Dün akşam Bülent Uygun sınıfta kaldı. Kim ne derse desin. Mbamba gibi adam ne arıyo Ortasahada. İbrahim koysana defansın önüne. Mademki tek forvet arkasında 1 oyuncu olacak Cihan Yılmaz gibi adamın varken Onur Tuncer ne iş yapar orda. Abdurrahman bağırmayı bırak anırıyo artık ben oynayamıyorum diye. Sen inatla onu oynatıyosun. Uğur Kavuk denen adamın var, bence Abdurrahmandan 100 kat daha iyi oyuncu. Alan savunmasıyla oynanırmı Avrupa'da. Hele Anderlecht gibi topu havaya hiç kaldırmayan hep yerden oynayan takımlara karşı.

Dün Buğra'yla konuşurkende söyledim Boussafa'yı kilitlerse Sivas gol yemez diye. Bakıyorum Boussafa sağa gidiyo sola gidiyo hiç basan yok. Petkovic bizim ligde izlediğimiz kalecimiydi yoksa evrimmi geçirdi. Hazırlık maçlarında sadece 1 maçta kullandı sanırım onu Akın oynadı bütün maçlarda madem Petkovic oynamadı ön elemede kalede Akın olacak.

Daha yazacak çok şey var ama ben şişirme takım - büyükler kötü diye böylelerdi yorumlarına katılmam. Adamlar 2 senedir takır takır top oynuyo.