Sayfa 148 / 896 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon
4,411 ile 4,440 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Açıklamıyorum !
    Açıklamış kadar oldun, teşekkür ediyorum.

Ayrıca bir dipnot düşüyorum ; Senin Lyon takımından aldığın harika! forvet üstelik geçen sezon gol atamamış muhteşem derecede forvet vasat değil, fekat;

Şu an formlarının zirvesinde ve gelişmekte olan, Milli takım yıldızı Andre Santos, ve muhtemel ilerleyen zamanlarda ön liberoda görev alacak olan Cristian vasat.

Fenerbahçe Spor Klübü taraftarları olarak, takımınızın taraftar grubunun vasat anlayışına hastayız.

Quote Originally Posted by SerKaN View Post

Ayrıca bir dipnot düşüyorum ; Senin Lyon takımından aldığın harika! forvet üstelik geçen sezon gol atamamış muhteşem derecede forvet vasat değil, fekat;

Şu an formlarının zirvesinde ve gelişmekte olan, Milli takım yıldızı Andre Santos, ve muhtemel ilerleyen zamanlarda ön liberoda görev alacak olan Cristian vasat.

Fenerbahçe Spor Klübü taraftarları olarak, takımınızın taraftar grubunun vasat anlayışına hastayız.
    Ooh kulüp adına da konuşmaya başlanmış. Arkadaş 25 yaşına kadar Avrupa'ya gelememiş bir oyuncuya vasat dedi normaldir bence. Kendi görüşü sonuçta.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Arkadaşlar pazarlandı pazarlamak için alındı diyorsunuzda şunu neden söylemiyorzunuz?

Bu adam milli takıma alındı.Peki o milli forma ile nasıl bir performans sergiledi?Brezilya milli takımına yakışır bir futbol ortaya koydu mu?O formayı layıkıyla terletti mi?Ben pazarlanmak için değil iyi olduğum için buradayım diyebildi mi oyunyuyla?

Yoksa pazarlanmak için alındığı belliydi,sırıttı.Kötü bir futbol oynadı diyebilirmiyiz?

Madem pazarlanmak için alındığını düşünüyorsunuz,o forma ile nasıl performans gösterdiğinide bilmeniz gerekir...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Ooh kulüp adına da konuşmaya başlanmış. Arkadaş 25 yaşına kadar Avrupa'ya gelememiş bir oyuncuya vasat dedi normaldir bence. Kendi görüşü sonuçta.
    Aynı renklerin taraftarı olduğun için, biz bunuda normal karşılıyoruz

Ayrıca Oliviera öyle süper gelişmekte olan bir oyuncu da değil. Kaç kere izlediğinizi sorabilir miyim?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bu muhabbet iyice sıkmaya başladı. Size ne kardeşim biz aldık sarı - laci formayı layıkıyla giyer kimsede sesini çıkaramaz. Yok şöylede yok böylede. Adam daha antrenmana çıkmadı Türkiye'ye gelmedi adamı 3. lig topçusu yaptınız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1. Keita forvet değil sağ kanat, araştır da gel.

2. Milli takımın yıldızı(?) diye lanse ettiğin Santos, gerçekten yıldızı olsaydı şuana kadar çoktan Avrupa'da bir takımda 30-35 milyon € civarı bir bonservis bedeline sahip oyuncu olarak oyunuyo olurdu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Keita'ya mı laf atmaya calıştın? Cünkü kendisinden bahsediyorsan; forvet degil sag acık oldugunu bilmen gerekirdi.

Cristian'ın sen brezilyanın ön liberosunda oynayabilecegini düşünüyorsan zaten sana diyecek söz bulamıyorum. FB TV nin oyuncuyu tanıtırken söylemiş oldugu abartılı cümle o. He pardon Josico da eger sakatlanmasaydı Euro 2008 kadrosundaydı degil mi? Bir FB TV klasigi.

