Evet
Hayır
iyi gidiyorsun bu tempoyla devam edersen şampiyonluk gelebilir bir de kadro derinliğini arttırmaya bakarsan iyi olur sakatlıklar çok boğuşuyorsun
Çok güzel başlamışsın aynı şekilde gidersin inş.
Kadro derinliği için serbest gençlere ve takımdaki U20,U18 kadrolarına bakabilirsin.
Çok sıkıcı bir maçtı 1 puanLa yetindik
PandevLe öne gectiğimiz maçta Kaka nın goLüyLe birden geriye düştük ama Pandevin muhteşem goLüyLe dev depLasmandan puan koparmayı biLdik
ZewkLi bir maçtı sakatLıktan yeni kurtuLan Kaptan Tommaso Rocchi takıma 2 goLLe döndü
Resmen Tommaso Rocchini maçıydı onun üstün oyunuyLa Siena yı dağıttık
Üstün oynadığımız maçta kazanmasını biLdik
ForvetLerimiz Rocchi ve Pandev gününde oLmayınca skora razı oLduk
Buda Puan Durumu....SimdiLik sıramız fena diiL
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SaoL serbest gencLere bakacağım ama U20 de pek iş yok![]()
Last edited by FreeStyLR : 29.Temmuz.2009 at 19:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Rocchi ve Pandev süper anlaşıyor gibiler![]()
güzel sonuçlar
rocchi bnm en sevdiğim forvetlerden biri italya da senn için sakatlaıktan çıkması eminim iyi olmuştur
Kaçan goLLer bizi bu skora mecbur etti
Tommaso Rocchi gene harikaydi Pandevin sakatLanması ise fixtürün en zor noktaLarına geLirken bizim için bi dezavantaj oLdu.
Gene Tommaso Rocchinin günüydü Torino karşısında çokta zorLanmadan kazandık
13.Hafta Sonunda OLuşan Puan Durumu
Üstüste Roma-İnter-Milan ve Ligde hiç puan kaybı yaşamayan FiorentinayLa maçLarım oLacakYorumLarınızı bekLiyorum
iyi gidiyorsun bu tempoda devam etmelisin merakla o zorlu seriyi bekliyorum![]()
fiorentina 2-1 lazio![]()
Rocchi yine çoşturmuş helal
zor bi fixtür en kötü 7 puan çıkarman lazım
Kaptan coşmuş, sonuçlar çok güzel.
İlk 4'de bitirirsin sakat ve cezalılar canını yakmazsa.
Last edited by FreeStyLR : 29.Temmuz.2009 at 23:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Dev derbide iyi oynadığımız söyLenemez ama Zarate penaLtı kaçırmasaydı yenmemiz içten biLe değiLdi
Çok zevkLi bir maçtı özeLLikLe Mancini atıLdıktan sora daha zevkLiydiSerie A nın favorisi İnter den 3 puanı aLmayı biLdik
İtaLian Cup mücadeLesinde MiLan'a Nesta'nın kafa vuruşuyLa eLendik
Suanda Lig 1. oLan Fiorentina yı Kaptan Rocchi nin muhteşem oyunuyLa az daha yeniyoduk tabi son dakikaLarda geLen goLe engeL oLabiLseydik
Sonuncu Chievo karşısında rahat kazandık
17.Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu
Dikkatiniz çekerim Ligde suana kadar mağLup oLmayan tek ekip biziz umarım bu sene sonuna kadar böyLe devam eder
YorumLarınızı bekLiyorum
4 maçı iyi halletmişsin ama Cupa maçında keşke elenmeseydin..
tahminim az daha tutuyormuş![]()
O 4 mactan bu sonucları cıkarmak da güzel![]()
TariboWest
Catania yı Kaptan Rocchinin Üstün Oyunuyla Geçmesini Bildik
Rahat Bir Maç Çıkardık Takımın Oyunundan Memnunum Özellikle Kaptan Rocchiden
Gene İyi Oynadık Ama Uzun Zamandan Sonra Forvetlerimi Bu Kadar Beceriksiz Gördüm ve 5.Sıraya Geriledik.
Geriye Düştüğümüz Maçı 2.Yarıda Geriçevirebildik
Ara Transfer Dönemimizde Takıma Katılanlar ve Gidenler Oldu
Morgan Schneiderlin
Pape Diakhate
Jorge Andrade
Filipe Luis Kasmrski
Bu Seneki Bütün Gelen ve Giden Oyuncular
Yorumlarınızı Bekliyorum
Kardesim Cok Güzel Başlamışsın Ama Keşke Radu Yu Satmasaydın Ama oLsun Etkilemedigi Besbelli![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Kariyerinde başarılar dostum öncelikle.
Çok iyi başlamışsın gerçekten.Serie A çok zevkli oluyo.Fiorentina her zaman ilk sezon bunu yapıo, çok sinir bozucuGeleni deviriyo adamlar.Siena Reggina Milan Catania Genoa Cagliari maçları o skorlarla bitmeyebilirmiş.Carrizo iyi iş çıkarıyor
Ben direk alınan 3 puana bakmam, o maçları tabiki izlemedik ama istatistiklere bakarak konuşuyorum, daha fazla puan kaybedebilirdin o maçlardan. Transferlerin gerçekten çok yi diakhate di maria skjelbred ve pepe özellikle. İlerideki ikili seni sırtlar zaten
Şampiyonluk bence ilk sezon çok zor, belki bidahaki sezon.İlk 4de yer alıp şamp ligine katılabilirsen önümüzdeki sezon ki başarabileceğini düşünüyorum, başarılı olmuş olursun bence.İtalya kupası ggSağlık olsun.Takip edicem kariyerini...
bence de gidişat iyi... Gelecek sezona şampiyonluk için ideal bir kadro kurabilirsin inşallah...başarılar
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Transfer hariak defans sağlama alınmış..