Robben gelmez, kendimizi kandırmayalım. Keşke gelse, ama zaten mantık buna elvermiyor.
1. Oyuncu gelmez.
2. Kontenjan yok.
3. Para çok harcandı zaten, daha da harcanmaz.
Robben gelmez, kendimizi kandırmayalım. Keşke gelse, ama zaten mantık buna elvermiyor.
1. Oyuncu gelmez.
2. Kontenjan yok.
3. Para çok harcandı zaten, daha da harcanmaz.
robben Türkiye'ye gelmez. parası karşılanamaz en basidinden. 2 brezilyalıya verilen onca paradan sonra, bir o kadar daha çıkaramaz kasasından fenerbahçe.
Santos transferinden sonra kanat oyuncusu alınacağını sanmıyorum. Alınmak istenilse dahi Robben'in gelmesi imkansız. Şu saatten sonra transfer olursa, Edu'nun sözleşmesi dondurularak ya Lugano ile tekrar anlaşılır ya da yeni bir Brezilyalı stoper gelir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Andre Santos'u aldık Robben'i istemiyoruz![]()
Alışkanlık olmuş Mert. Başka bir ülkeden oyuncu gelebileceği hiç aklıma gelmedi. :}
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Son olarak Edu'nun yerine Lugano takıma dahil olacak.Ya da Edu kalacak onun yerine Türk bir stoper alınacak...Defansta büyük sorun var.Bekir-Bilica,Bilica-Önder,Önder-Bilica'yı denedi Daum...
Hiç bir 2 li yarar sağlamadı.Araya atılan toplar başımıza iş açabilir..
Bilica önder ve tekrardan önder bilica yı denemesi ilginc olmus![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Lugano kalır..Figer'in oyununa hicbir klüp gelmez..Dönüp dolasıp bize gelir..Edu'yu da göndeririz tamam iste..
![]()
R.I.P Tupac
Caner Erkin kadro dışı kalmış bizimkiler kapıp gelse ne iyi olur..![]()
Güiza nerede![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
6+2 nin kurbanı oldu![]()
Sunu +2 yapacaklarına 8 yapsalar ya kim yedek kalırsa sorun olacak![]()
R.I.P Tupac
Bunu beğendin.
Sport Club Corinthians Paulistahe rocks. so bad he left Corinthians before the end of the season. Corinthians lost 2 great skilled footballers.
8 saat önce ·
Bu adamlar ya beni gaza getirmeye çalışıyo yada bu oyuncu cidden çok iyi. Cristian hakkında sorular soruyorum hepside çok iyi müthiş oyuncu falan diyoCristian forması alıyorum bu sene
![]()
Şu an Maldonado Brezilya'ya gitse yine üst seviye bir oyuncu olarak lanse edilir. Çünkü Brezilya futbolu ile bizim futbolumuz arasında farklar var. Burada herşey fizik ve koşuya bakmaya başladı.Ama Brezilya'da öyle değil. Burada kontratak dediğimiz şey süratli oyuncuların driplingi ile sağlanırken orada kontratak 60 metrelik nokta paslarla sağlanıyor.Bunun gibi örnekleri çoğaltabiliriz.
Özetle Maldonado esasında kötü bir oyuncu değil. Uyum ve stil sorunu yaşadı ülkemizde.
Christian ise Maldonado'dan daha farklı. Hem tekniğiyle Brezilya Ligi'nde başarılı olması mümkün hem de fiziğiyle buraya uyum sağlaması mümkün...
Corinthians taraftarı Cristian'ı Santos'tan daha cok önemsiyor..Adam bize gelmeden basın toplantısında klüpten ayrıldıgı icin agladı..
2'si de basarılı olacak insallah..
R.I.P Tupac
http://www.turksportal.net/makale/fm/779-1/
FM2007 'de Santos incelemem de Maldonado'yu ben incelemiştim.Bundan sonra transfer edilmişti acaba benim bilgilerimin bir etkisi oldu mu Fenerbahçe'ye
Selman abinin de dediği gibi Maldonado geri döndüğünde yine krallar gibi karşılanıp takımının yıldızı olacaktır.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bazı uluslararası medya kuruluşlarında yer alan ve Türk basınına da yansıyan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Hollandalı futbolcu Arjen Robben ile ya da kulübü Real Madrid ile gerçekleşen, gerçekleşmesi planlanan bir transfer görüşmemiz söz konusu değildir.
Kamuoyuna duyurulur,
Saygılarımızla
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Dos Santos, Baroni ve Deivid imzaları attı24 Temmuz 2009 CumaFutbol Haberleri kategorisindeki haberleri görüntüle
Tüm haber kategorilerini görüntüle
Fenerbahçemizin yeni transferleri Andre Clarindo Dos Santos ve Cristian Oliveira Baroni ile sözleşme yenileyen oyuncumuz Deivid de Souza için, Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman'ın da hazır bulunduğu bir imza töreni düzenledi. Dos Santos ve Cristian Baroni ile 5'er yıllık yeni sözleşmeler imzalanırken, Deivid de Souza Kulübümüzle olan sözleşmesini 3 uzattı. Deivid, "Fenerbahçe'yle 3 yıl daha birlikte olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum" dedi. Dos Santos "Fenerbahçe ailesinin bir parçası olmaktan büyük gurur duyuyorum" derken, Baroni ise, "Fenerbahçe'de olmaktan, Dünyanın ve Avrupa'nın en büyük takımlarından birinde olmaktan, bu takımın bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" ifadelerini kullandı.
