Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 213 sonuç

Konu: Anderlecht-Sivasspor Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu 1.Maçı

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Fatih Terim ile alakası yok yazdıklarımın sadece Fatih Terim'in mirasçısı gibi görüyor kendisini...
    Bi de Alican hiç bir insan kendisine bu derece güvenmemeli...İş kupa bırakmamak da bitmiyor...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Yanlız Petkoviç'in bu hatalarını göründe bizim şampiyonlar ligi ön elemesinde D.Kiev ile oynadığımız maç geldi gözümün önüne yine hüsranla biten bir maç yine kalede Petkoviç ve yine hataları..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Dün akşam Bülent Uygun sınıfta kaldı. Kim ne derse desin. Mbamba gibi adam ne arıyo Ortasahada. İbrahim koysana defansın önüne. Mademki tek forvet arkasında 1 oyuncu olacak Cihan Yılmaz gibi adamın varken Onur Tuncer ne iş yapar orda. Abdurrahman bağırmayı bırak anırıyo artık ben oynayamıyorum diye. Sen inatla onu oynatıyosun. Uğur Kavuk denen adamın var, bence Abdurrahmandan 100 kat daha iyi oyuncu. Alan savunmasıyla oynanırmı Avrupa'da. Hele Anderlecht gibi topu havaya hiç kaldırmayan hep yerden oynayan takımlara karşı.

Dün Buğra'yla konuşurkende söyledim Boussafa'yı kilitlerse Sivas gol yemez diye. Bakıyorum Boussafa sağa gidiyo sola gidiyo hiç basan yok. Petkovic bizim ligde izlediğimiz kalecimiydi yoksa evrimmi geçirdi. Hazırlık maçlarında sadece 1 maçta kullandı sanırım onu Akın oynadı bütün maçlarda madem Petkovic oynamadı ön elemede kalede Akın olacak.

Daha yazacak çok şey var ama ben şişirme takım - büyükler kötü diye böylelerdi yorumlarına katılmam. Adamlar 2 senedir takır takır top oynuyo.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Sahaya futbolun güzelliklerini yantısmaya çalışan ve her maç Andolu insanının dualarını alan takıma yakıştıramadım.Yurt dışında işler güzellikle olmuyormuş demekki.Dualar da az gelince sonuç kaçınılmaz oldu..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kaan Baytur View Post

Ben Sivasspor'un bu turdan eleneceği için memnunum, kaldı ki gruplara gitse bile ülke puanı diye birşey var. Averaj takımı olmasından çok şimdiden elenmesi benim kişisel görüşüme göre daha mantıklı. Belki gruplara kalsa belli bir maddi kaynak sağlanacak ama ülke puanı mı Sivas'a kaynak mı sorusunun cevabı bana göre ülke puanı olur.
    Sivas bu turda elenirse hiç puan alamadan elenecek.Fakat ŞL'de gruplara kalsaydı oraya gidene kadar eleyeceği takımlardan puanlar toplayacaktı.

Diğer yorumlarına katılıyorum.Barcelona-Manu çıksa 10 bile yerdi bu takım.O bakımdan şanslıyız.Dünkü sonuç utanç vericiydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bed'duamı ettık ne ettık Petkoviç sağolsun yedi bitirdi bizi yav..

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Bu maçtan sonra ben Sivas'ın durumunu hiç iyi görmüyorum ligde de artık şampiyonluğa falan oynayacaklarını sanmıyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sivas elendiği takdirde direk evine mi dönecek yoksa Avrupa Ligi'nde mi devam edecek? Net bir bilgi yok mu?

