1 ile 30 arası toplam 523 sonuç

Konu: Matrakan Taktik - Takımınız Coşacak! [V2 Yayında!]

Hybrid View

taktik gerçekten süper bişe eskişehir kariyerimde kullandm kadromu fzla geliştirmeme rağmen 4.oldum ligde kupadada yarı finale kadar çıktım şimdi beylerbeyinde kullanıorm taktii gerçekten başarılı ama bir sorunum war fzla gol atamıorm gol yollarında sorun war çok pozisyona girio ama gol olmuyo bu eskisehirdede beylerbeyindede oldu sizce neden beylerbeyinde doğru dzgn forvetm yq şuan ama eski şehirde cristaldo, youla, batuhan, amusan gibi forvetler başarılı olamadı dikkat ederseniz arasında hızlısıda var uzun hava hakimiyeti olanıda...

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Quote Originally Posted by emre2331 View Post
    taktik gerçekten süper bişe eskişehir kariyerimde kullandm kadromu fzla geliştirmeme rağmen 4.oldum ligde kupadada yarı finale kadar çıktım şimdi beylerbeyinde kullanıorm taktii gerçekten başarılı ama bir sorunum war fzla gol atamıorm gol yollarında sorun war çok pozisyona girio ama gol olmuyo bu eskisehirdede beylerbeyindede oldu sizce neden beylerbeyinde doğru dzgn forvetm yq şuan ama eski şehirde cristaldo, youla, batuhan, amusan gibi forvetler başarılı olamadı dikkat ederseniz arasında hızlısıda var uzun hava hakimiyeti olanıda...
    Kanatlarını güçlendir tüm işler kanatlarda
    Quote Originally Posted by misakisan View Post
    Eskişehirde ilk sezon biraz role theory misali bir taktik yapmak gerekiyor üstelik kanat adamları vasat kalıyorlar bu taktiğe göre denediğim için biliyorum tabi ehehAdaş en azından dizilişi söyle yeni taktiğin belki bellidir ama online turnuvaları hiç takip etmediğimden bilmiyorum.
    Taktik dizilişinde bi değişiklik yok 4-4-2

Mesaj Yetkileri