Sol kanat harika işliyor.. Niye Serdar var..Serdar acayip hosuma gitti..Bir sabriye bakın bir serdar’a aradaki farkı anlayın.Serdar'ın her attıgı orta tehlikeli sabri'nin her attıgı orta yerden adamın önünde..Helal olsun serdar’a 2.yarı sag taraf serdar geçer sol taraf kewell olur şifreyide çözeriz...Bilerek görererek böyle paslar atılmaz...Ugur uçar'ıda sabri yerine bekliyorum..
ama rakip gol atabilecek düzeyde değil çok iyi boşluklarda yakalasalarda değerlendiremiyolar ya heycanlanıp acele ediyolar yada olmucak şekilde çok kötü vuruyolar.
Sağdan tehlikeli geldikleri dakikalar oldu.
Tobol beklediğim daha dirençli çıktı benim için kapanır hiç adım atmaz rakip sahaya bi gol yiyip dağılır gibime geliyordu ancak çok iyi mücadele ediyolar zaman zaman tehlikeli anlarda yaşatıyolar gs kalesinde..
Kewell Yaser değişkliği kilidi açabilir..
Azeri Tv de maç özetlerini izleyen kankamdan aldığım duyuma göre yaman vurdu yelli gitti yorumunu yapan spikerin ardından sahada üzülen Rosenborglular oluşmuş.![]()
![]()
FK Karabakh Rosenborg'u eledi.O yüzdenişi ciddiye alıp gol atmalarında fayda var.
Kewell oyunda. Gol olur da gerisi gelir inşallah...
Serdar' nazar değdi
Serdar sakatlandı, yazık oldu.
Galatasaray'ın bu dakikaya kadar çokdan gol ve golleri bulması lazımdı.
ne oldu golmü oldu anlamadım
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Canımdan can gitti. Az daha yiyorduk.
Maçın en net pozisyonuna tobol girdi
Linderoth oyunda sonunda![]()
Bir gol atsalar da diken üstünde izlemesek artık...
Baskılı oynayan biziz ama gola giden onlar. Gol yersek kontradan yeriz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yada duran topdan.
Last edited by Nedvedmania : 24.Temmuz.2009 at 02:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Karnıma ağrılar girdi şuan korkudan. Atın bi tane rahatlayalım.
Gooool Mustafa Sarp. Çok şükür YaRabbim...
Gol duran topla geldi : Mustafa Sarp
Oh be dk 64 Galatasaray 1-0 Tobol
Mustafa Sarp
Gol, Mustafa Sarp.. 1-0
Serdar kim yahu? soyadı nedir bu adamın
En sonunda attık rahatladım ya![]()
Serbest vuruştan ortayı Sabri açtıGelişme var.
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Soy adı Eylik Geleceğin yıldızlarından birisi. Ardanın bile üstüne çıkabilir
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eyilik deği Eylik. Bazı yerlerdede Eyilik diye geçiyor.
http://www.galatasaray.org/altyapi/pages/oyuncu_323.php
Last edited by Nedvedmania : 24.Temmuz.2009 at 02:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kalecileri çok iyi valla, yine çıkardı...
Galatasaray bu kadar zorlanmamalıydı.
Barış oyuna girecek bu arada, muhtemelen Arda'yı veya Ayhan'ı çıkarır...