Beşiktaş tarafında skinclub
Galatasaray tarafında CaD0
Bakalım İstanbul'u kim fethedecek.. Beşiktaş mı yoksa Galatasaray mı?
Beşiktaş tarafında skinclub
Galatasaray tarafında CaD0
Bakalım İstanbul'u kim fethedecek.. Beşiktaş mı yoksa Galatasaray mı?
istanbulu fetheden etti. bence siz viyana kapılarına dayanın![]()
Başarılar İkinizede Favorim Nedim
başarılar ikinizide favorim beşiktaş
başarılar... 2kupaya talibiz ...3 fazla olur Türkiye buna hazır deil
İnşl. uzun sürer başarılar.
CaD0 bu kaçıncı ortak kariyer? umarım bunda ilk yılı bitirebilirsiniz..
başarılar favorim galatasaray
her iki takıma da başarılar
Basın Toplantısı
Öncelikle Galatasaray'a geldiğim için çok mutluyum bunu belirteyim.. Açıkçası benim hayalimdeki takım Galatasaray'dı ve şu anda Galatasaray'ı çalıştırıyorum.. Takımımdan çok memnunum onu söylemek gerekir.. Gerçekten iyi bi kadromuz var. Tabi ki takımımızın büyük olması benim için bi baskı oluşturuyor. Fakat ben bu baskının altından kalkabilirim. Aynı zamanda benimle beraber Beşiktaş kulübünün başına getirilen Nedim Atalay'a da üstünlük kurabilirim. Tabi ki biliyorum siz transferi merak ediyorsunuz.. Hemen ona da değineyim.. Takımda büyük değişiklikler olacak.. Faydası olmayan bütün futbolcuları göndereceğiz.. Bize yarar sağlayacakları takımda tutacağız. Gençlere yönelip geleceği kurtarmak öncelikli hedefimiz.. Tabi bunu yaparken hedeflerimizden de uzaklaşmamamız gerekiyor. Bu sene 3 kupa hedefimiz var.. Öncelikle Süper Kupa sonra Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Lig.. Bunların haricinde Şampiyonlar Ligi'nde gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz..
Basarılar ikinize de. Galatasaray daha basarılı olur gibi oyuncu kalitesindenTabiki gönlüm Fenerbahceden yana
![]()
TariboWest
beşiktaş'ı bitirdin hemen hocamayıp oluo :P
İkinizede basarılar..Favorim yok ama uzun soluklu olmasını dilerim.
R.I.P Tupac
Başarılar favorim tabiki Galatasaray![]()
Basarilar. Umarim uzun soluklu olur.
Başarılar dilierim ikinizede.Zevkli ve çekişmeli bir kariyer olur umarım.
arkadaslar öncelikle merhaba sitede yeniyim aranıza alırsanız sevinirm =)
Favorim gs =) aslan kanatlanır ins. =) =) =)
Teşekkürler Buğra
Sağol Kardeşim
Evet 2 kupaya talibiz,3.de de nereye gidebilirsek artıkın
Yüzünü kara çıkartmayacağım OğuzCum![]()
Bizde sahada bitireceğiz işi sen merak etme kardeşim...
Hazırlık Kampımız
Maçları asistana oynattım o da batırmış olsun.. Biz önümüze bakıyoruz.
Transferler
Müthiş transferler yaptık.. Bi tek Parejo'nun yerine Dzagoev'i alacaktık Ayhan'ı yollayamadığımız için alamadık.. Olsun..
Kadromuz
Hazırlık Kampı
Maçlarımızı Baş Antrenörümüz Tayfur Havutçu'ya oynattırdım,sonuçlar bu şekilde...
Transfer Dosyamız
Cisse ve Delgado'yu elden çıkardıktan sonra transfer yapmaya devam edeceğim (Delgado Gökhan Zan'ı sattığım için kızdı ve Transfer Listesine koyulmasını istedi)
Kadromuz (Şimdilik Oluşan Kadro)
Cimbomun transferler daha iyi gibi.Ama BJK'da nokta transfer yapmış.
başarılar her ikinizede umarım uzun soluklu bir kariyer olur gönlüm galatasarayamızdan yana
galatasarayın kadro daha iyi gibi..Basarılar ikinizede..
R.I.P Tupac
Parejo'yu düzenli ilk 11 oynattığın takdirde seni pişman etmeyecektir,çok güzel transferler yapmışsın Cad0.
Beşiktaş'ın Eboue transferi nokta transfer olmuş.O bölgeye alınabilecek en iyi oyunculardan.
Galatasaray çok iyi Beşiktaş nokta transfer yapmış özellikle Parejo dan çok şey bekliyoruz
Beşiktaş siler süpürür :P GS nin transfleri daha iyi ama Beşiktaşdan daha güzel transfer haberleri duyucaz gibi geilo![]()
Baros u oynat gol kralı yap ben bi türlü yapamadım![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Rakibimiz Panathinaikos
Oluşan Son Personel Kadromuz
Ve Son Transferimiz Razvan Ochirosii
Kendisi 2009'da devre arasında takımımıza katılacaktır..