Quote Originally Posted by ABOOO View Post
Teknik değil yalnız bu, hızı ile yapar, çevikliği ile yapar ama bir şekilde yapar.Topa hakim olarak yapıyorsa vermeniz lazım, yoksa yapay zeka topu kullanmadan geçmesini sağlamaya çalışır.Teknik dribbling dışında taktik dribbling de vardır.O kadar izlemediğim için 18 konusunda da pek yorum yapamıyorum.
mesajınızı yeni gördüm.

valla yorumlarınızda kelimeler ve cümleler birbinden çok kopuk, anlamak bağlantı kurmak zor oluyor. tanımlar çok karışıyor, havada kalıyor gibi. buna biraz daha dikkat etseniz sanırım daha iyi olacak.

kesinlikle ne dediğinizi tam olarak anlamadım ama şunu söyleyebilirim özer in tekniği 17. yani çok üst düzey bir tekniği var. flair i da keza öyle, 17 puan. fiziksel özellikleri de gelişmeye açık, şimdilik iyi düzeyde. (hep 13-14 civarları). dribbling da 15. 16 yapılabilir bence. yani özer gerek fizik özellikleriyle gerekse teknik özellikleriyle gerçeği yeterli olarak yansıtıyor, diyebiliriz. ha bir de first touch ne denli yeterli bilmiyorum ama şu anda 12. mental olarak biraz düzeltme yapılabilir zira taktik özellikleri iyi değil fazla. decisions, off the ball anticipation özellikleri artırılabilir.