Anket Sonuçlarını Görüntüle: Barcelona ve Valencia'yı deviren Dinarspor daha ne kadar ilerler ?

Voters
60. You may not vote on this poll
  • Yarı Finalde Elenir

14 23.33%
  • Final Oynar

14 23.33%
  • Kupayı Alır

32 53.33%
1 ile 30 arası toplam 1509 sonuç

Konu: Dinarspor artık Süper lig şampiyonluğunu istiyor!!! (Sezon no:07)

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Hocam interden 3den az yemede .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by cess41 View Post
    Yeni evlendiğimden ve bilgisayarımı yeni evime getirmediğimden bayadır foruma giremiyordum.Şirkette girdim foruma ve bir baktım ki Hocam yeni bir kariyer açmış,hemde alt ligden bir takımla.Alt ligden kariyer açınca makara bol oluyor Şirkette işi gücü bıraktım kaçak olarak kariyeri okudum bir çırpıda.Yine süpersin Hocam , başarılı olmana zaten alıştıkta , uzun soluklu kariyerlerini ve anlatımını özlemiştik.Başarılarının devamını dilerim Hocam.Fenere yaptığın tarifeleri Galatasaraya da yap Hocam,duygusallaşıyosun galiba Galatasaraya karşı
    Bu arada dikkatimi çekti , Karşıyakanın kalecisi Fevzi senin maçlarda aslan kesiliyor ya.

öncelikle hayırlı olsun diyelim allah bir yastıkta kocatsın bak ben 1 yılı aşkın senedir kocamaya başladım Kariyer güzel ve zevkli gidiyor..Maalesef Karşıyaka enteresan işler yapıyor bana karşı Fb-Gs yorum farkı tamamen duygusal

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Hocam interden 3den az yemede .
    sana inat yemicem len !!! inşallah
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

HOBAAAA!!!!!

Ve Dinarspor zoru başararak İnter deplasmanında 1 puan çıkardı.Sahaya defansif bir kadroyla orta alanda 3 tane savaşçıyla çıkan yeşil beyazlı ekip öne geçtiği maçtan 1-1'le ayrılarak üst tura çıktı. AZ ise Gladbach deplasmanında önce 0-1 öne geçti ama sonra 1-1 bitirdi....

Ve taraftara soruyoruz .... Dinarspor bu sezon UEFA Avrupa liginde ulaşabileceği son noktaya geldi mi yoksa daha da ileriye gidebilecek mi?

Avrupa liginde devam eden takımlar şunlar:

Liverpool
    Monaco
    Palermo
    Aston Villa
    Blackburn
    Braga
    Betis
    Bordeaux
    Juventus
    Kızılyıldız
    Zaragoza
    Rangers
    Schalke
    Austria Wien
    Hertha Berlin
    Bursaspor
    Atl. Madrid
    Twente
    Galatasaray
    Sparta Prag
    Deportivo
    Man. City
    İnter
    Dinarspor

Şampiyonlar liginden gelenler: (sanırım bunlarla 32'ye tamamlanacak...yeni sistemi tam bilmiyorum ama ilk 2 ler 24 takım yaptı... )

Roma
    Partizan
    Kobenhavn
    Dortmund
    Benfica
    Shakhtar
    Marseille
    Olympiakos

Favoriniz kim? lütfen en fazla 3 takım yazınız... Ben favorierimi kırmızı ile yazdım

(şimdilik bu kadar... soruya yorumlarınızı bekliyorum görüşmek üzere... )

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by nannar View Post

Gruplardaki bu maçı hatırlatırım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Süpersin hocam. Aşkımdan uyuyamadım bilgisayarı açıp senin kariyere baktım sonra Hocam boşver ligi sen Daum'un tersini düşün,bizim için ilk hedef Avrupa ,zaten çıkmışız da çeyrek finale , Inter'i sahanda yendin mi yine deplasmandan surpriz sonuçla dönersin gruplardaki gibi, yarı finaldeyiz %51
    Git yat abi Allahını seversen Gece gece bize uyma sen ! Bizim hanımın uykusu ağır diye ben takır tukur yazıyorum sen evliysen tuşlara yavaş bas ! Valla İnter'i gözüm kesmiyor yaww Ama tabiki de futbol 11'e 11 oynanıyor... Elimizden geleni yapacagız fakat 2 maçta 10 gol yeme ihtimalim de göz ardı edilmesin lütfen
    Last edited by nannar : 26.Temmuz.2009 at 07:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by nannar View Post
    öncelikle hayırlı olsun diyelim allah bir yastıkta kocatsın bak ben 1 yılı aşkın senedir kocamaya başladım Kariyer güzel ve zevkli gidiyor..Maalesef Karşıyaka enteresan işler yapıyor bana karşı Fb-Gs yorum farkı tamamen duygusal
    Teşekkür ederim.Hocam ben 1 ayda kocamaya başladım Bu arada Hocam yenge kızmıyo mu ya bu kafar FM oynamaya.Ya çok taşfırınsın ya da 1 senede eskidin,Yende bıraktı seni kendi haline , baktı başa çıkamıyor FM sevgisiyle

Mesaj Yetkileri