Sayfa 17 / 25 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 746 sonuç

Konu: Adım Adım Zirveye / İskenderun DÇ / 6. Sezon

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

abicim çok detaylı anlatıyorsun
    oyunu yaşıyorsun resmen.

ligde durumun iyi, uefaya kalabilirsin.
    en büyük 3 rakibin gençler, bursa ve trabzon.

eğer onlarla maçın varsa o maçlar kaderini belirler heralde.

edit: derken hem kocaeli'yi yenmişsin hem de rakiplerin puan kaybetmiş. çok karlı hafta

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Kritik bir maç daha !

BÜYÜKŞEHİR BLD.SPOR - İSKENDERUN DEMİRÇELİKSPOR

Bu hafta deplasmanda yapacağımız bu maç öncesi önemli eksiklerimiz var.
    Tam 7 oyuncumuz milli takımlarda oldukları için forma giyemeyecekler.

Bu isimler:
    Hakan, Caner, Necip, Gofurov, Kokoev, Ali ve Terho
    Ayrıca Weeks'te sakat olduğu için yok.

Bu önemli eksiklere karşın biraz moralimizi yükselten gelişmelerde var.
    5 puan önümüzdeki Gençlerbirliği gene yenildi ve eğer kazanırsak farkı 2'ye indireceğiz.
    1 puan gerimizdeki Bursaspor'da berabere kalarak puan kaybetti.

Maç öncesi bir başka detay da, rakibimizi bugüne kadar yenemedik.
    Umarım bugün Büyükşehir Bld.'ye karşı ilk galibiyetimizi alırız.

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    abicim çok detaylı anlatıyorsun
    oyunu yaşıyorsun resmen.

ligde durumun iyi, uefaya kalabilirsin.
    en büyük 3 rakibin gençler, bursa ve trabzon.

eğer onlarla maçın varsa o maçlar kaderini belirler heralde.

edit: derken hem kocaeli'yi yenmişsin hem de rakiplerin puan kaybetmiş. çok karlı hafta
    Oooo kardeşim benim hoşgelmişsin
    hiç sorma yaw kaptırdık baya

Trabzonla oynadıkta Bursa ve Gençlerle maçım var. O maçları alırsam uefa şansım artar baya.
    Şimdi İBB maçı var yenilmemem lazımda kadro kuramıyoz bütün oyuncular milli takıma gitmiş yaw

Bu arada Tromso kariyerini baştan sona okudum, uçmuşsun maşallah yorum yazmadım ama takipteyim yani haberin olsun .
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

27.HAFTA

PUANLARI PAYLAŞTILAR !

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

sakary Ali Misafir

beraberlik kötü olmuş kazansan süper olacaktı ama sağlık olsun daha 7 hafta var

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    beraberlik kötü olmuş kazansan süper olacaktı ama sağlık olsun daha 7 hafta var
    Evet kazansak süper olacaktı. Gençlerbirliği ile fark 2 ye düşüyordu ve bu hafta Gençlerbirliği ile kendi sahamızda oynuyoruz
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

sakary Ali Misafir

Çok kritik bir maç olacak mutlaka kazanmak lazım.İnşallah kazanırsın abi

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

kariyerini okudum abi çok iyi gidiyorsun inşallah sezon sonuna kadar hep kazanırsın

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hissiz View Post
    Oooo kardeşim benim hoşgelmişsin
    hiç sorma yaw kaptırdık baya

Trabzonla oynadıkta Bursa ve Gençlerle maçım var. O maçları alırsam uefa şansım artar baya.
    Şimdi İBB maçı var yenilmemem lazımda kadro kuramıyoz bütün oyuncular milli takıma gitmiş yaw

Bu arada Tromso kariyerini baştan sona okudum, uçmuşsun maşallah yorum yazmadım ama takipteyim yani haberin olsun .
    Hoşbulduk abi İnşallah maçlarını kazanırsın da iskenderunu avrupa kupalarında görürüz.

Ben de işten güçten fırsat buldukça takılıyorum öyle
    Tromso ile avrupayı sallayacağız inşallah bir kaç yıl içinde
    Oyuncu getirmek ölüm kutuplara

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

28.HAFTA

İDÇ'NİN ŞANSLI GÜNÜ !

Zorlu mücadelede ilk yarı tek kale oynayan Gençlerbirliği bir çok kez gole yaklaştı ancak sonuç alamadı. İkinci yarıda İDÇ oyuna biraz denge getirse de 90 dakika boyunca maçın kontrolünü elinde tutan konuk ekip galibiyete yakın taraftı.

