Zorla insanları konunu dışına çıkarıyorsun SerKan.
Şu gereksiz tartışmaya bir an önce son verir misiniz gençler?
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
http://video.globo.com/Videos/Player...THIANS,00.html
Cristian salya sümük..![]()
İmza törenleri ne zaman ?
Last edited by Universal : 22.Temmuz.2009 at 01:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Fenerbahce camiasina hayirli olsun.
Bir Galatasaray'li olarak bu transferleri begendim. Eger Turk Futboluna birseyler katabileceklerse bravo Fenerbahce.
Uzun bir aradan sonra yildiz transferi hegemonyasindan kurtulup gercekten is yapacak oyunculara yonelmesi ayrica bir mutluluk kaynagi.
Eleştirmemen seni bağlar, kimse sana sende girip sallıyorsun falan dememiş.. Konuların ayrı olması tartışması olmasın diye mi, yoksa haberler karışmasın diye mi ? Forumun farkında değilsin, sen yenisin herhalde..
Sol bek'in adını duymuştum ama ön liberoyu ilk defa duyuyorum açıkçası. Oynasınlar görelim bakalım, yalnız bir cümleye takıldım Brezilya milli takımına seçilmesi beklenen tam olarak ne demek, Dunga mı demiş bunu ?
Fenerbahçe'den iki iyi transfer. Özellikle Santos çok iyi transfer bence. Bakalım nasıl performans sergileyecekler...
I'm back...
Ben yeni miyim :muhaha
Girip cıkmadıgım forum yok kafanı yorma..
Türkce sor da cevap vereyim sözlük kullanabilirsin dediginden birsey anlamadım..
Transferleri begenip begenmemen beni ilgilendirmez Fenerbahce taraftarı begnmisse sorun yok..
Ne cok ilgilendiriyormus Fenerbahce sizi 2 gündür transfer hakkında tartısıyorsunuz..
R.I.P Tupac
Batuhan acıklamamı yaptım zaten diger sayfalarda görebilirsin![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Fenerbahçe, sözleşmesi sona eren Uruguaylı defans oyuncusu Diego Lugano ile yeniden anlaşmaya vardı.
Transferi adeta yılan hikayesine dönen Diego Lugano, Sarı-lacivertli ekipten yıllık 4 milyon euro gibi büyük bir rakam isteyince görüşmeler tıkanmış ve Lugano kendisine kulüp aramaya başlamıştı. İtalya ya da İspanya'ya gitmek istediğini her fırsatta söyleyen Lugano oynamak istediği takımlardan teklif alamadı veya istediği ücret verilmediği için tekrar Sarı-lacivertli kulübün yolunu tuttu.
Fenerbahçe Yönetimi, Lugano'nun dönmesi ile birlikte yabancı kontenjanı aşıldığı için bir süre önce ameliyat olan Edu'nun sözleşmesini 6 aylığına askıya alacak.. Böylelikle Uruguaylı yıldıza takımda yer açılacak..
kaynak: İnternethaber
Doğru mu acaba yoksa gene mi yalan haber![]()
oyuncuların ikisi de ocak 2008de 350-400 bin eurolara transfer olmuşlar. 1,5 senede bonservis bedellerini 16 katına çıkardıklarına göre gerçekten müthiş performanslar sergilemiş olmalılar.
Arkadaşlar konuyla alakasız ve gereksiz tartışmayı artık noktalayalım. Son uyarı.
Lugano ile anlaşıldığı doğru sanırım ki zaten İHA'nın haberleri genellikle doğrudur. Yıllık 2.8 verileceği konuşuluyor.
Ayrıca gereksiz muhabbetlere girmeyelim.
(/s)
Öncelikle iki transferin de Fenerbahçe'ye ve Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum.
İlk olarak futbolcuları bir 90 dakika dahi izlemeden kötüleyen yahut göklere çıkartıp bulutlara oturtan kardeşlerime şaşkınlıklarımı belirtmek istiyorum. "Yahu pazardan aldığın elmayı ısırmadan ekşi mi tatlı mı olduğunu kesin olarak nasıl söylersin be adam" derler...
Her yıl elimden geldiğince dünya liglerini takip etmeye çalışıyorum. Bu yıl Brezilya Ligi'ni izleme şansım olmadı. Bu yüzden araştırma yapmadan yorum yapmak istemedim. Brezilya Ligi'ni bu yıl takip etmiş olan ve objektifliğine güvendiğim birkaç arkadaşıma sordum iki oyuncuyu da. Ayrı ayrı tüm özelliklerini analiz ettiler. Ben de bu analizlere dayandırdım yorumumu.
