1 ile 30 arası toplam 746 sonuç

Konu: Adım Adım Zirveye / İskenderun DÇ / 6. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Avrupa liginde başarılar kariyeri çok emek vererek yayınlamaya devam ediyorsun Valla ben bu kadar emek veremiyorum açıkcası Avrupada da Türkiyede de maçlar güzel... Ben 5. sezonda UEFA'ya katıldıgımda çeyrek finalde İnter'e kaybettim, 2-0 yendim ,dışarda 5-0 yenildim Umarım sen de iyi yerlere gelirsin...Küçük takımlardaki en büyük sorun transfer bütçesi ve büyük yıldızların gelmeye sıcak bakmaması
    teşekkürler ama pek iyi gitmiyor avrupa

benim ilk kariyer olduğundan sanırım, sen artık bıkmışsındır uğraş uğraş

biliyorum, senin kariyeri takip ediyorum son inter beraberliği süper ama barça interden zor sana bol şans o maçta, gerçi bugün daha yeni girdim bakmadım belkide oynamışsındır.

transfer bütçesini, gelmeyenleri hiç sorma ama küçük takımın zevkide burda sanırım. GS'yi aldığım oyunumda yüzlerine bile bakmadığım adamlar şimdi kral bana 10 takımım olsa 1 dakka oynatmayacağım adamları ikna edene kadar göbeğim çatlıyor. Ama artık takım yükseldikçe daha iyi elemanlarda geliyor tabi. bu sene şampiyonluk şansı zor ama seneye bikaç sağlam takviyeyle kafaya oynarım heralde.

bide benim anlamadığım 9.0.1 mi daha zor 9.0.3 mü? yada benmi çok beceriksizim mehmetöcal kardeşime bakıyorum kadrosu benimkinin yarısı etmez, adam canavar gibi gidiyor. keza senin kadroda çok iyi değil, şampiyonluğu kıl payı kaçırıyosun avrupada çeyrek final oynuyosun. 9.0.3 daha zor diyorlardı bu nasıl iş
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Tebrik ederim abi güzel gidiyorsun..

Birde hep başlığı ıssız adam gibi okuyorum.. Nick Hissizle başlık altlı üslü olunca
    teşekkürler, birazdan yeni SS'ler geliyor. avrupada havlu attık gibi

ıssız adam da olur kafana göre
    Last edited by Walter Sakana : 29.Temmuz.2009 at 22:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

MAÇLAR

6.HAFTA

7.HAFTA

Böyle maçlara deli oluyorum. Sağlam bir taktik yapıyosun, rakibi kilitliyosun, net pozisyon vermiyosun. Sonra son dakkalarda frikikten gol yiyip yeniliyosun. Üstüne birde frikiğe sebep olan faul saçmasapan, alta videosunu ekledim.

Golden önce çalınan "temassız faul". Rüzgarı değmiş adama - İZLE

Ve bu saçma faul sonrası Selçuk'un daha önceki oyunlarım dahil bana attığı belki 20.frikik golü. Hatta hiç unutmam bir kere GS-Trabzon kupa finali oynuyorum, uzatmanın son saniyesinde atmıştı gene tek pozisyonları olmayan maçta. Sonra penaltılarla kupayı kaybetmiş deli olmuştum. Hala içimde acıdır - İZLE

8.HAFTA

Bu seneki yıldızımız Ukraynalı süperstar - KOKOEV

ve işte ona yakışan klas tek vuruş golü - İZLE

Gökhan'ın skoru perçinleyen golü (klasik FM golü) - İZLE

İ GRUBU - 3.MAÇ

Aslında skor böyle olmamalıydı. Taktiksel açıdan çok iyi analiz edip rakibi kilitleyecek bir sistemle çıktık, 2. dakikada golüde bulduk. Ancak sol kanadımızdan çöktük.
    Yediğimiz gollerden ilki abartı bir gol. Diğerleri savunmanın yetersizliğinden, 2.lig takımları bile yemez böyle basit gol.

Kokoev gene klasını konuşturdu. Geçen sezon beklediğimiz verimi alamamıştık ama bu sezon patlama yapacağının sinyallerini hazırlık maçlarında vermişti.
    Bu oyuncum forvet değil, sol açık ve 12 maçta 8 gol 3 asisti var.

İşte Kokoev'in pozisyon sezgisi ve tek vuruş klası sonucu gelen gol - İZLE

ve Bordeaux'un golleri

İlk gol - İZLE
    2. gol (3 avanak)- Önce Caner'e, ardından kalecinin uçuşa ve Zapotocny'nin müdahale edemeyişine dikkat - İZLE
    3. gol - İZLE

9. HAFTA

D GRUBU - 1.MAÇ

Kokoev şov devam ediyor

Çok klas bir aşırtma gol - İZLE

Birazda Selmani
    (goller o kadar güzel değil, bu oyuncunun nasıl komple bir forvet olduğunu göstermek için)

Selmani - Pivot santroforun etkinliği - İZLE

Selmani - Komple golcü - İZLE

10. HAFTA

Çok kaçırdık, yazık oldu

10.HAFTA PUAN DURUMU

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri