Anket Sonuçlarını Görüntüle: Barcelona ve Valencia'yı deviren Dinarspor daha ne kadar ilerler ?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • Yarı Finalde Elenir

14 23.33%
  • Final Oynar

14 23.33%
  • Kupayı Alır

32 53.33%
1 ile 30 arası toplam 1509 sonuç

Konu: Dinarspor artık Süper lig şampiyonluğunu istiyor!!! (Sezon no:07)

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Abi bu kariyerde bir başka süpersin birşey diyemiyorum sözün bittiği yer Yap dedikoduyu al teklifi kes kurbanı falan

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Hocam kuzu cevirmemi yapacakmıs yav
    gece gece olsa da yesek
    Quote Originally Posted by iLkeRisT View Post
    Abi bu kariyerde bir başka süpersin birşey diyemiyorum sözün bittiği yer Yap dedikoduyu al teklifi kes kurbanı falan
    dedikoduyu ben yapmıyorum oyunda dönen olayları aktarıyoruz...kurban falan dogru koyun resmi oyundan

BURSADA KIYIM !!!

Bursaspor'la Dinarspor'un karşı karşıya geldimi süper lig maçında kartlar adeta havada uçuştu... 2 takımın da 1 er kırmızı kart gördüğü maçta, Bursaspor'dan 4 , Dinarspor'dan 5 oyuncu da sarı kart gördü... Maçta futboldan çok sertlik ön plana çıkınca Dinarspor'lu futbolcular zayıf fizikli olduklarından maçı kabettiler Maç sonrası açıklamalarda bulunan Nannar " Bundan sonra oyunculara antremanın ardından 30 dk judo,tekvando ve buna benzer uzak dogu sporları kursu aldıracağız. Bu ne kardeşim? Top mu oynayacagız yoksa savaşa mı geldik biz Bursa'ya ? Ayıp... Çok ayıp...." şeklinde konuştu ...

Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

KARE KARE KOMEDİ

Maç şu anda devam ediyor... İlk yarısı bitti ve bu anları sizinle paylaşmak için durdurdum Yani maç sonunda belki de fark yeriz ama bunu paylaşmam lazım şimdi

Görüntüler sizlerin de anlayacagınız üzere Fortis Türkiye kupasında grup maçından... Önder'in geri pasıyla başlayan 5 sahnelik trajikomik tiyatro oyunu !

Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri