Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Sonucu Ne Olur ?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş Kazanır

10 43.48%
  • Berabere Biter

4 17.39%
  • Porto Kazanır

9 39.13%
1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Beşiktaş - Porto [Barış Kupası 2.Maç]

Hybrid View

Nesil
    2006

Porto iyi bir kadroya sahip, kazanacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Porto iyi bir kadroya sahip, kazanacaktır.
    Yani kadroyla maç kazanılsaydı.Galatasaray ligi altıncı,Fenerbahçe beşinci,Sivasspor ikinci bitirmezdi.2 sezon önce Zaragoza küme düşmezdi.Monaco ŞL'de final oynayamazdı.Bu liste uzar gider.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Yani kadroyla maç kazanılsaydı.Galatasaray ligi altıncı,Fenerbahçe beşinci,Sivasspor ikinci bitirmezdi.2 sezon önce Zaragoza küme düşmezdi.Monaco ŞL'de final oynayamazdı.Bu liste uzar gider.
    Ne alakası var kardeşi, Man. Utd ile Barcelona'nın kadrosu iyidi, Şampiyonlar Liginde final oynadılar... Bu kadar basit.

Ben kadrosu iyi diye kazanacağını düşünüyordum, berabere bitti. Bu bir yorum bu kadar karşı çıkmaya gerek yok. Bugün Man. Utd Beşiktaş maçı olsa ben gene aynı yorumu yaparım. Man. Utd'nin kadrosu daha iyi kazanır. Bu kadar basit.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Ne alakası var kardeşi, Man. Utd ile Barcelona'nın kadrosu iyidi, Şampiyonlar Liginde final oynadılar... Bu kadar basit.

Ben kadrosu iyi diye kazanacağını düşünüyordum, berabere bitti. Bu bir yorum bu kadar karşı çıkmaya gerek yok. Bugün Man. Utd Beşiktaş maçı olsa ben gene aynı yorumu yaparım. Man. Utd'nin kadrosu daha iyi kazanır. Bu kadar basit.
    Tamam ben kadro önemsiz demiyorum zaten ama her şey kadroda da bitmiyor.

Mesaj Yetkileri