Quote Originally Posted by crane1994 View Post
abi söylemeyi unuttum fotğrafta çok cix çıkmışsın ha
Kardeşim o benim fotoğrafım değil.. Yine de sağol yorum için..
Quote Originally Posted by masawut View Post
Kariyerinde başarılar. Hikaye güzelmiş devamını bekliyorum
Quote Originally Posted by skinclub View Post
Başarılar Oğuz Abi...
Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
Başarılar takipteyim
Teşekkürler arkadaşlar..Geliyor yeni ss'ler

Bölüm IV

Gece otel odasında uçak biletimi almak için internette dolaşırken ajanslara düşen haber dikkatimi çekti.Sicalya adasında ki çatışmalarda Provenzano'nun iş yerlerinin tek tek basıldığı ve dükkanlarının yerle bir olduğu haberiydi.Bunu kimin yapmış olabilceğini düşünürken Hakan aradı, halletmem gereken işler vardı Sicilya'da dedi ve kahkahayı bastı.Beni yarın sabah otelden alacağını ve Ennio Tardini stadının toplantı salonunda başkan Ghirardi ile görüştüreceğini söyledi.

Sabah Tardini stadına doğru yol alırken Hakan'da dillenmeye başladı.. İtalya'da Türklerin yavaş yavaş söz sahibi olduğunu ve artık eğilim bu ülkeye kaydığından bahsetti.Ve parayı en hızle şekilde değerlendirme yolu da futbol diye ekleyerek sırıttı. İlerde kulüpte başkan olmak istediğini ancak bunun için biraz erken olduğundan bahsetti. Kulüp binasına vardığımızda başkan Tommaso Ghirardi kapıdaydı.Kulüp ve tesisleri gezdikten sonra kulüp için planlardan ve güzel günlere dönme isteğinden bahsetti.Başkan'ın ikna kabiliyeti beni etkilemişti ve Parma kentinde kalmaya karar vermiştim..

Tommaso Ghirardi

Oyun Hakkında Bilgi:Oyun 4 lig üzerine kurulmuş olup (İngiltere, İspanya, Türkiye ve İtalya) database boyutu büyük olarak işaretlenmiştir.Hikayedeki para akışını sağlamak için başkan Sugar Daddy özelliği eklenmiştir.