Bu sonuçla İskenderun DÇ çok önemli bir şansı kaçırmış oldu.

Gençlerbirliği ters geliyor !

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Çok kritik bir maç olacak mutlaka kazanmak lazım.İnşallah kazanırsın abi
    maalesef olmadı Gençler çok ters geliyor yaw oynatmadılar
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    kariyerini okudum abi çok iyi gidiyorsun inşallah sezon sonuna kadar hep kazanırsın
    Teşekkürler kardeşim, inşallah
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by S4mp1y0N View Post
    Hoşbulduk abi İnşallah maçlarını kazanırsın da iskenderunu avrupa kupalarında görürüz.

Ben de işten güçten fırsat buldukça takılıyorum öyle
    Tromso ile avrupayı sallayacağız inşallah bir kaç yıl içinde
    Oyuncu getirmek ölüm kutuplara
    Valla bu sene katılırsak iyi olacak biraz para gelir en azından.

Avrupayı sallayacağına şüphem yok gidişattan belli Kadronada baktım genede iyi transferler yapmışsın. Hatta bi kaç tanesine göz koydum sezon sonuna kadar kiralasana bana
    Last edited by Walter Sakana : 22.Temmuz.2009 at 16:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

HACETTEPE'DEN BÜYÜK BAŞARI !

Başkent temsilcisi bitime 6 hafta küme düşmeyi garantiledi.
    Bu sezon ligdeki istatistikleri ise alkışı! hakediyor

28.HAFTA PUAN DURUMU

Tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

son durum nedir ? benim ligi bitirmeme 2 maç kalmıştı gece...oyunu açacagım şimdi... 4. , 5. ya da 6. sırada bitirecez sanırım ama kesin değil daha Sen ne yaptın ?Avrupa bileti aldın mı?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by nannar View Post
    son durum nedir ? benim ligi bitirmeme 2 maç kalmıştı gece...oyunu açacagım şimdi... 4. , 5. ya da 6. sırada bitirecez sanırım ama kesin değil daha Sen ne yaptın ?Avrupa bileti aldın mı?

Önemli bir şans kaçırdım son 2 maçta. O iki maçı alsaydım 4. sıradaydım şimdi.

6 maç kaldı benimde, kalan maçlar:

Kayseri, Bursa, Konya hepsi zor deplasmanlar. Bursa bu sene coştu zaten, Kayseri altlarda ama kadroları iyi bide bana ters geliyolar 4-2-3-1 oynuyorlar. Kendi sahamdaki maçlarda kolay değil, şansımız yaver giderse avrupa bileti alırız inşallah.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

4-2-3-1 oynayan takımlara karşı 4lü defans,2 ön libero, 1 mc, 1amr ,1 aml ve sc şeklinde dizilişi öneririm eğer oyuncu kadronda buna uyacak adamlar varsa ve risk olur demezsen bir dene istersen aml ve amr'ler ileri koşuyla savunma arkasına sarkarak gol buluyorlar genelde...

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

4-2-3-1 oynayan takımlara karşı 4lü defans,2 ön libero, 1 mc, 1amr ,1 aml ve sc şeklinde dizilişi öneririm eğer oyuncu kadronda buna uyacak adamlar varsa ve risk olur demezsen bir dene istersen aml ve amr'ler ileri koşuyla savunma arkasına sarkarak gol buluyorlar genelde...
    O dizilişi Galatasaray deplasmanında denedim ilk ve o maçı 1-0 kazandım. Hatta o maçın ekran görüntülerinede koymuştum maça çıktığım taktik diye. Onlarda 4-2-3-1 oynuyordu. O maçta taktik o kadar güzel işledi ki sonra ona güvenerek Beşiktaş ve Trabzon deplasmanlarında da denedim ama çok kötü ezildim

Dediğini uygulayacağım bu maçta, kadrom gayet uygun. Son haftalarda her maç ayrı stres yaw
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İnşl. son maçlarda başarılı sonuçlar alırsın .Hacettepe şow yapmış

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Valla sorma... ben de şimdi Bursa ile oynadım ve kazanarak 4. sıraya yükseldim 33. haftada son hafta bolu'ya gidiyoruz... adamlar ligde kalmak için bizi mutlaka yenmeliler

