Doğrusu Şoktayım Açıkçası Böyle Biteceğini Tahmin Etmedim
Önce Anderlecht
Müthiş Başladılar Maça Çok İyi Oynadılar 5 Pas Yaptırmadılar Bize Golleri Bulup Stres Yapmamak İstediler Ve Nitekim 12.Oyuncuları Petkovic Sayesinde Buldular
Suç Sade Petkovicdede Değil Ama Gerçekten Ben Bu Kadar Kötü Maçını İzlemedim Petkovicin
İlk Yarıda 3-0 Bulduktan Sonra İstekleri Hiç Gitmedi 2 Gol Daha Buldular 2.Yarıda
Nitekim 5-0 Kazandılar Kendilerini Kutluyorum
GeleliM Bizim Takıma
Kalede Petkovic Hayatının En Rezil Maçını Oynadı Takımın Kötü Olduğu Bir Maçta Ondan Çok İyi Performans Beklerdim
Savunmamız İnanılmaz Pozizyon Hataları Yaptı Gerek Boussafa Gerek Chantelle Gerekse Diğer Gollerde Savunma Kalecimizin Bu Kadar Kötü Olması Rakibe Farkı Getirdi
Ortasahadaki Üçlümüzde Ne Hücuma Yeterince Destek Verdi Nede Savunma Görevlerini Yapabildiler 5 Pas Yapamadılar Ya
Burada Sezerin Önemini Anladım Gerçekten
Kanatlarda Musa Erman Onlarda İstedikleri Topları Alamadılar Ve Savunmayada Yardıma Gelmedikleri İçin Rakip İstediği Gibi At Oynattı
Forvette Ne Ersen Nede Kamanan Rakibin O Boğan Savunmasında Etkili Olamadı
Buradada Mehmet Yıldız#9#un Önemini Anladım Gerçekten Sırtı Dönük Top Alan Rakip Savunmaya Tabir Yerindeyse Döve Döve Bozan Ve Araya Kaçırdığı Arkadaşlarıyla Gol Şansları Yaratıyordu UmarıM Bir Önce Mehmetimizi Sahada Görürüz
Maçın Hakemi İlede Birkaç Şey Söylemek İstiyorum 5-0lık Maçta Hakem Eleştirilmez Belki Ama Faullerde Anderlechte Biraz Ayrıcalık Verdi
Hele Yardımcının Bazı Ofsaytlarda Çok Büyük Hatası Vardı
Dün Türk Futbolunun En Kötü Geçenlerinden Biriydi Belki En Kötüsü Değildi Ama En Kötülerinden Biriydi Umarım Türk Takımları Bir Daha Böyle Bir Gece Yaşamaz
Bülent Uygunun Gözümdeki Değeri 100 Kat Daha Arttı Seni Çok Seviyoruz Be Hocam Tüm Sorumluluğu Üstüne Almasıyla Gerçekten Ona Olan Hayranlığım 100 Kat Daha Arttı
Bu Takım İyi Gündede Kötü Gündede Bizim Takımımızdır Rövanş Maçına Gideceğim Sesim Kısılana Kadar Destekleyeceğim Takımımı
Umarım Rövanşta Bu Kadar Kötü Olmayız