1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: Ankaraspor A.Ş.

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

su an kaç bilmiyorum ama 16 alacak diye bekliyorum dribbling 18 teknik 17 olur herhal
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    su an kaç bilmiyorum ama 16 alacak diye bekliyorum dribbling 18 teknik 17 olur herhal

dribbling 18 ??? arda nın bile 17 napıyoruz sakin beyler ya teknik normal drribbling de maksimum 16 olabilir zaten flair i var arda ile eşit yaptınız adamı be

arda dünyada çok üst düzey tekniğe sahip elit oyunculardan biri. özer daha bu seviyeye ulaşmadı 18 dribbling çok abartı olur.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    dribbling 18 ??? arda nın bile 17 napıyoruz sakin beyler ya teknik normal drribbling de maksimum 16 olabilir zaten flair i var arda ile eşit yaptınız adamı be

arda dünyada çok üst düzey tekniğe sahip elit oyunculardan biri. özer daha bu seviyeye ulaşmadı 18 dribbling çok abartı olur.
    Teknik değil yalnız bu, hızı ile yapar, çevikliği ile yapar ama bir şekilde yapar.Topa hakim olarak yapıyorsa vermeniz lazım, yoksa yapay zeka topu kullanmadan geçmesini sağlamaya çalışır.Teknik dribbling dışında taktik dribbling de vardır.O kadar izlemediğim için 18 konusunda da pek yorum yapamıyorum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Teknik değil yalnız bu, hızı ile yapar, çevikliği ile yapar ama bir şekilde yapar.Topa hakim olarak yapıyorsa vermeniz lazım, yoksa yapay zeka topu kullanmadan geçmesini sağlamaya çalışır.Teknik dribbling dışında taktik dribbling de vardır.O kadar izlemediğim için 18 konusunda da pek yorum yapamıyorum.
    mesajınızı yeni gördüm.

valla yorumlarınızda kelimeler ve cümleler birbinden çok kopuk, anlamak bağlantı kurmak zor oluyor. tanımlar çok karışıyor, havada kalıyor gibi. buna biraz daha dikkat etseniz sanırım daha iyi olacak.

kesinlikle ne dediğinizi tam olarak anlamadım ama şunu söyleyebilirim özer in tekniği 17. yani çok üst düzey bir tekniği var. flair i da keza öyle, 17 puan. fiziksel özellikleri de gelişmeye açık, şimdilik iyi düzeyde. (hep 13-14 civarları). dribbling da 15. 16 yapılabilir bence. yani özer gerek fizik özellikleriyle gerekse teknik özellikleriyle gerçeği yeterli olarak yansıtıyor, diyebiliriz. ha bir de first touch ne denli yeterli bilmiyorum ama şu anda 12. mental olarak biraz düzeltme yapılabilir zira taktik özellikleri iyi değil fazla. decisions, off the ball anticipation özellikleri artırılabilir.

Mesaj Yetkileri