Hem sevindim hem üzüldüm.
1-Barça çok iyi transfer yaptı.Geleceği çok parlak.
2- FM 2010'da Keirrison transferi yattı![]()
Hem sevindim hem üzüldüm.
1-Barça çok iyi transfer yaptı.Geleceği çok parlak.
2- FM 2010'da Keirrison transferi yattı![]()
Avrupa sahnesine çıkması gereken bir oyuncuydu. Çok iyi transfer.
Bojan-İbrahimovic-Henry duruken nasıl forma bulabilecek merak ediyorum..
Barca yine süpürür La Ligayı.
Keirrison Güzel Oldu Barça Bu Senede Garanti Şampiyon
Guardiola ilk sene istemezse Benfica veya Porto'ya kiralanabilirmiş.
(/s)
Nonda yerine belki Rijkaard bişeler yaparda getirir![]()
bojandan daha yetenekli bence kiralamazlar henry ibra messi üçlüsünün ilk yedegi olur
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
göndermelerine gerek yok 5 aday var 3ü oynucak
Keirrison, FM 2009'da ki gibi bir profile sahip ise Barça mükemmel bir transfer yaptı. Geleceğin forvetini şimdiden transfer etti. Barça sisteminde de oynayabilecek kapasitede.
Football Manager ile ünlenmiş bir futbolcu daha. Tıpkı Freddy Adu gibi. Artık FM'nin transfer piyasasına etkisi oldukça hissedilmeye başlandı. Başarılı olur umarım.
keirrison gerçekte kaliteli olduğu için oyuna kaliteli yansıtılmıştır. ben buna inanıyorum. diğer genç oyuncular için de geçerli.
hayırlı olsun barca'ya, süper yetenek hakikaten.
Keirrison 2 sezondur liginde gol krallığı yarışında üst sıralarda yer alıyor. Guardiola'nın onu Fm'den bulmadığı kesin.
Barca çok akıllı hamlelrer yapıyor bence yine favori
Barca süper transferler yapıyor Transfer politikası diye buna denir![]()
İspanyol ekibinin başkanı, bu yaz takıma başka takviye yapmayacaklarını belirtti.
Sevilla Başkanı Jose Maria del Nido, Espanyol'dan Sergio Sanchez'i kadrolarına katarak transfere son noktayı koyduklarını ifade etti.
Sevilla'yla 4 senelik anlaşmaya varan Sanchez'in, İspanyol ekibine ne kadara mâl olduğu henüz açıklanmadı. Ayrıca, Fildişi Sahilli savunma oyuncusu Didier Zokora da Sevilla'nın son transferleri arasında yer alıyor.
Marca'nın haberine göre, Sevilla'nın teknik direktörü Manolo Jimenez, takıma yapılan takviyelerin yeterli olduğunu düşünüyor.
Del Nido, "Bizim için transfer dönemi sona erdi. Başka transferler yapabileceğimiz konuşuluyor. Ancak hocamız Jimenez, yapılan takviyeleirn yeterli olduğunu düşünüyor" dedi.
"Fred'e teklif vermedik"
Başkan, bu açıklamalarıyla, Lyon'dan Fred'i alacakları spekülasyonlarına "Fred için bir teklif vermedik. Kadromuzun, dünyaca ünlü yıldızlardan kurulu olduğunu düşünüyoruz. Başarılı olacağımıza inanıyorum" diyerek son verdi.
Bojan-Keirrison
Gelecek için forvet emin ellerde..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bari birileri Lewandowskiyi alsında FM 2010da alacak forvet kalmasın.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
bişi sorcam gercekte marquinhos neden hiç ortalıkta yok???
Madrid Grenaro ile anlaştı !
İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Real Madrid, 2 sene önce ezeli rakibi Getafe'ye verdiği orta saha oyuncusu Esteban Granero ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Real Madrid'in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Real Madrid'in genç oyuncular programında yetişen 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun 4 milyon avroya kadroya kazandırıldığı belirtildi.
Esteban Granero, eflatun-beyazlı kulübün bu sezonki 5. transferi olurken, 22 yaşındaki futbolcunun dün akşam yapılan antrenmana yeni takım arkadaşlarıyla katıldığı bildirildi.
İspanyol radyosuna konuşan Granero, ''Getafe'de geçirdiğim iki yıl benim için çok iyi oldu. Kendimi gerçekten hazır hissediyorum. Bu benim için çok iyi bir şans, Bu şansı kullanıp, takım içindeki yerimi sağlamlaştırmalıyım, denemeliyim. Bunu yapabileceğimi düşünüyorum'' dedi.
Kaynak: AA
Sanırım şampiyonlar ligindeki kayıt şartını doldurmak için aldılar..
Müthiş bir transfer Barca adına.İyi işler yapcaktır İspanya'da Keirrison..
Villarreal'e çok yararlı olacaktır Nilmar . . .
İspanyol ekibi Mallorca, gelecek sezona flaş isimleri transfer ederek girmeyi planlıyor.
Mallorca'nın, Luis Figo ve Juan Roman Riquelme'ye teklif götürmeye hazırlandığı iddia ediliyor. Sport'ta yer alan habere göre, geçtiğimiz pazartesi günü Mallorca'nın hisselerinin çoğunluğunu eline geçiren Carlos Gonzalez'in sürpriz planları var.
Gonzalez'in ilk hedefinin Mayıs ayında futbolu bıraktığını açıklayan Figo olduğu iddia ediliyor. Portekizli efsane futbolcunun sahalara geri dönmesi konusunda önemli adımlar atıldığı, ancak para konusunda anlaşmazlıkların sürdüğü belirtiliyor. Yıldız futbolcunun Mallorca'dan yıllık 5 milyon avro istediği ancak kulübün 3.5 milyon avro teklif ettiği söyleniyor.
Diğer bir bomba transferin ise Juan Roman Riquelme olacağı iddia ediliyor. Boca Juniors ile Almanya'da katılacakları tur esnasında temasa geçileceği ve yıldız futbolcunun La Liga'ya geri dönmesi konusunda ikna edilmeye çalışılacağı belirtiliyor.