Santos iyi transfer. Ama sol bekte oynarsa. Bence Carlos'un önünde pek verimli olmaz. Bir de kendisinin adını hepimiz gibi konfederasyon kupasında duyduk. İyi bir oyun oynadı ve adını duyurdu. Ondan önce 26 yasına kadar ismini duyuramamış bir oyuncuydu.

Cristian ise Fenerbahcenin en sorunlu bölgesini emanet etmek için yeterli bir oyuncu degil bence. Bir avrupalı, çok büyük yıldız olmasada kendini ispatlamış bir önlibero daha iyi olurdu.

Daha kesin yorumları da zaten oynadıklarında yaparız. Şuanki yorumların hepsi varsayım.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Ayrıca Oliviera öyle süper gelişmekte olan bir oyuncu da değil. Kaç kere izlediğinizi sorabilir miyim?
    Peki Ben Sizin Kaç Kere İzleyipte Vasat Dediğinizi Sorabilirmiyim?
    Aynı Zamanda Kendi Transferlerinizide Kaç Kere İzlediğinizi Ve Onlara Süper Dediğinizide Merak Ediyorum...
    Ben Süper Veya Vasat Demiyorum.İzlediğim Kadarıyla Potansiyeli Var.Fiyatıda Uygun.Önemli Olan Türkiyede Başarılı Olup Olamayacağı.İzleyip Göreceğiz...

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

milli takıma pazarlama amaçlı bile alınsa brezilya milli takımına girmek sıradan bi adamın işi değil en azından türk milli takımına giremeyen adamdan iyidir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Süper derecede gelişmiş olarak nitelendirmedim! dikkat çekerim.

Brezilya ligini çok yakın takip edenler sayesinde buna ulaşmak çok çok kolay artık, teknoloji çağı gelişmiş durumda. Evet seyretmedim. Bir iki frikik dışında izlemişiğim yok fakat, ligi takip edenler sanırım abartacak değiller

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    1. Keita forvet değil sağ kanat, araştır da gel.
    Keita çok yönlü bir futbolcudur, sağ açıkda değildir tam olarak, sol açık, forvet arkası, ve forvet pozisyonunun oyuncusudur.

Genel olarak, Al Sadd ve Lille klübünde açık olarak değil, kendisi forvet pozisyonunda oynamıştır.
    2. Milli takımın yıldızı(?) diye lanse ettiğin Santos, gerçekten yıldızı olsaydı şuana kadar çoktan Avrupa'da bir takımda 30-35 milyon � civarı bir bonservis bedeline sahip oyuncu olarak oyunuyo olurdu.
    Zaten vitrine çıktığı vakit, İtalya'nın bazı ünlü takımlarının listeside idi kendisi. Fenerbahçe'yi tercih etmiş olaması ayrı bir güzelliktir. Belkide paramız meth etmiştir, ve ayrıca Brezilya lı oyuncuları getirmek için bir çok futbolcumuz teknik adamımız var destek olacak. Bence en önemli etkende burada Roberto Carlos'tur.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Anlamadan konuşmuşsun, ağzına geleni söylemişsin.

Tekrar açıklamaya çalışayım belki anlarsın, biz burda Santos'u kötülemiyoruz. Sadece Brezilya'nın yaptığı birşeyi gündeme getirdik, gerçekte yaptıkları birşeyi.
    Bütün Brezilya milli takımı oyuncuları pazarlama amaçlı kadroya alındı da demedik.

Anlatmaya çalıştığımız şey bir önyargıdan ibaret. Konfederasyon Kupası'ndan önce milli takıma çağrılmadı sanırım Santos. Brezilya milli takımına şuana kadar o amaçla çağrılmış oyuncular var, Santos da bunlardan biri olabilir dedik. Eğer gerçekten milli takım formasını hakederek almışsa şu günden itibaren Brezilya'nın sol beki olacaktır diyoruz. Bunu da sezon içindeki performansını izleyince göreceğiz diyoruz.

Yine de anlamamakta ısrar edersen, uğraşamam bir daha.
    Hic ugrasma en iyisi cünkü Santos'un pazarlama amaclı Milli Takıma alındıgına kendini inandırmaya calısıyorsun..

