teklif yapılmış..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Son olarak haberde teklifin yetersiz görülüp reddedildiği ve Gabric'in takımın önemli bir oyuncusu oldugu falan yazıyor.
Last edited by nekop : 22.Temmuz.2009 at 07:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
FM özelliklerine bakılırsa Pirlo tipinde bir oyuncu.
Hayırlı olsun..
Hayırlı olsunluk bir durum yok henüz öyle görünüyor
Yerel kanallar işin imzaya kaldıgını söylediler ama öyle değilmiş durum..Bosnak arkadaşımdan adam hakkında bilgi sitedim Hırvatistan'dan kasetlerini gönderecek bugün yarın bana..90 dakikalık 3 maç kasetini buldugunu söyledi..yarın elimde olacak inşallah..
İbricic-Mandzukic-Kalinic-Gabric dörtlüsünün yakın zamanda Avrupa'ya çıkacagını söyledi tanıdıgı kadarıyla..Fm fanatiği oldugu için seneye Manduzkic ve Kalinic'te oldugu gibi onlara da 155-160'dan aşagı PA gelmez dedi..İyi bir oyuncu gibi duruyor..Yani bu sene burun kıvıran oalcaktır transfere ama seneye 160 civarı pa gelsin söylemeye başlardık uf müthiş transfer söylentilerine![]()
Gabric seferi
Bordo-Mavililer´in, Hajduk Split´te forma giyen Hırvat futbolcu ile her konuda anlaştığı, imzanın 1 hafta içinde atılmasının beklendiği öğrenildi.
Trabzonspor’da Başkan Sadri Şener, Hırvatistan Kulübü Hajduk Split’in, “Satmıyoruz” diye açıklama yaptığı Drago Gabric’in transferinin henüz kapanmadığını söyledi. Özellikle teknik direktör Hugo Broos’un kadrosunda görmek istediği 22 yaşındaki orta saha oyuncusuyla, Başkan Şener ve yönetici Mahmut Aksu’nun bir yemek yediği ifade edildi. Gabric’in, Bordo-Mavili formayı giymeye hazır olduğunu vurgulayan Şener, futbolcuyla anlaştıklarını ancak Split’le temasların sürdüğünü söyledi. 20 gün sonra kulübün kongresi olacağını belirtilirken, Hırvat futbolcunun 1 hafta içinde Trabzon’a imza atmasının beklendiği öğrenildi.
Başkan geri döndü
Karadeniz temsilcisindeki vatandaşı Cale’den de takım hakkında bilgi alan Gabric’in, aldığı referanstan çok memnun kaldığı bildirildi. Öte yandan genç yıldızın transferinin sonlanması için kulüp yöneticileriyle kendisinin de görüştüğünü belirten Şener’in, kayınvaldesinin ölümü nedeniyle Türkiye’ye geri döndüğü açıklandı.
İstemem ben Gabriç. Orta sahada yeterince futbolcu var, forvet alınsın ilk once![]()
Forvet var yahuGökhan 15 , Umut 14 gol attı daha napsınlar.. 10 gole ulaşamayan forvetler var ülkemizde
Ama Isaac kiralık verildiği için 3. bir santrafor şart oldu.
Forvet kesınlikle sart, Gokhan Heereven macında iyi oynadı, orta saha oyuncuları oyunun içine dahil etmeyi basardı. Ama onuda gol yollarında ilerde oyuna sokabilcek bi isim lazım.
Artık Turk bi futbolcu goremıyorum, pivot işi gorcek. Batu da elden kaçtı.
Yabancı isim şart
Alınsın yahu yetenekliyse bizden birini yollarız,bu adamdanda ilerde kar elde ederiz.
Tek forvetli bir sistem de en verimli olabilecek oyuncu malesef Isaac'di. Gerek hızı gerek güçlü olması ve ayağında top tutup dağıtabilmesi de cabası.. Fakat geçen sene E.Yanal'ın kendisini son 5 dklarda değerlendirmesi yüzünden bir türlü ofsayta girmekten kurtaramadı kendisini. Eldeki forvetler Gökhan ve Umut , Eren de var ama genç bir isim..
Bu takımın şuan en önemli eksiği sağ bektir.Tayfun'da neyin nesi yahu?Tüm defans kurgusunu altüst ediyor.Hala takımda kalmasını şaşkınlıkla karşılıyorum.
Dün hoca yine 2-3 transferin gerekli olduğunu söylemiş.Bunlar muhtemelen sol açık, sağ bek ve forvettir.Sol açıkta Gabriç bitti gibi, sorun çıkmaz umarım.Forvet olarakta arayışlarımızın olduğunu biliyorum ama sağ bek konusunda aynı şeyi söyleyemem.Herhangi bir oyuncu ismi gündemde değil şuan.Yaklaşık 2 haftalık bir süre var önümüzde, süre kıstılı.8-9 gün içerisinde transferler yapılmalı.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Alanzinho sol açık oynar gibi geliyo banasağda Yattara, solda Alanzinho süper olur bence. ikiside rahat adam eksitebilen etkili oyuncular
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Az önce biten hazırlık maçında MVV Maastricht'i 6-0 yendik.
Goller Umut,Barış Memiş,Alanzinho,Engin ve Colman( 2) dan geldi.
Yeni transferler Tjikuzu ve Engin Baytar tam isabet. Hele ki yıllar sonra Hüseyin'in yerinde kaptığı topu isabetli bir şekilde pas atabilen, takımı atağa kaldırabilen Tjikuzu,Trabzonspor için bir milattırEngin Baytar da çok hareketli pıtır pıtır
Bu sene adından çok söz ettirecek buna inanıyorum. Malum forvet sıkıntısı çeksek de Broos'un sisteminde forvet mevkii çok büyük bir önem taşımıyor. Zira atılan 6 golün 5 tanesinin ortasaha oyuncularından gelmeside bunun kanıtı.Broos'u tuttum yardımcısı M.Diyadin ile en önemli transferimiz oldu tabi +1 de Hüseyin'in yollanması
![]()