Detaylar az sonra….
Diego Lugano'nun yeniden Fenerbahçe ile anlaşacağı yönünde çıkan haberlerin aksine, İtalyan basını, Lazio'nun Uruguaylı savunma oyuncusunu kadrosuna katacağını belirtiyor.
Türk medyasında Uruguaylı futbolcu Diego Lugano'nun Fenerbahçe ile sözleşme yenileceğine dair haberler son günlerde bir hayli arttı, ancak İtalyan medyası aynı fikirde değil.
Fenerbahçe taraftarı, sarı-lacivertli kulübün Uruguaylı oyuncu Diego Lugano ile sözleşme yenilemesi konusunda henüz ümidini yitirmiş değil. Nitekim Lugano'nun 2 ay geçmiş olmasına karşın henüz bir kulüple anlaşamamış olması ibreyi yeniden sarı-lacivertlilere çevirmiş gibi görünüyor. Türk medyasında 28 yaşındak futbolcu ile yeniden anlaşma sağlandığı iddia edilse de, İtalya'dan gelen haberler farklı...
İtalyan gazetelerindeki haberler, Çek defans oyuncusu David Rozenhal'i Hamburg'a satmaya hazırlanan Lazio'nun Lugano transferini sonuçlandırmaya çok yaklaştığı yönünde...
Takım kampından ayrılarak Hamburg’la görüşmek üzere Almanya'ya giden Rozenhal'in pazarlık halinde olduğu belirtiliyor.
Gazetelerde, Lazio'nun teklif ettiği para ile Lugano'nun istediği miktar arasında 400 bin Euro’luk farkın olduğu, Roma kulübünün arayı kapatarak bu transferi sonuçlandıracağı öne sürülüyor.
Bu arada Diego Lugano'nun menajeri Juan Figger'in yardımcısı Cristian konuya olumlu ya da olumsuz olarak son noktayı koymak üzere salı günü İstanbul'a geliyor. Menajer Cristian'ın sarı-lacivertli yönetimle yapacağı görüşme sonrası durumun netlik kazanması bekleniyor.
Ntvspor
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Olmuş İso...
Cristian 16,Santos 27....
Josico'nun numarasını almıs yahu Cristian![]()
http://fenerbahce.org/futbola/detay....tCategoryID=17
http://fenerbahce.org/futbola/detay....tCategoryID=17
Edit Belli olmuş. Cristian 16 - Andre Santos 27 numara giyecek.
Andre Santos çok sempatik bir futbolcu, çok başarılı olacakmış gibime geliyor. Sürekli gülüyor, pozitif enerji saçıyor etrafa.
İki futbolcu da 5'er yıllık imzaladı. Çok uzun süreli mukaveleler bunlar. Demek ki yönetim ikisine de çok güveniyor. Yabancı transferinde pek 5 yıllık sözleşme yapmazdık bugüne dek.
Formalar yakışmış, umarım başarılı olurlar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Aykut Kocaman "törenden sonra sorun, Edu ve Lugano'nun durumuyla ilgili açıklama yapayım." demişti törende gelen bir soru üzerine. Umarım basın mensupları sormuşlardır Aykut Kocaman'a ve öğrenmişlerdir durumu, ama bakıyorum hiçbir basın kuruluşunda haberi geçmedi.
Last edited by eGowiCh : 24.Temmuz.2009 at 19:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Lig TV Edu'yu görüşülmek üzere İstanbul'a çağrıldığını alt yazı ile geçti...
Lugano'ya yeşil ışık!
Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erdikten sonra sarı lacivertli yönetimden 4 yıl için 16 milyon Euro isteyince anlaşamayan, Avrupa'da yaptığı görüşmelerde de bir netice alamayan Lugano'ya Aykut Kocaman mesaj gönderdi... Fenerbahçe Sportif Direktörü Kocaman, Lugano'nun sarı lacivertli kulübün teklifine yanaşması durumunda değerlendirilebileceğini ifade etti.
EDU ÇAĞRILDI
Bu arada sakatlığının tedavisini ülkesi Brezilya'da sürdüren savunma oyuncusu Edu Dracena, İstanbul'a davet edildi. Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman, Edu'nun gelecek hafta İstanbul'a davet edildiğini bildirdi. Edu'nun sakatlığının ve tedavi sürecinin geldiği nokta ile takıma tekrar katılabileceği zamanın, sarı lacivertli takımdaki geleceğinde belirleyici olması bekleniyor.
Kaynak: LİG TV
Yatmaz, izin vermezler![]()
(/s)
Yatarsa yedek kulübesinde yatar.İlk 11 i zor görür Mehmet T , Özer , Kazım gibi adamlarla yarışacak hepsinin şansı eşit.Çalışan kapar formayı.