Sayfa 25 / 29 İlkİlk ... 152324252627 ... SonSon
721 ile 750 arası toplam 842 sonuç

Konu: Football Manager 2009 Oyuncu Tartışma Platformu

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Bence çok yakın özelliklere sahipler
    Radu'nun avantajları daha genç olması, sol bek oynayabilmesi, çift ayak olması, fizik olarak daha iyi olması
    Agger'in avantajları hava topları ve mental olarak birkaç kademe daha yüksek..

Ki zaten 2si de benim oyuncum..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

oyunun 3. sezonunda serbest kalan kaliteli oyuncu bilen varmı

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Genç kaLeci Stoper ve Orta Saha ya adam Lasım hepsi genç olucak varmı bildiğiniz ?

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Burak yerli mi yabancı mı kaça kadar alabilirsin bunları da yazsan
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

wawe1001 vbmenu_register("postmenu_1489444", true); , kaleci olarak yıldız olabilecek nitelikte ve ekonomik olarak rahat bir takım yönetiyorsan "Igor Akinfeev" (25 M. €) , ve Valencia'nın kalecisi "Renan" (Hiç alamadım takımında denedim) , defans bölgesine "Domenico Criscito" oyunda ilk sezonun ise hemen kadrona katamazsın kiralıktır fiyatıda oldukça düşük 3.1 M. € alternatif ve uzun yıllar işini görecek olan ancak biraz pahalı olan bir o kadar da yetenikli olup işte defans budur diyebilecek "Mamadou Sakho" (9-14 M. €) , defansif ortahasaya Miguel Veloso (11-15 M.€) alternatifi Francesco Bolzoni (3.5-5 M € ) orasahanın ortası veya kanatlarda Edgar Barreto (5-8 M. €) Ofansif orta saha ve kanatlarda "Jack Wilshere" iki sezon sonra Arsenal rahat bırakır ancak ilk başlarda almak için baya zorlanırsın. bunlar zaten herkesin bildiği oyuncular umarım yardımcı olabilmişimdir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

arsenal'e defans alcam kimi önerirsiniz? breno ve david luiz ile anlaştım ama henüz karar veremedim. sakho ve zapata için çok para istediler.

Breno'yu uzun yıllar kullanabilirsin David Luiz'de iyidir de Breno'nun geç oluşu bence onu daha iyi hale getiriyor. Bir de Cristian Zapata yı almaya çalış verirlerse hiç kaçırma oyunun en iyi defanslarından.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Arkadaşlar oyunumda şu anda 2020 yılına geldim merak ettiğiniz oyuncu profilleri varsa koyabilirm

Ben de şu anda o yıldayım da atıyorum arsenal'in paf takımında ki oyuncular bile emekli oldu neredeyse fazla göze batan isimler pek yok

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by Pazzini_06 View Post
    Arkadaşlar oyunumda şu anda 2020 yılına geldim merak ettiğiniz oyuncu profilleri varsa koyabilirm
    Angel Di Maria-Cristian Zapata-Breno-Joe Mattock-Bojan-Pato-Moutinho-Veloso-Hulk
    Biraz Uzun Oldu Kusura Bakma.İlk Aklıma Gelenler Bunlar.Koyabildiklerini Koyarsan Sevinirim

arkadaşlar oyunda ilk sezon portsmouthdayım.

5.000.000 tl alcağım sağ açık önerirmisiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by illet View Post
    arkadaşlar oyunda ilk sezon portsmouthdayım.

5.000.000 tl alcağım sağ açık önerirmisiniz.
    Cesar Villaluz.
    (/s)

onun fiyatı 10 trilyon başka adam söleyebilirmisin

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Mehmet Topuz da olabilir.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yattara'da olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Yattara'ya çok para istiyorlar ama Mehmet Topuz'dan daha iyi oyunda. İyi dribling yapabiliyor + hızı harika. Birçok kariyerimde denedim sıfıra inip güzel gol ve asistler yapabiliyor Yattara için biraz kasabilirsin.
    (/s)

münihten sosayı kiraladım bakalım.

saolun önerileriniz için
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    pavel nekhaychik (BATE)

die adam aldım bide onu denicem
    Last edited by illet : 25.Temmuz.2009 at 01:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Nekhaychik'i almıştım fm'de bende.Yanlış hatırlamıyorsam orta sahanın Sağ ve solunda oynayabilen bir futbolcu yararı olacaktır.

evet hem sağda hem solda oynayabiliyor.

krivetse bakarken buldum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sizce bu oyuncuya bu kadar para vermeli miyim?(30.5 MN)Genç,gelecek vaadeden Dm var mı önerdiğiniz?

Birde genç AMR almak istiyorum ama henüz bulamadım.Wright philips türünde bir oyuncu.Para bildiğiniz gibi City'de sorun değil.Eksikleri neler bu kadronun,nerelere takviye yapmalıyım.