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    İnşl. son maçlarda başarılı sonuçlar alırsın .Hacettepe şow yapmış
    teşekkürler kardeşim inşallah şu uefaya bi katılabilsek. Hacettepe doğrudan ŞL'ye gidiyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Valla sorma... ben de şimdi Bursa ile oynadım ve kazanarak 4. sıraya yükseldim 33. haftada son hafta bolu'ya gidiyoruz... adamlar ligde kalmak için bizi mutlaka yenmeliler
    Ooo sen garantilemişin bile Bolu maçını rahat alırsın bence.
    Last edited by Walter Sakana : 22.Temmuz.2009 at 17:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Hadi Bakalım Hocam İyi Bişeyler Bekliyoruz Ama Son Maçlarda Takımın Kilit İsimlerinin Sakat Olması Gerçekten Moral Bozucu Olmuş Yinede O Kadar Eksiğe Rağmen Puanlar Çıkartmışın Hepsininde Rakiplerinle Oynayacağın Maçlara Gelmeside Ayrı Bir Şanssızlık Tabi
    Fazla Bir Fark Yok Sıralamada Ama Oynayacağın Çok Önemli Kritik 2 Deplasman Kayseri ve Bursa ve Gs Maçları Var Bunları Kayıpsız Atlatırsan Avrupa Vizesi Alırsın Abicim
    Hacetin Düşmesi Bence İyi Oldu Çünkü Napacağı Belli Olmuyor Maçlarda Çok Dengesiz Bir Takım

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu Arada Hacetin Oyuncularına Bi Bak Derim Hocam Saldır Etkili İsimlerini Katmaya Çalış İyi Oyuncuları Var Kontratı Bitenler ve Asistanın Raporu Doğrultusunda Bi Kaç Oyuncusuna Bir Göz At Asistan Fiyat Konusunda Çok Yardımcı Oluyor Oyuncuyu Ne Kadara Katabileceğin ve Ne İstediğini Anlıyosun O Bakımdan Bu Özelliği Çok İyi
    Last edited by BaGa TaRKaN : 22.Temmuz.2009 at 17:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Hadi Bakalım Hocam İyi Bişeyler Bekliyoruz Ama Son Maçlarda Takımın Kilit İsimlerinin Sakat Olması Gerçekten Moral Bozucu Olmuş Yinede O Kadar Eksiğe Rağmen Puanlar Çıkartmışın Hepsininde Rakiplerinle Oynayacağın Maçlara Gelmeside Ayrı Bir Şanssızlık Tabi
    Fazla Bir Fark Yok Sıralamada Ama Oynayacağın Çok Önemli Kritik 2 Deplasman Kayseri ve Bursa ve Gs Maçları Var Bunları Kayıpsız Atlatırsan Avrupa Vizesi Alırsın Abicim
    Hacetin Düşmesi Bence İyi Oldu Çünkü Napacağı Belli Olmuyor Maçlarda Çok Dengesiz Bir Takım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu Arada Hacetin Oyuncularına Bi Bak Derim Hocam Saldır Etkili İsimlerini Katmaya Çalış İyi Oyuncuları Var Kontratı Bitenler ve Asistanın Raporu Doğrultusunda Bi Kaç Oyuncusuna Bir Göz At Asistan Fiyat Konusunda Çok Yardımcı Oluyor Oyuncuyu Ne Kadara Katabileceğin ve Ne İstediğini Anlıyosun O Bakımdan Bu Özelliği Çok İyi
    Sorma ya her maç önemli eksikler oluyor. Kayseri maçında da defansı toparlayan Erdi cezalı şimdi Dediğin gibi kritik maçlar var ama gene oyuncularda baskı başladı. Sylla'nın profilde yazıyor baskıdan etkileniyor diye, boş kaleye atamaz oldu son haftalara girerken.

Ben her sene düşen takımların kadrolarına bakarım hemen, dediğin gibi bazen iyi oyuncuları ucuza kapatma şansı oluyor. Gerçi Hacettepe dağılmış gibi pek işe yarar bi oyuncusu yoktu hatırladığım kadarıyla.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Hocam Uğur Demirok Kimdeyse Mutlaka Kadroya Kat 91 de de 93 de Süper Oyuncu Çok Ama Çok İş Yapıyor Ne Yap Ne Et Kadroya Kat Sana Tavsiyem Özelliklerinden Kat Kat Süper Oynuyor Şiddetle Katmanı İsterim

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Hocam Uğur Demirok Kimdeyse Mutlaka Kadroya Kat 91 de de 93 de Süper Oyuncu Çok Ama Çok İş Yapıyor Ne Yap Ne Et Kadroya Kat Sana Tavsiyem Özelliklerinden Kat Kat Süper Oynuyor Şiddetle Katmanı İsterim
    Kardeşim hemen baktım serbest şu anda ama bana pek umut vadeden bir oyuncu gibi gelmedi

Bu seneki kadroya olsa alır şans verirdim ama artık anadolu takımı kimliğinden çıkıp hedef büyültme ve o hedeflere uygun oyuncuları kadroya katma zamanı geldi.