Velhasıl, Fenerbahçe ön liberoya tam bir görev adamı almıştır. Aurelio'dan kademe olarak eksik ama hücum olarak katlayan bir oyuncu olduğu söyleniyor. Presiyle rakibi boğan değil de tekniğiyle hücumu geriden başlatan bir oyuncu.
Andre Santos'u Konfederasyon Kupası'nda seyretme şansım oldu. Ben açıkçası böyle bir top tekniğine sahip olan oyuncunun sol bekte körelebileceğine inanıyorum. Öyle zannediyorum ki Fenerbahçe Santos'u sol açıkta oynatacaktır. Santos için "İyi oyuncu ancak devamlılığı yok, bazen üst üste 4-5 maç silik oynar bazen de 4-5 maç takım sırtlar" yorumları yapıldı. İyi bir antrenman programına tabi olursa ben bu sorununu atabileceğini düşünüyorum.
Henüz izleyemediğim için iki oyuncu için de kesin yorumlar yapmam mümkün değil. Bekleyip göreceğiz. Tekrar hayırlı olsun Fenerbahçe camiasına...
santos cok iyi transfer yani belki de brezilyanın bi pazarlama taktigi vardır yada bu rivayettir bu tartışılır ama santosun bu pazarlama sistemi için milli takıma çağrıldığını kanıtlayan hiç bi argüman yok elimizde yada sizde sadece transfere gölge düşürme konuşmaları olabilir bunlar,fenerbahce tvnin yok milan istiyodu real madrid istiyodu demesi gibi
diğer oyuncu kapalı kutu bi çoğumuz izlememişizdir muhtemelen ve milli takıma çağırılabilecegini de zannetmiyorum brezilyada oynarken çağrılmaları daha kolay oluyo oyuncuların dünyanın en büyük liglerine transfer olmadıkjları takdirde...Zaten türkiyede oynayan bi ön liberoyu çağıracak olsalar türkiye milli takımında oynamadan önce aurelioyu çağırırlardı yada klebersonu çağırmaya devam ederlerdi
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
İki bomba İstanbul'da
Fenerbahçe'nin yeni transferleri Andre Clarindo Dos Santos ve Cristian Oliveira Baroni akşam saatlerinde Fenerbahçe asbaşkanı Cihan Kamer ile birlikte İstanbul Atatürk Havalimanı'na indi.
İki Brezilyalı ismi Fenerbahçe yöneticileri ve Fenerbahçe taraftarları karşıladı.
Fenerbahçe asbaşkanı Cihan Kamer ve futbolcular Andre Dos Santos ile Christian, havalimanında ilk izlenimlerini açıklarken, önemli sözler sarfetti.
"İNŞALLAH ŞANS GETİRİRİZ"
Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Andre Santos ilk sözleri olarak, "Çok mutluyum. İnşallah şans getiririz Fenerbahçe'ye... En iyi şekilde oynayıp en güzel şampiyonluklar kazandırmak istiyoruz. Cristian ile birlikte başarılı olacağımıza eminim" dedi.
Andre Santos, Fenerbahçe Kulübü hakkında ise "Daha öncesinden çok iyi referansımız vardı. Fabio Luciano ile Cristian aynı takımda oynamışlardı. Fenerbahçe bizim ilk yabancı takımımız. Burada olmaktan çok mutluyuz" şeklinde konuştu.
"R.CARLOS'U TELEVİZYONDAN İZLİYORDUM"
Fenerbahçe'nin bir diğer transferi Cristian ise ilk izlenimleri olarak; "Umarım Fenerbahçe'ye uğurlu geliriz, başarıların devamını sağlarız. Başarılı olacağımıza inanıyoruz" dedi.
Cristian; Roberto Carlos, Alex, Deivid gibi isimlerle aynı takımda oynayacak olmasıyla ilgili; "Onlarla beraber oynamak büyük mutluluk. Daha önce R.Carlos'u televizyondan izliyordum. Onunla hiç beraber oynamadım. Alex ve Deivid'i de takip ediyordum" dedi.
Fenerbahçe'nin iki Brezilyalı oyuncusu, Atatürk Havalimanı'nın ardından Fenerbahçe konuk evine geçecek. Daha sonra Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki lansmana geçecek olan futbolcular, ardından sarı lacivertlilerin yeni formalarının tanıtılacağı defileyi izleyecek ve takım arkadaşlarıyla tanışacak.
22.07.2009
Kaynak : Sporx.com