MAÇLAR

6.HAFTA

7.HAFTA

Böyle maçlara deli oluyorum. Sağlam bir taktik yapıyosun, rakibi kilitliyosun, net pozisyon vermiyosun. Sonra son dakkalarda frikikten gol yiyip yeniliyosun. Üstüne birde frikiğe sebep olan faul saçmasapan, alta videosunu ekledim.

Golden önce çalınan "temassız faul". Rüzgarı değmiş adama - İZLE

Ve bu saçma faul sonrası Selçuk'un daha önceki oyunlarım dahil bana attığı belki 20.frikik golü. Hatta hiç unutmam bir kere GS-Trabzon kupa finali oynuyorum, uzatmanın son saniyesinde atmıştı gene tek pozisyonları olmayan maçta. Sonra penaltılarla kupayı kaybetmiş deli olmuştum. Hala içimde acıdır - İZLE

8.HAFTA

Bu seneki yıldızımız Ukraynalı süperstar - KOKOEV

ve işte ona yakışan klas tek vuruş golü - İZLE

Gökhan'ın skoru perçinleyen golü (klasik FM golü) - İZLE

İ GRUBU - 3.MAÇ

Aslında skor böyle olmamalıydı. Taktiksel açıdan çok iyi analiz edip rakibi kilitleyecek bir sistemle çıktık, 2. dakikada golüde bulduk. Ancak sol kanadımızdan çöktük.
Yediğimiz gollerden ilki abartı bir gol. Diğerleri savunmanın yetersizliğinden, 2.lig takımları bile yemez böyle basit gol.

Kokoev gene klasını konuşturdu. Geçen sezon beklediğimiz verimi alamamıştık ama bu sezon patlama yapacağının sinyallerini hazırlık maçlarında vermişti.
Bu oyuncum forvet değil, sol açık ve 12 maçta 8 gol 3 asisti var.

İşte Kokoev'in pozisyon sezgisi ve tek vuruş klası sonucu gelen gol - İZLE

ve Bordeaux'un golleri

İlk gol - İZLE
2. gol (3 avanak)- Önce Caner'e, ardından kalecinin uçuşa ve Zapotocny'nin müdahale edemeyişine dikkat - İZLE
3. gol - İZLE

9. HAFTA

D GRUBU - 1.MAÇ

Kokoev şov devam ediyor

Çok klas bir aşırtma gol - İZLE

Birazda Selmani
(goller o kadar güzel değil, bu oyuncunun nasıl komple bir forvet olduğunu göstermek için)

Selmani - Pivot santroforun etkinliği - İZLE

Selmani - Komple golcü - İZLE

10. HAFTA

Çok kaçırdık, yazık oldu

10.HAFTA PUAN DURUMU