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Avrupa Ligi'nde play-off oynayacak..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Doğrusu Şoktayım Açıkçası Böyle Biteceğini Tahmin Etmedim
    Önce Anderlecht
    Müthiş Başladılar Maça Çok İyi Oynadılar 5 Pas Yaptırmadılar Bize Golleri Bulup Stres Yapmamak İstediler Ve Nitekim 12.Oyuncuları Petkovic Sayesinde Buldular
    Suç Sade Petkovicdede Değil Ama Gerçekten Ben Bu Kadar Kötü Maçını İzlemedim Petkovicin
    İlk Yarıda 3-0 Bulduktan Sonra İstekleri Hiç Gitmedi 2 Gol Daha Buldular 2.Yarıda
    Nitekim 5-0 Kazandılar Kendilerini Kutluyorum
    GeleliM Bizim Takıma
    Kalede Petkovic Hayatının En Rezil Maçını Oynadı Takımın Kötü Olduğu Bir Maçta Ondan Çok İyi Performans Beklerdim
    Savunmamız İnanılmaz Pozizyon Hataları Yaptı Gerek Boussafa Gerek Chantelle Gerekse Diğer Gollerde Savunma Kalecimizin Bu Kadar Kötü Olması Rakibe Farkı Getirdi
    Ortasahadaki Üçlümüzde Ne Hücuma Yeterince Destek Verdi Nede Savunma Görevlerini Yapabildiler 5 Pas Yapamadılar Ya
    Burada Sezerin Önemini Anladım Gerçekten
    Kanatlarda Musa Erman Onlarda İstedikleri Topları Alamadılar Ve Savunmayada Yardıma Gelmedikleri İçin Rakip İstediği Gibi At Oynattı
    Forvette Ne Ersen Nede Kamanan Rakibin O Boğan Savunmasında Etkili Olamadı
    Buradada Mehmet Yıldız#9#un Önemini Anladım Gerçekten Sırtı Dönük Top Alan Rakip Savunmaya Tabir Yerindeyse Döve Döve Bozan Ve Araya Kaçırdığı Arkadaşlarıyla Gol Şansları Yaratıyordu UmarıM Bir Önce Mehmetimizi Sahada Görürüz
    Maçın Hakemi İlede Birkaç Şey Söylemek İstiyorum 5-0lık Maçta Hakem Eleştirilmez Belki Ama Faullerde Anderlechte Biraz Ayrıcalık Verdi
    Hele Yardımcının Bazı Ofsaytlarda Çok Büyük Hatası Vardı
    Dün Türk Futbolunun En Kötü Geçenlerinden Biriydi Belki En Kötüsü Değildi Ama En Kötülerinden Biriydi Umarım Türk Takımları Bir Daha Böyle Bir Gece Yaşamaz
    Bülent Uygunun Gözümdeki Değeri 100 Kat Daha Arttı Seni Çok Seviyoruz Be Hocam Tüm Sorumluluğu Üstüne Almasıyla Gerçekten Ona Olan Hayranlığım 100 Kat Daha Arttı
    Bu Takım İyi Gündede Kötü Gündede Bizim Takımımızdır Rövanş Maçına Gideceğim Sesim Kısılana Kadar Destekleyeceğim Takımımı
    Umarım Rövanşta Bu Kadar Kötü Olmayız

Geçen seneki sistemle oynamadı gibi geldi bana. Erman çok etkisizdi. Ersen'in çıkmaması gerekirdi. Sola Kamanan geçmeliydi. Uğur Kavuk daha çok defansif bir oyuncu. Onun girişi zaten işlemeyen kanadı daha da batırdı.
    İlk golden önce de 2 tane pozisyon harcadılar. 5 olmasın diye dua ediyordum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    +

Maçın hakemi gerçekten çok iyiydi. Taraftar baskısından etkilenmedi. Muallaktan kalan pozisyonlarda da tercih hakkını dengeli dağıttı.(En azından bana öyle geldi.)
    Last edited by Hugo : 29.Temmuz.2009 at 15:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Buğra kardeşim dedim sana dimi maçtan önce...

Burası Avrupa arenası,canlı onlarca yüzlerce kez izlediğin adamlar birden bambaşka oluyorlar.Pas yapamaz,adam tutamaz hale geliyorlar...

İkinci bir etkende dediğim gibi kenetlenmiş,birbirine alışmış bir takımı bozması Bülent Uygun'un.İki üç oyuncu gönderirsin daha iyilerini alırsın tamam ama sen Bilica,Tum,Sylla,Balili,Diallo gibi takımın kilit adamlarını gönderirsen olacağı bu...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Evet yani takımın yarısı gitmiş nerdeyse.Tum'u yollayıp Ersen Martin'i almak da pek doğru değil bence.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Açıkcası Anıl Abi Bilica Olsada Biz Bu Golleri Yerdik Çünkü Savunmada Aşırı Yerleşim Hataları Vardı
    Ben Bu Saydıklarının İçinden Sylla İle Bilicaya Üzüldüm
    Çünkü Tumun Yerine Ersen Geldi Balili Desen Zaten Geçen Sene 2.Yarı Yedek Bekledi Diallo Zaten Hep Kulube Oyuncusuydu Burada Bence Suç Bülent Hocadan Çok Oyunculardaydı Hiç Hazırlanamamışlar Maça Zihinsel Ve Fiziksel Olarak Hiç Bişey Yapamadılar Artık Olanda Oldu Fazla Büyütmemek Gerekir