Santos 64 macta 18 gol atmıs.Bir sol kanat oyuncusu icin hicte fena bir rakam degil..Sizin cok büyük transferiniz Keita'nın golü yok gecen sezon..Ayrıca biz bu adama 6 m € bonservis verdik..Yemisim Milli Takımı'nı oynamasın kardesim Milli Takım'da oynayınca Messi mi olacak bu adam varsın oynamasın..

Siz Santos'un pazarlama amaclı oynadıgını düsünüyorsunuz ben hakettigi icin oynadıgını düsünüyorum..Konfederasyon Kupası'nı izlerken biri sana bu adam Galatasaraya gelse ister miydin dese hayır demeyecegini ikimizde biliyoruz..

İnsanlar sizin transferleriniz olunca gelip topicinize camur attılar mı..
    R.I.P Tupac

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Peki Ben Sizin Kaç Kere İzleyipte Vasat Dediğinizi Sorabilirmiyim?
    Aynı Zamanda Kendi Transferlerinizide Kaç Kere İzlediğinizi Ve Onlara Süper Dediğinizide Merak Ediyorum...
    Ben Süper Veya Vasat Demiyorum.İzlediğim Kadarıyla Potansiyeli Var.Fiyatıda Uygun.Önemli Olan Türkiyede Başarılı Olup Olamayacağı.İzleyip Göreceğiz...
    Bizim aldığımz adamlar belli: Leo, Mustafa, G.Zan, Keita. Bilinen oyuncular.

Ayrıca ben kimseye vasat demedim. Hemen her hafta Corinthians'ı izlerim Ronaldo'dan dolayı. Sizde araştırırsanız uyduda Brezilya ligini veren kanallar bulabilirsiniz. Daha önce de yazmıştım.
    Andre Santos "bu adam ne zaman Avrupa'ya gelecek, İtalya ligine yakışır." dediğim bir oyuncudur. Ona laf etmedim. Diğer oyuncu ise takımda fazla öne çıkmayan bir oyuncu. Bizim Mustafa Sarp gibi falan. Şimdi Galatasaray'dan örnek verdim diye sorun olmasın. Ankaraspor'daki Hürriyet'in üzerine biraz ofans biraz da defans katarsan Oliviera olacaktır gibi geliyor bana. Yani Santos kadar iyi oyuncu değil. Santos Sol bekten aldığı topu orta sahaya getirip top dağıtabilen bir oyuncu.

Yeri geldiğinde Fenerebahçe'nin transferinden övgüyle bahsetmesini bilen birisiyim. Sürekli bir şekilde tahrik ediliyoruz. Ancak istediğim karşılıklı adam gibi tartışabilmektir.
    Örneğin ben G.Zan transferimize temkinli yaklaşırken Santos transferinin yılın transferine aday olduğunu söylüyorum. 2 sezon sonra belki de Avrupa'da büyük bir takıma satılacaktır muhtemelen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Genel olarak, Al Sadd ve Lille klübünde açık olarak değil, kendisi forvet pozisyonunda oynamıştır.
    Kendin diyorsun forvet pozisyonunda oynamış. Asıl mevkisi sağ açıktır Keita'nın diyorum ve burda noktalıyorum Keita muhabbetini, konumuz bu değil.

Konuya gelirsek, bir düşün mevzuda bahsi geçen İtalyan kulüpleri istese o adamı Fenerbahçe'nin elinden almasını bilmez miydi ? Kaldı ki sen Santos'u yıldız olarak tanıttın bizlere, Avrupa'da yıldız oyuncular hangi kulüplerde görüyoruz. Santos kendini tanıyordur az çok, eğer gerçekten kendisinde bir gelecek görseydi, Fenerbahçe'yi değil, ismini söylemediğin İtalyan kulüplerini seçerdi.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Keita'ya mı laf atmaya calıştın? Cünkü kendisinden bahsediyorsan; forvet degil sag acık oldugunu bilmen gerekirdi.

