1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Kanarya transfere dünyaları verdi

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yine fazla değil mi Anıl?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Yine fazla değil mi Anıl?
    İsmail'in bonservisi transfer forumunda da baya tartışıldı.Hep bu yorumu yineledim.Bu yorumu yaparken fiyatı belli değildi daha;

Diyelimki İsmail'e 10 millyon € vermişiz.Benim için hiç mi hiç sorun yok.Vedat Okyar'ın dediği gibi "ben kulübün muhasebecisi değilim,futbolcu iyi mi ona bakarım".İsmail geçen sezonun tartışmasız en iyi çıkış yapan gençlerinin başında geliyor.Ve bu oyuncu Türkiye'de ve dünyada kanayan yara olan sol bekte oynuyor.Bizim futbolu bıraksın diye yırtındığımız adam milli takımda banko oynuyor.Bu derece eksiğimiz var bölgede.Hakan Balta'dan başka adam sayamıyoruz.Oda hücumda zayıf olduğu halde.Artı benim sol bekim yıllardır adam gibi bir futbolcu görmemiş.Yani en çok ihtiyacım olan bölge için alıyorum bu oyuncuyu.Ve bu oyuncu 1989 doğumlu henüz.Biz zaten nasıl bir yetenek olduğunu izleyip görüyoruz,ama Hocaların söyledikleri;

Arif Erdem Four Four Two dergisinde tüm zamanların en iyi 11'ine sol beke İsmail'i koymuştur...

Nurullah Sağlam; " üstüne basarak söylüyorum,Beşiktaş İsmail için basamak olur.Avrupa'ya gidebilecek ender Türk futbolcularındandır"

Yusuf içinde neler söylendi,Ernst içinde neler söylendi,Holosko içinde.Ama sonuç ortada...

Ben İsmail'e güveniyorum.Yakın zamanda milli takımın sol bekini alacaktır...

Futbolcu oynamadığı sürece fazla diyemeyiz.Oynayıp katkısını gördükten sonra fazla ve ya az bile yorumunu yapabilir...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    serdar kurtuluş nerede şu an benim bildiğim ayrıldı??
    Antep aldı Serdar'ı,bonservisiyle...
    Last edited by anilton : 26.Temmuz.2009 at 18:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by anilton View Post

Antep aldı Serdar'ı,bonservisiyle...

hmm eğer bonservisine ekstra para ödenmeden alındıysa bu demektir ki ismail= 5,5 milyon avro+ serdar kurtuluş. kaldı ki bedavaya bonservisini verecek kadar istenmeyen bir adam değil sanıyorum serdar kurtuluş..

Mesaj Yetkileri