deplasmanda 4-4-1-1 taktiği bize galibiyetler getirmeye devam ediyor.Açıkçası hiç save almadan oynarsam sinir krizi geçiririm sanıyodum fakat herşey tahmin ettiğimden daha iyi gidiyor şu an .. umarım böyle devam eder =D
Beşiktaş ile devam etmeliyim
Artık başka bir takıma geçmenin zamanı geldi
Kariyeri tamamen sonlandırmalıyım
deplasmanda 4-4-1-1 taktiği bize galibiyetler getirmeye devam ediyor.Açıkçası hiç save almadan oynarsam sinir krizi geçiririm sanıyodum fakat herşey tahmin ettiğimden daha iyi gidiyor şu an .. umarım böyle devam eder =D
kocaelispor 1 - beşiktaş 2
beşiktaş 4 - antalyaspor 1
site şu an hata verdiği için resimleri henüz yükleyemedim.Allah nazardan saklasın sezona hiç bi takımla bu kadar iyi başlamamıştım
bu forum uğurlu geldi![]()
Başarılar Diliyorum
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Abi nasıl yani save alıyordun..Oyunu kaydetip kaybedersen cıkıp tekrar mı giriyordun![]()
R.I.P Tupac
evet kardeşim ya daha önceki oyunlarımda bıkkınlık gelmişti saçma sapan skorlardan..mesela kendi evimde 17. sıradaki takımla oynuyorum , form durumum güzel ligde liderim .. adamlar 2 tane 30 metreden şut atıp 2-0 maçı kazanıyolardı..üstüne en iyi 2 topçum sakatlanıyodu bende bunlardan sıkıldığım için önceden save alıyordum..fakat bu paylaştığım kariyerde ilk defa hiç save almadan oynamayı deniyorum..hayret henüz saçma sapan şeyler olmadı
![]()
ilk puanımızı trabzonspor deplasmanında kaydettik..gayet ortada bir maç oldu , 89. dakikada rüştü az daha bize mağlubiyete patlayacak bir hata yaptı fakat karşı karşıya pozisyonu kurtardı ve puanları bölüştük
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
uefa'da normal şartlarda çıkabileceğimiz bir gruba düştük..umarım bi talihsizlik yaşamayız.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
türkiye kupası grubumuz oldukça güzel
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet genel bi durum değerlendirmesi yapalım artık..
Sezona son derece etkili ve formda başladık..hazırlık maçlarında tutuk olan oyuncularım , antreman programımı ve koçlarımı da tamamlamamla birlikte yavaş yavaş takımın yükünü çekmeye başladılar..
transferlerimizden erkan asistleriyle yükselişe geçerken , deschact savunmanın solundaki boşluğu son derece etkili biçimde doldurdu..brezilyadan kiraladığım forvet hat-trick yaptıktan sonra 3 haftalık bir sakatlık yaşadı fakat kumaşının kaliteli olduğu çok belli..sezon boyunca ligde en az 20 gol bekliyorum bu futbolcudan , özellikle inönüde çok etkili olacaktır tahminimce..
şu an önümde çok zorlu bi fikstür var , en az kayıpla atlatıp ligde ilk 3 içinde kalmaya çalışacağım.
Last edited by erebosss : 25.Temmuz.2009 at 03:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
işte bir fm klasiği daha =)
denizlispor tek atakta bizden puan çalmayı başardı..genel olarak oynadığımız oyundan son derece memnunum
![]()
Sürekli başına gelmiyorsa problem yok..Kariyer güzel gidiyor, bol şanslar..
Ben FM'yi aldığım gün kariyer yazmaya başladımVe heralde forumdandır hiç başıma saçma sapan şeyler gelmedi
![]()
Last edited by erebosss : 25.Temmuz.2009 at 04:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
avrupa maçları çok iyi gidio abi..devamını bekleriz..
valla kardeşim gerçekten avrupa maçlarında delgado çoştu takımı aldı götürdü..
fakat bu udinese maçında 2-1 yaptıktan sonra takımı kontra atak oynatmak istedim..az daha gidiyodu maç son 3-4 dakka udinese dünyaları kaçırdı![]()
işte o son 3-4 dk'da çArşı devreye girmiştir heralde..
ahahahaha evet çarşı mağlubiyete karşı !!!
önümüzdeki sezon kombine satışları 15-16 bin olmazsa yandık , klüpte zaten para yok
inşallah sivas zapo'yu alır![]()
abi bekleme 15-16 bin kombine..para yok pul yok
kardeşim valla içerde 10 numara top oynuyor takım , taraftar üstüne düşeni yapsın kombine alsın
bak 16 yaşında velet fener maçında gol attı
![]()
işte beklenen zafer...![]()
yaa sen olayı bi bilsen
maçı deplasmanda sandım 4-4-1-1 çıktım fener gol atınca bi baktım maç inönüde
delgado penaltı falan kaçırdı , kırmızı gördü yeni transfer
maçı nası aldım hiç bilmiorum![]()
iyi kurtarmşısın abi yine ..bi de 3 tane atmışsın ..
valla arkasından cimbom maçını da kazansam süper olcaktı..meira 2. dk'da kırmızı gördü , hoca gitti baros'u çıkardı
ne yaptıysam bi türlü gol atamadık 0-0 kitlendi kaldı maç
olsun 2 derbide 4 puan iyidir
![]()
allaha şükür abi..devamı gelir..
sağol kardeşim valla bu kadar güzel bi ortam beklemiyodum bu sitede...fm oynarken canımı sıkan en büyük şey kendi kendime takılıyo olmaktı , bundan sonra hakkaten daha da zevkli hale gelecek fm benim için =)
bu arada isteyen arkadaşlar olursa ortak kariyer yapmayı da düşünüyorum ağustos 15 gibi başlarız , 3 kişi olursak çok güzel olur , lig farketmez benim için uyum sorunu çıkarmam![]()
ortak kariyer olabilir abi.. =) 15 ağustosa daha var..o günleri bi görelim hayırlısıyla
uefa'da grupta yerimizi sağlama aldık bu çok kıymetli puanla
![]()
Başarılar...Genel Olarak Gidişat İyi Umarım Nazar Değmez![]()
Güzel Maç Olmuş Kardeş Devamını Bekliyoruzz....
bi hediyede bana gönder abi kıskandım bak :P
bursa deplasmana gidiyorum kardeşim , sana daha güzel hediye olamaz sanırım
inşallah takla atmayız
ilk defa fm serilerinde böyle doğru düzgün bi sezon başlangıcı yaşıyorum
inşallah nazar değmez
![]()