Nesil
    2006

Türk Futbolu 50 yıl önceki maçlarından birini yaşadı, Belçika ikincisi ve Türkiye ikincisi arasında büyük fark var, Sivasspor'a artık mucize gerek.(Hükmen galibiyet bile rakibe yaradığını düşünürsek). Sivasspor'a Avrupa Liginde başarılar...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

5 yeriz dedi ve 5 yedi!

Sivasspor, Anderlecht'ten 5 yiyerek Şampiyonlar Ligi rüyasını kabusa çevirirken 'Asker' Bülent Uygun'un "5 yeriz, 6 yemeyiz" sözü 5 ay sonra gerçek oldu.
    Sivasspor'un "Asker" lakaplı teknik direktörü Bülent Uygun, 2 Mart 2009'da katıldığı bir panelde "Takımınızın Avrupa'ya gitmesi halinde başarılı olamayacağı eleştirilerine ne diyorsunuz?" sorusuna "Elbette bizi eleştirmek isteyenler olacaktır. Ancak şunu söyleyeyim: Biz 5 yeriz, 7 yeriz ama 6 yemeyiz. 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 yemeyiz" diyerek Galatasaray'ın 6-0'lık Fenerbahçe, Beşiktaş'ın da 8-0'lık Liverpool yenilgilerine göndermede bulunmuştu.

29.07.2009
    Kaynak : Milliyet

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    5 yeriz dedi ve 5 yedi!

Sivasspor, Anderlecht'ten 5 yiyerek Şampiyonlar Ligi rüyasını kabusa çevirirken 'Asker' Bülent Uygun'un "5 yeriz, 6 yemeyiz" sözü 5 ay sonra gerçek oldu.
    Sivasspor'un "Asker" lakaplı teknik direktörü Bülent Uygun, 2 Mart 2009'da katıldığı bir panelde "Takımınızın Avrupa'ya gitmesi halinde başarılı olamayacağı eleştirilerine ne diyorsunuz?" sorusuna "Elbette bizi eleştirmek isteyenler olacaktır. Ancak şunu söyleyeyim: Biz 5 yeriz, 7 yeriz ama 6 yemeyiz. 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 yemeyiz" diyerek Galatasaray'ın 6-0'lık Fenerbahçe, Beşiktaş'ın da 8-0'lık Liverpool yenilgilerine göndermede bulunmuştu.

29.07.2009
    Kaynak : Milliyet
    şu turu geçebilselerdi dediklerinin 2 katını da yiyecekti ama olmadı .

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Seviyoruz seni hala Bülent Uygun

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Bu Takımı Düşme Potasından Alıp 2 Yıl Şampiyonluğa Oynatan Hoca Bülent Hocadır Bülent Hocanın Sivassporda Emeği Hakkı Çok Büyüktür Ödenemez

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu arada Bu Yasin nasıl bir oyuncudur ya nasıl süperligde oynar nasıl fenerde oynadı anlamadım siasspor iyi bir jenerasyon yakalmıştı ama oyuncular yaşlıydı bu sene bir revizyon gerekti takıma onuda yaptılarama transferler bu kez isabetli olmadı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yani bu tüm teknik direktörler için geçerli. Teknik direktör olup da bir takımın başına geçtiğin zaman gönlündeki takım rengini unutacaksın ve sadece içinde bulunduğun takımla ilgili konuşacaksın.Sağa sola mesaj kaygılı konuşmalarda bulunmayacaksın. Seni içinde bulunduğun X takımı ilgilendiriyor çünkü. Bunu sadece Bülent Uygun değil bir çok teknik direktörümüz yapıyor malesef. Sonra da deniyor niye bize güvenilmiyor,niye yabancı teknik direktör aranıyor. Önce iş, önce profesyonellik. Kendi işini ön planda tuttuğun ve herkese kendini ispat ettiğin sürece günü geldiğinde her takımda teknik direktörlük yapabilirsin. Bu konuda en büyük örnek Mustafa Denizli'dir. Keşke herkes biraz ondan ders alabilse.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Böyle olacağı hazırlık maçlarından belliydi.Sivas yanlış yapıyor sistemlerini değişmemlilerdi.Uygun iyice havaya girdi ve sınıfta kaldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Deniz Yasin Rizespor'dan çok iyi oyuncuydu. Rize'li arkadaşım ilk Yasin geldiğinde kendini bırakmazsa - İstanbul'a çok takılıp kalmazsa ileride kesin Avrupa'ya gider dedi. Ama Yasin gittikçe geriye gitti. Zico - Aragones ona hep şans verdiler ama birtürlü istenilen performansı yakalayamadı. Bu zamana kadar kalmasının tek sebebide çizgiden çıkardığı toplar.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