Çok ince eleyip sık dokuyorum transferde, artık 6-7 yıldızlık oyunculardan aşağısını almıyorum kolay kolay.

Bu tür oyuncular bendeki örneklerdeki gibi beklentilerin çok üstünde oynasalarda takımı ilk 3'e taşıyacak kalitede değiller. Ama al diyorsan alırım tabi kardeşimi mi kıracam
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

29.HAFTA

KADİR HAS'TA FUTBOL ŞÖLENİ !

30.HAFTA

BERABERLİKLER TAKIMI ANKARASPOR ÜNVANINI BOŞA ÇIKARMADI

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

abi hacettepe ne yapmış öyle yav
    bir de utanmadan sana teklif getiriyorlar

ankara maçı çok şanssız geçmiş..

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

30.HAFTA

TİMSAH, İDÇ'NİN HAVASINI SÖNDÜRDÜ !

Bu mağlubiyetle İskenderun Demirçelikspor'un 9 maçlık yenilmezliği son buldu.
    Ayrıca İDÇ ligin ikinci yarısında ilk kez 4 büyükler dışında bir takıma yenildi.

Bursaspor baştan sona üstündü ve haklı bir galibiyet aldılar.

PUAN DURUMU

Bursa maçı sonrası çok önemli puanlar kaybettik ve bir anda 8.sıraya geriledik.
    4.lük şansımız artık çok düşük, kalan 3 maçta 5.lik için mücadele edeceğiz.

UEFA'ya KATILMA MÜCADELESİ VEREN TAKIMLARIN KALAN MAÇLARI

Bursa mağlubiyeti sonrası Uefa için ağır bir darbe aldık ve bizim için artık rakiplerimizin puan kaybetmesi daha da önemli hale geldi.

Uefa için çekiştiğimiz 3 rakibimizin kalan maçlarına baktığımızda Kocaeli'nin Gençlerbirliği maçında puan kaybetmesi çok yüksek bir ihtimal gibi görünüyor.

Bursa ise ligin son 3 sırasındaki takımlarla karşılaşacak ve 9 puan alabilirler. Ancak üç maçlarından ikisinin deplasmanda olması bizi biraz umutlandırıyor.

Trabzon ise en zorlu fikstüre sahip takım. Son iki haftada 2 derbi maçı oynayacaklar ve puan kaybetme ihtimali en yüksek rakibimiz.

Bizim maçlarımızda pek kolay sayılmaz, tek avantajımız 2 maçı kendi sahamızda oynayacak olmamız. Bu iki maçı mutlaka almalı, Konya deplasmanından da en az 1 puanla dönmeliyiz. Yani kalan 3 maçta en az 7 puan almalıyız ki iddiamız olsun.

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

31.HAFTA

İSKENDERUN DÇ 5.VİTESE TAKTI !

32.HAFTA SONUÇLARI

Bizim için karlı bir hafta oldu, Trabzon dışındaki rakiplerimiz puan kaybetti.

PUAN DURUMU

Fenerbahçe şampiyonluğunu ilan etti

Son iki haftada herşey olabilir, matematiksel olarak 5. ile 8.lik arasında bitireceğiz.

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

SÜPERLİG SON DAKİKA:

Tolunay Kafkas'ın görevine son verildi: Bu sezon beklentilerin altında bir performans sergileyen Kayserispor'un teknik direktörü Tolunay Kafkas'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Bu gelişme sonrası klübe yakın kaynaklardan sızan haberlere göre Kayserispor Tolunay Kafkas'ın yerine İskenderun DÇ teknik direktörü Gabi Huri'yi getirmek istiyor.

Geçtiğimiz haftalarda adı Hacettepe içinde anılan başarılı çalıştırıcı ise bu söylentilere gene aynı şekilde cevap verdi ve İDÇ'den ayrılmak gibi bir düşüncesinin olmadığını tekrarladı.

Ve yine Hacettepe söylentisinde olduğu gibi İDÇ yönetimi de teknik direktörlerinden çok memnun olduklarını ve kesinlikle bırakmak istemediklerini belirten bir açıklama yaptı.

UEFA'ya katılma mücadelesi veren takımlara kötü haber: Lig 6.sı UEFA'ya gidemiyor !

Kayserispor'un kupada finale yükselmesi ve finali lig şampiyonluğunu garantileyen Fenerbahçe ile oynaması sonrası ligi 6.sırada bitirecek takımın Uefa kupasına katılma hakkını Kayserispor almış oldu.

Finalde Fenerbahçe'ye 2-1 kaybeden Kayserispor bu sonuca karşın Fenerbahçe'nin lig şampiyonu ünvanıyla şampiyonlar ligine katılacak olmasından dolayı bu hakkı elde etti

Buna göre avrupa kupalarına katılmak için son durum;

Şu ana kadar şampiyonluğu garantileyen Fenerbahçe ile ligi ikinci sırada tamamlaması kesinleşen Beşiktaş şampiyonlar ligi bileti alan takımlar oldular.

Galatasaray ile Gençlerbirliği ise ligi 3.sırada bitirip şampiyonlar ligine katılabilmek için birbirleriyle çekişiyorlar.

Uefa kupası içinse, şampiyonlar ligi iddiası devam eden Galatasaray ve Gençlerbirliği'nden biri ile Fortis Türkiye kupasında final oynayan Kayserispor yerlerini ayırtmış durumda. Geriye kalan tek bilet içinse Kocaelispor, Trabzonspor, İskenderun DÇ ve Bursaspor son iki haftada kıyasıya bir rekabet içerisine girecekler.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

33.HAFTA

FUTBOL TANRILARI BÖYLE İSTEDİ !

Ligde bitime 1 hafta kala son derece kritik bir karşılaşmaya çıkan İskenderun DÇ, 90 dakika boyunca sergilediği futbolun karşılığını alamadı.

İDÇ kalesine sadece 2 kez kontratak sonucu etkili gelebilen ev sahibi ekip bu 2 kontratak pozisyonunu gole çevirip rakibine çok kritik 2 puan kaybettirdi.

Mücadelenin 76.dakikasında birde penaltı atışından yararlanamayan İDÇ, uzatma dakikalarında bulduğu golle 1 puanı kurtarırken, diğer yandan kaçan 5.lik şansının üzüntüsü yaşadı.

İDÇ'nin KADERİNİ PENALTILAR BELİRLEDİ !

İskenderun Demirçelikspor'un ne kadar şanssız bir hafta yaşadığı Gençlerbirliği-Kocaeli maçı sonrası iyice ortaya çıktı.

Konya maçının 76.dakikasında skor 1-1 iken Obua'nın kaçırdığı penaltı sonrası öne geçme şansını kaçıran, ardından kalesinde gördüğü golle 2-1 yenik duruma düşen İDÇ, 1 puanı son dakikada kurtarmıştı.

Aynı saatte başlayan ve İDÇ'yi yakından ilgilendiren Gençlerbirliği-Kocaelispor maçında, Gençlerbirliği 1-0 öndeyken lig 5.liğine yükselen İDÇ, Kocaeli'nin beraberlik golünü bulmasıyla 6.sıraya geriledi. Ardından Gençlerbirliği 90+3'te bir penaltı atışı kazandı ve İDÇ için yeniden 5.lik şansı doğdu. Ancak topun başına geçen Murat penaltıyı kaçırınca İDÇ bir kez daha yıkıldı.

Kaçan bu 2 penaltı son haftaya girilirken büyük bir avantajı İDÇ'nin elinden aldı.

İDÇ oyunu domine etti ama futbol tanrıları müsade etmedi !

İşte maç içi istatistikler ve en altta gelip giden Uefa şansı....yorumsuz

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Neyse hocam 6. lık da iyidir. Artık seneye Avrupaya katılırsın.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

AVRUPADAN FUTBOL

İTALYA - SERIE A

Şampiyon ROMA !

İNGİLTERE - PREMIERE LEAGUE

SON HAFTAYA GİRİLİRKEN İNANILMAZ BİR TABLO !
    3 takım aynı puanla ilk 3 sırada !

UEFA AVRUPA LİGİ

KUPA UDINESE'nin !

Finale nasıl geldiler

Son 4 kupanın sahipleri

Uefa Avrupa Ligi Oyuncu İstatistikleri

ŞAMPİYONLAR LİGİ

AVRUPANIN EN BÜYÜĞÜ BAYERN MÜNİH !

Finale nasıl geldiler

Son 4 kupanın sahipleri

Şampiyonlar Ligi Oyuncu İstatistikleri

NOBLESSE OBLIGE!