çağrı benim ortasahayı yazmışsındediği gibi dm-zuculini mc/amc Skjelbred ikiside müthiş oyuncular. hatta ben yanlarına Nuri Şahin'i de koydum yeme de yanında yat
benimde tavsiyelerim ortalama bi takımsanız defansınıza Cristian Suarez. 1.79 boyunda bi defans oyuncusu olmasına rağmen müthiş oynuyor, hava topu bırakmıyor kolay kolay
ikincisi Diego Calderon sol tarafı komple kullanabilir, ben sol bek olarak kullanıyorum.
sağ bek için Ahmed El Mohammedydefans ortaya bir tavsiyemde, rakip takımların korkusu olsun, kornerden bolca gol atsın diyenler için genç ve 'kule' gibi bi defans...Milicic! Partizan'dan almıştım.
diğer tavsiyelerim de...Alex(Internacional), Anton Putsilo(BATE'ydi galiba), Andre Russotto(sözleşmesi biter ilk sezon, takip edin bedava kapın
)

dediği gibi dm-zuculini mc/amc Skjelbred ikiside müthiş oyuncular. hatta ben yanlarına Nuri Şahin'i de koydum yeme de yanında yat
defans ortaya bir tavsiyemde, rakip takımların korkusu olsun, kornerden bolca gol atsın diyenler için genç ve 'kule' gibi bi defans...Milicic! Partizan'dan almıştım.
), Andre Russotto(sözleşmesi biter ilk sezon, takip edin bedava kapın
Alıntılı Yanıtla