''Sivasspor wasn’t good today, but a team that ends before Fenerbahçe, Galatasaray and Trabzonspor certainly has more qualities.” Juhasz

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Ne Sivas'lıyım ne de Sivasspor sempatizanı. Bülent Uygun'un itici davranışlarına rağmen dün akşamki hezimete derinden üzüldüm.

Bugün açın yabancı haber kaynaklarını genelinde "Türkler dağıldı" başlıkları var Şampiyonlar Ligi kısımlarında. Bu reva mıdır? Ya da Sivasspor Türk takımları adına bir ölçü müdür? Bunun cevabını herkes kendi içinde verebilir...

Dün akşam Sivasspor futbol adına tek olumlu hareket yapmadan maçı bitirdi. Diliziş hataları, fonksiyonel yer seçimleri , mental eksiklikler vs. çoğaltabiliriz. Kimse kendini kandırıp "Bülent hoca suçsuz oyuncular günah keçisi" demesin. Bu yukarıda saydığımız hataları yahut eksiklikleri gidermek teknik direktörün işidir. Bunları yapabildiğin için sana "Teknik Direktör" derler.

Sivasspor'un bugüne kadar gelmesinin sebebi fizik güce dayalı tempoyu düşürüp rakibin oyununu bozan sistemiydi. Fakat giden ve gelen oyuncular sebebiyle bu sistem bozulunca dünkü sonuç ortaya çıktı. Bireysel hatalara değinmiyorum. Takım kötü ötesi oynayınca bireysel hatalar ön plana çıkıyor. "Petkovic çok hatalı goller yedi" diyoruz. Peki o toplar Petkovic'e kadar neden bu kadar kolay geldi? Savunma denen olgu nerede? Top orta sahayı nasıl bu kadar çabuk geçer? İleri uç neden pres yapmaz? Bülent Uygun bunları antrenmanlarda nasıl görmez? şeklinde bu zincirin halkaları en tepedeki adama kadar gider...

Hayalci olmayalım, bu oyunu devam ettirirse Sivasspor ne Avrupa Ligi'nde ne de Türkiye Ligi'nde hiçbirşey yapamayacak. Anadolu'dan da bir kalburüstü doğuyor diye ümitlendik, olmadı. Kısa sürdü cicim ayları...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bülent Uygun'un sözünde durdugunu ilk defa gördüm , helal
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006

Fenerbahçe, Sivasspor'un en iyi stoper'i Bilica'yı alıyor, Sivasspor ise Fenerbahçe'nin en kötü Stoperi olan Yasin'i(Can'ı oyuncu olarak saymıyorum düşünün.). Sonuçta bu skor ortaya çıkar. Bilica'yı gönder Yasin'i al, ortasahada Fenerbahçe'de yetişmiş ama; 18 yaşında gönderilmiş Onur Tuncer'i oynat sonra zafer bekle.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Maalesef biz nasıl sevindiysek Anderlecht çıktı diye,Anderlechtlilerde sevinmiştir Sivas çıktı diye.Sonuçta kulüp tarihi boyunca ilk kez katılıyor Şampiyonlar Ligi'ne Sivas.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    ''Sivasspor wasn’t good today, but a team that ends before Fenerbahçe, Galatasaray and Trabzonspor certainly has more qualities.” Juhasz
    Ne diyor burada onuda yazsaydın keşke tam olarak çeviremedim bi türlü..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

"Sivasspor bugün iyi degildi fakat ligi Fenerbahce,Galatasaray ve Trabzonspor'un önünde bitiren bir takim kalitelidir." diyor sanirsam.

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri