Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Sonucu Ne Olur ?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş Kazanır

10 43.48%
  • Berabere Biter

4 17.39%
  • Porto Kazanır

9 39.13%
1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Beşiktaş - Porto [Barış Kupası 2.Maç]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Valla Catania maçında Fink daha önde geçen sezonki Ersnt'in yerinde Ersnt ise Cisse'nin rolünde daha geride oynamıştı.Ve topla gayet iyiydi,pasları falan olumluydu...

Sanırım hem Catania daha kolay bir rakip olduğu için hemde yanlarında koşan,mücadele eden bir oyuncu(Uğur) bulunduğu için böyle oynadık...

Lyon maçında ise çift önlibero Fink ve Ernst önlerinde Tello ile oynadık.Bu maçtada hem Lyon daha güçlü olduğu için hemde Tello gibi ofansı daha iyi olan bir oyuncu olduğu için böyle olabilir...

İlk maçtaki Fink; topla çok iyi,sağa sola uzun paslar atan bir MC görünümdeydi...

İkinci maçtaki Fink; daha çok koşan,top kapan,topa kayan,ayağa kafa sokan ve ceza sahasında çok önemli olabilecek üç topta bir stoper gibi kademeye girerek tam bir DM havası verdi...

Yani oyunun her iki yönünüde oynayabilir diyebiliriz.En büyük tereddütüm oydu.Ama Mustafa Hoca'nın gene yanılmadığını görmek çok sevindirdi beni...
    Yani i
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by KaF KeF View Post
    Beşiktaş kaybeder ve önemsemediği Süper Kupa Finaline As'lar ile çıkar..
    Aykut diğer başlıkta böyle birşeyin olmadığını 50 defa söyledik.Niye laf sokmak için bu kadar zorluyorsunuz kendinizi...
    Last edited by anilton : 29.Temmuz.2009 at 16:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Aykut diğer başlıkta böyle birşeyin olmadığını 50 defa söyledik.Niye laf sokmak için bu kadar zorluyorsunuz kendinizi...
    Zorlamak yok,içimden geleni söyledim..Diğe konuda kupanın önemi yok,direk bize verin gibi mesajlar olunca ...neyse konu dağılmasın,maçın sonucuna göre tartışılır,konuşulur..

Mesaj Yetkileri