Cristian'ın sen brezilyanın ön liberosunda oynayabilecegini düşünüyorsan zaten sana diyecek söz bulamıyorum. FB TV nin oyuncuyu tanıtırken söylemiş oldugu abartılı cümle o. He pardon Josico da eger sakatlanmasaydı Euro 2008 kadrosundaydı degil mi? Bir FB TV klasigi.

Santos iyi transfer. Ama sol bekte oynarsa. Bence Carlos'un önünde pek verimli olmaz. Bir de kendisinin adını hepimiz gibi konfederasyon kupasında duyduk. İyi bir oyun oynadı ve adını duyurdu. Ondan önce 26 yasına kadar ismini duyuramamış bir oyuncuydu.

Cristian ise Fenerbahcenin en sorunlu bölgesini emanet etmek için yeterli bir oyuncu degil bence. Bir avrupalı, çok büyük yıldız olmasada kendini ispatlamış bir önlibero daha iyi olurdu.

Daha kesin yorumları da zaten oynadıklarında yaparız. Şuanki yorumların hepsi varsayım.
    Luca Toni 27 yasında Seri A'da oynamayı basarabildi..O yasına kadar Seri B'de oynuyordu

Dedigin gibi elestirmeden önce performanslarını beklemek lazım
    R.I.P Tupac

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İtalyan kulüpleri - milan - juventus ve inter ' di inter maxwellin yerine düşünüyordu hatta barçaya sattıktan sonra ...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ben Real'den Diarra veya Javi Garcia'yı çok isterdim ama Christian aldık.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Javi Garcia'yı da Benfica aldı Ramires gibi...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lavezzi1907 View Post

İnsanlar sizin transferleriniz olunca gelip topicinize camur attılar mı..
    Herkes istedigi topice istedigini yazar yahu, niye kastın bu kadar? Sanki bu topici bir taraftar forumu gibi görüp FB li olmayanlar yazmasın diye birsey diyeemezsin.

Diger konuda Galatasaray Transfer haberlerine de girip istediiginizi yazabilirsiniz. Eleştrebilirsiniz de. Gelip bizde tartışırız, forumun amacı bu zaten. Vakit geçer.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kendin diyorsun forvet pozisyonunda oynamış. Asıl mevkisi sağ açıktır Keita'nın diyorum ve burda noktalıyorum Keita muhabbetini, konumuz bu değil.

Konuya gelirsek, bir düşün mevzuda bahsi geçen İtalyan kulüpleri istese o adamı Fenerbahçe'nin elinden almasını bilmez miydi ? Kaldı ki sen Santos'u yıldız olarak tanıttın bizlere, Avrupa'da yıldız oyuncular hangi kulüplerde görüyoruz. Santos kendini tanıyordur az çok, eğer gerçekten kendisinde bir gelecek görseydi, Fenerbahçe'yi değil, ismini söylemediğin İtalyan kulüplerini seçerdi.
    Yahu, her insanın karakteri farklıdır bunu nerden biliyorsun.

Kendisini buraya çekebilecek etkenler var. Carlos olsun Alex olsun diğer Brezilya'lı oyuncular olsun. Para olsun, takım büyüklüğü olsun.

Hala anlamamak için uğraş veriyorsunuz, aklınızın bir kenarına öyle bir mantık yerleşmiş, istese alamazmıydı. Çok yanlış bu.

Shaktar'ın stoper'i neden Barcelona'ya gitmedi, kendini geliştirmek istedi. Nereden biliyorsunuz Santos'un böyle düşünmediğini.

Hep ön yargı, hep kafanızdakiler. Bir çok etken vardı kendisini buraya gelmesi için üstüne biraz para, o kadar da zor değil bu işler.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Bizim aldığımz adamlar belli: Leo, Mustafa, G.Zan, Keita. Bilinen oyuncular.

Ayrıca ben kimseye vasat demedim. Hemen her hafta Corinthians'ı izlerim Ronaldo'dan dolayı. Sizde araştırırsanız uyduda Brezilya ligini veren kanallar bulabilirsiniz. Daha önce de yazmıştım.
    Andre Santos "bu adam ne zaman Avrupa'ya gelecek, İtalya ligine yakışır." dediğim bir oyuncudur. Ona laf etmedim. Diğer oyuncu ise takımda fazla öne çıkmayan bir oyuncu. Bizim Mustafa Sarp gibi falan. Şimdi Galatasaray'dan örnek verdim diye sorun olmasın. Ankaraspor'daki Hürriyet'in üzerine biraz ofans biraz da defans katarsan Oliviera olacaktır gibi geliyor bana. Yani Santos kadar iyi oyuncu değil. Santos Sol bekten aldığı topu orta sahaya getirip top dağıtabilen bir oyuncu.

Yeri geldiğinde Fenerebahçe'nin transferinden övgüyle bahsetmesini bilen birisiyim. Sürekli bir şekilde tahrik ediliyoruz. Ancak istediğim karşılıklı adam gibi tartışabilmektir.
    Örneğin ben G.Zan transferimize temkinli yaklaşırken Santos transferinin yılın transferine aday olduğunu söylüyorum. 2 sezon sonra belki de Avrupa'da büyük bir takıma satılacaktır muhtemelen.
    Öncelikle Güzel Açıklaman İçin Teşekkürler.Bazı Konularda Sana Katılıyorum.Bende Süper Falan Demiyorum.Sadece Potansiyelleri Var Diyorum.Şans Verilmesi Gerekiyor.İzleyip Göreceğiz İyiler Mi Değiller Mi
    Bende Santos'un Daha Kaliteli Olduğunu Düşünüyorum.Diğeri Biraz Onun Bonusu Gibi Dursa'da Ligimize Gelen Bonus'ların Neler Yaptığını Çok İyi Biliyoruz. Bknz Ribery
    Bence Önce İzleyip Sonra Değerlendirip En Son Yorum Yapmak Lazım.Galatasaray'da Fena Transfer Yapmıyor Ama Galatasaray İçin Parası Bu Kadar Ondan Böyle Orta Halli Oyuncular Alıyor Diyebiliyorsun.Fenerbahçe'den Herkes Pahalı Transfer,Yıldız Transfer Bekliyordu.Bence Böyle Yapmakla İyi Yaptılar.Kendi Yıldızını Kendisi Yaratan Klüpler Her Zaman Daha Karlı Olmuştur.Bence Fenerbahçe Bu Oyuncuları Biraz Ön Plana Çıkarıp Satabilir.Hayırlı Olsun Diyelim.
    G.Zan Konusunda Sana Katılıyorum.Başınıza Bence Bela Aldınız

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Diyorum ki Serkan , herkes isimli bomba beklerken bu transfeler şok yarattı ama süper cıkar ama kötü cıkar kapalı kutu izlemeden yorum yapamayız diyorum isime göre vasat transfer dedim performansınıda izleyip görecegiz dedim.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sanki bu topici bir taraftar forumu gibi görüp FB li olmayanlar yazmasın diye birsey diyeemezsin.

Diger konuda Galatasaray Transfer haberlerine de girip istediiginizi yazabilirsiniz. Eleştrebilirsiniz de. Gelip bizde tartışırız, forumun amacı bu zaten. Vakit geçer.
    Dedi de duruyor bile;
    http://forum.turksportal.net/vb/show...01#post1498401

Shaktar'ın stoper'i neden Barcelona'ya gitmedi, kendini geliştirmek istedi. Nereden biliyorsunuz Santos'un böyle düşünmediğini.
    Chygrynskyi 22, Santos 26 yaşında bunu düşün bu lafı söylerken.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Herkes istedigi topice istedigini yazar yahu, niye kastın bu kadar? Sanki bu topici bir taraftar forumu gibi görüp FB li olmayanlar yazmasın diye birsey diyeemezsin.

Ben Fenerbahceli olarak Galatasaray topicine girip oyuncuyu elestirmem..Baska takım topicine girip transferini elestirdigim bir tane postumu bulamazsınız..Burası taraftar forumu degil dogru ama böyle bir tartısma oalcak olsa Galatasaray haberleri-Fenerbahce haberleri diye ayrılmazdı heralde..

Elestirebilirsiniz tabi ama öyle yorumlar yapılıyor ki sanki Dunga bu adamı silah zoruyla Milli Takıma almıs pazarlanması icin oynatmıs..

O zaman Fatih Terim'de son maclarda Nuri Sahin'i pazarlamak icin oynattı..Böyle bir mantık olabilir mi..Elestirmek ayrı yermek ayrı..
    R.I.P Tupac

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Diyorum ki Serkan , herkes isimli bomba beklerken bu transfeler şok yarattı ama süper cıkar ama kötü cıkar kapalı kutu izlemeden yorum yapamayız diyorum isime göre vasat transfer dedim performansınıda izleyip görecegiz dedim.
    Bence Vasat Demek Yanlış.Tamam Herkes Bomba Transfer Bekliyordu Ama Kapalı Kutu Geldi Diyorsun Orada Haklı Olduğun Yerler Var.Ama Bence Fenerbahçe Böyle Yapmakla Daha İyi Yaptı.Çünkü Diğer Şekilde Saçma Oyunculara Milyonlar Döken Arap'lardan Ne Farkımız Kalacaktı?
    Potansiyeli Olan Oyuncuları Uygun Fiyata Getirerek Bence Fenerbahçe Doğru Bir İş Yaptı.Bir Fenerbahçe'li Olarak Takımımın Popüler Transfer Yaparak Oyuncu Zengin Etmesindense Potansiyeli Olan Oyuncuları Transfer Edip Para Kazanmasını Tercih Ederim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dedi de duruyor bile;
    http://forum.turksportal.net/vb/show...01#post1498401

Chygrynskyi 22, Santos 26 yaşında bunu düşün bu lafı söylerken.
    22 yaşındaki bir oyuncuya göre, 26 yaşındaki oyuncu daha verimli daha olgundur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

22 yaşındaki bir oyuncuya göre, 26 yaşındaki oyuncu daha verimli daha olgundur.
    Kendi lafınla kendi düşünceni çürüttün, benim cevap vermeme gerek kalmadı zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kendi lafınla kendi düşünceni çürüttün, benim cevap vermeme gerek kalmadı zaten.
    Hala anlamak istemiyorsun- daha ne kadar direniceksiniz bilemiyorum.

22 yaşındaki stoper, kabul etmedi. Karakterini örnek verdim. Santos'un böyle düşünmediğini nerden biliyorsunuz dedim.

Santos daha olgundur kararını daha olgunca verebilecek yaştadır. Kendisi belkide burada sükse yapıp Avrupa'ya gitmek istedi? bunu bende bilemem. Anlatmak istediğim budur.

Ne istediğini gayet iyi bilen bir oyuncudur yaşı dolayısı ile.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hala anlamak istemiyorsun- daha ne kadar direniceksiniz bilemiyorum.

22 yaşındaki stoper, kabul etmedi. Karakterini örnek verdim. Santos'un böyle düşünmediğini nerden biliyorsunuz dedim.

Santos daha olgundur kararını daha olgunca verebilecek yaştadır. Kendisi belkide burada sükse yapıp Avrupa'ya gitmek istedi? bunu bende bilemem. Anlatmak istediğim budur.

Ne istediğini gayet iyi bilen bir oyuncudur yaşı dolayısı ile.
    Sizler de benim amacımın Santos'u kötülemek olduğunda ısrarcısınız sanırım. Bir daha açıklamayacağım demiştim. Gerekli açıklamayı artık benim Santos'a kötü futbolcu dediğimi sanan arkadaşların kendilerinin bu posttan çıkarmasını bekliyorum. Hala da anlamıyorsanız sorun sizde. Ben gayet açık konuştum.

http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=4222

Mesaj Yetkileri