Kadrom:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyunu kaydettim yok mu bir fikri olan?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Bolzoni 30 milyon YTL eder alabilirsin.Diğer önerilerim Miguel Veloso ve Moussa Sissokodur..

Sağ açık için Afellay, David Bentley, Camoranesi ve Antonio Valencia önerilerim.

Takıma takviye olarakta pivot santrfor alabilirsin Cardozo ve ya Santa Cruz.. Kimse almamışsa hızlı forvet olarakta Vagner Love'u sakın kaçırma oyunun an kaliteli forvetlerinden..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Bolzoni ile hiç oynamadım ancak özellikleri beni al beni al diye bağırıyo ama 30 mn de çok gibi yinede bütçen sırıtmıyacak derecede ise al derim..
    Sağ açık için Wigan dan Valencia olabilir Aston villa dan Ashley Young'uda düşünebilirsin sağ açıkta da iyi oynar..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Flamini'yi al bence.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Bolzoni 30 milyon YTL eder alabilirsin.Diğer önerilerim Miguel Veloso ve Moussa Sissokodur..
    Veloso Liverpool'da gelmez Sissoko'yu da bir izleteyim.
    Sağ açık için Afellay, David Bentley, Camoranesi ve Antonio Valencia önerilerim.
    Takıma takviye olarakta pivot santrfor alabilirsin Cardozo ve ya Santa Cruz.. Kimse almamışsa hızlı forvet olarakta Vagner Love'u sakın kaçırma oyunun an kaliteli forvetlerinden..
    Bu önerilerinden David'e bi teklif götüreyim bakalım ne olcak.

Santa Cruz bende zaten.Ama satılık listesinde
    Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Bolzoni ile hiç oynamadım ancak özellikleri beni al beni al diye bağırıyo ama 30 mn de çok gibi yinede bütçen sırıtmıyacak derecede ise al derim..
    Sağ açık için Wigan dan Valencia olabilir Aston villa dan Ashley Young'uda düşünebilirsin sağ açıkta da iyi oynar..
    Valencia Manu'da o yüzden gelmez.Young profili güzel onada bir teklif götürelim bakalım ne olcak.
    Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    Flamini'yi al bence.
    Flamini'de Milan'dan gelmez

Dm olarak Aklım Bolzoni'de kaldı onu alıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bentley ve Young'a çok para istiyorlar o yüzden vazgeçtim.Sanchez'i amr kullanmaya karar verdim.

ortasahanın ortasında zuculini-skjelbred ikilisini tavsiye ederim. İkisi de ucuz.
    Forvete gaston fernandez'i alırsanız pişman olmazsanız. onun dışında, ander ve albaek gibi genç ortasaha oyuncuları da gelecekte sizi mutlu edebilir

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

çağrı benim ortasahayı yazmışsın dediği gibi dm-zuculini mc/amc Skjelbred ikiside müthiş oyuncular. hatta ben yanlarına Nuri Şahin'i de koydum yeme de yanında yat

benimde tavsiyelerim ortalama bi takımsanız defansınıza Cristian Suarez. 1.79 boyunda bi defans oyuncusu olmasına rağmen müthiş oynuyor, hava topu bırakmıyor kolay kolay
    ikincisi Diego Calderon sol tarafı komple kullanabilir, ben sol bek olarak kullanıyorum.
    sağ bek için Ahmed El Mohammedy defans ortaya bir tavsiyemde, rakip takımların korkusu olsun, kornerden bolca gol atsın diyenler için genç ve 'kule' gibi bi defans...Milicic! Partizan'dan almıştım.
    diğer tavsiyelerim de...Alex(Internacional), Anton Putsilo(BATE'ydi galiba ), Andre Russotto(sözleşmesi biter ilk sezon, takip edin bedava kapın )
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

Quote Originally Posted by Mr. Cool View Post
    Sizce bu oyuncuya bu kadar para vermeli miyim?(30.5 MN)Genç,gelecek vaadeden Dm var mı önerdiğiniz?

Birde genç AMR almak istiyorum ama henüz bulamadım.Wright philips türünde bir oyuncu.Para bildiğiniz gibi City'de sorun değil.Eksikleri neler bu kadronun,nerelere takviye yapmalıyım.

Kadrom:
    simone pepe diyorum baska bisi demiyorum .

pepenin kararlılığı düşük bu da negatif yansıyo bazı maçlarda,benim önerim alexis sanchez'i amr olarak eğitip o bölgede oynatman,ben ters ayakla aml yapmıştım ve dünyanın en iyilerinden biri olmuştu 3 yıl sonra sen benim yaptığımın tam tersini yap ya da marquinhos'u alıp amr yap seçim senin

Sayfa 25 / 29 İlkİlk ... 152324252627 ... SonSon

Mesaj Yetkileri