Allah yardımcımız olsun...
Allah yardımcımız olsun...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
2-3 yabancı sürülür sahaya, alır geçeriz.
yenelim artık![]()
Galatasaray'dan farklı bir galibiyet bekliyorum,bol gol olur bu karşılaşma da ve Galatasaray bir sonraki turda Netanya'nın rakibi olur.
Bi zahmet şov yapalım artık. Tromso'ya dönsün istemiyorum.
Hangi kanal verecek?
Muhtemelen D-Smart verir , Oguz
Bize karanlık ortamlar göründü..Rahat kazanacağımızı düşünüyorum..
Eğer elersek karşımıza inşallah israil takımı gelse diyodum kurada malta ve israil takımlarının galibi çıktı yenersk inşallah israil takımı gelir onları da inşallah gösteririz TÜRKLERİN gücünü ...
Galatasaray'dan en az 5-0'lık bir skor bekliyorum...
Evimizde rahat kazanıp turu geçeriz.Bu D-Smartta sıkıyo ya pff.
Çok Rahat Bir Maç Olmaz Bence Galatasaray 2-0 Alır Maçı
Galatasaray düzgün kadroyla çıkarsa rahat, yine paf takımla çıkarsa zorlanarak turu geçen taraf olur...
Bir aksilik çıkmazsa yarın ASY'de olacağım.Rahat bir şekilde bol golle üst tura geçeriz umarım.
Mayk ASY ise gol olmaz![]()
.Galatasaray her halukarda turu geçer
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Ya ben maçı bile izleyeeyeceğim sen ASY'de olacağım diyorsun Aygün
Gece hastanedeyim yarın. Bir imkan bulup netten izleyebilrsem belki izlerim. Diğer türlü Radyospor (:
Cafeye para vermektense netten izlerim daha iyi![]()
Macı izleyebilecegimiz internet ortamı varmı![]()
Arkadaşlar kesin konuşmayın maç hakkında. Bende Galatasaray yener diyorum ama bakıyorum 5-0 yeneriz diyen bile var. Bu adamlar 11 kişi kale önüne dizilecekler. 1-0 2-0 biter Galatasaray alır orası ayrı konu. Ama onlarında 0-0 beraberlikte çıkma durumları olduğu için kale önüne dizilip bekleyecekler.
Abicim 0-0 beraberlik durumunda biz çıkıyoruz deplasman golü kuralıyla. Onlar gol atmak zorunda yani...
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Tobol da prestij peşinde olduğundan ve ilk maçtaki beraberliğin kendilerine cesaret verdiğinden dolayı zorlamaya çalışacaklardır. Ancak bahsettiğimiz takım Galatasaray. Geçmişteki kazayı hatırlayıp telaşlanmaya gerek yok. Bu tur Tobol'a 3 beden büyük...
Bu maçı da Ntvspor verseydi keşke.![]()
5 tane atmaları gerekiyo 1-0 2-0 yakısmaz bu takıma
1-0 olsun bizim olsun diyorum
İnternetten izleme ortamlarını hazırladım bekliyorum maç saatini![]()